The Bobber

Black around the Clock

Anii 50. O epocă în care motocicletele bobber și rock'n'roll-ul au cucerit lumea. Culoarea neagră subliniază aspectul cool asociat cu această epocă într-un mod extrem de impresionant. Îi poți conferi modelului tău R 12 tău acest stil retro casual cu doar câteva accesorii. Printre acestea se numără, de exemplu, închiderea spate Custom de culoare neagră, oglinzile de capăt de ghidon negre Option 719 Shadow sau ghidonul negru dragbar. Astfel, motocicleta ta devine un bobber veritabil și un adevărat punct de atracție, indiferent unde apare.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachetul Confort

Pachetul confort sporește confortul multor călătorii, cu mânere încălzite și reglarea automată a vitezei. În plus, asistentul de comutare Pro îți permite să schimbi viteza fără a folosi maneta ambreiajului. Hill Start Control Pro facilitează pornirea în rampă.

Opțiune de design instalație de eșapament

Opțiunea de design instalație de eșapament stabilește accente individuale. Instalația de eșapament este îmbunătățită printr-un finisaj cromat al colectorului de evacuare și o tobă de eșapament finală lustruită electrolitic. Acest rezultă un aspect inconfundabil.

Piese Option 719

Roată Classic Option 719

La drum cu stil: Roata Option 719 Classic este o roată cu spițe fără cameră cu un design atemporal. Roțile de înaltă calitate cu spițe prinse central, cu cerc de jantă anodizat în negru, conferă perfecțiune aspectului Heritage.

Oglinzi capăt ghidon negre Option 719 Shadow

Oglinzile de capăt de ghidon negre Option 719 Shadow oferă o vizibilitate excelentă și subliniază caracterul vehiculului.

Manetă neagră Option 719 Shadow II

Manetele reglabile ale Option 719 Shadow exclusive sunt frezate dintr-un aliaj de aluminiu anodizat negru. Lățimea mânerelor poate fi reglată în cinci etape și adaptată la necesitățile individuale. Piesele frezate de înaltă calitate cu marca Option 719 pun în valoare suplimentar motocicleta.

Instalație suport de picior neagră Option 719 Shadow

Instalația suport de picior pentru pilot a Option 719 exclusive în negru Shadow rafinează aspectul și funcția motocicletei. Piesele frezate de înaltă calitate evidențiază și mai mult aspectul sportiv al motocicletei și calitatea materialelor.

Capac de chiulasă negru Option 719 Shadow

Capacele de chiulasa Option 719 în negru Shadow impresionează prin suprafețele de înaltă calitate și aspectul personalizat. În plus față de capacele de chiulasă din magneziu, setul include capacele frezate ale bobinei de inducție, realizate din aluminiu anodizat negru cu monograme gravate cu laser și un șurub anodizat de admisie a uleiului.

Ghidon dragbar negru

Ghidonul dragbar negru permite o poziție de prindere joasă sportivă și deplasată în continuare spre înainte. Astfel rezultă o poziție lejeră și sportivă în șa. De asemenea, este cu aproape 11 cm mai lat decât ghidonul standard.

Închidere spate neagră Custom

Închiderea spate neagră Custom scurtează partea din spate a motocicletei și impresionează prin aspectul sportiv individual datorită roții spate expuse vizual. Plăcuța de înmatriculare este montată pe un suport în spatele roții spate. Șaua impresionează prin cusăturile încrucișate șic și cusăturile contrastante gri.

Tourer-ul clasic

Fără stres pe distanțe lungi

Ce poate fi mai frumos decât să te plimbi confortabil pe o șosea după o zi grea de muncă și să asculți sunetul motorului boxer răcit cu aer? Cu această variantă de dotare, deplasarea pe R 12 poate dura ceva mai mult. Parbrizul Tour și șaua confort neagră, precum și noul Digital Display asigură un confort sporit în timpul turei. În geanta laterală din colecția Soulfuel se află tot ce îți trebuie pentru o călătorie pe drumul tău personal spre fericire.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Pachetul Confort

Pachetul confort sporește confortul multor călătorii, cu mânere încălzite și reglarea automată a vitezei. În plus, asistentul de comutare Pro îți permite să schimbi viteza fără a folosi maneta ambreiajului. Hill Start Control Pro facilitează pornirea în rampă.

ConnectedRide Control

Cu ConnectedRide Control, smartphone-ul poate fi conectat la vehicul și poate afișa anumite date despre vehicul, precum și vremea actuală și navigația cu hartă în aplicația ConnectedRide. Smartphone-ul este fixat în siguranță într-un suport în câmpul vizual. Operarea este simplă și intuitivă prin intermediul controlerului multifuncțional.

Digital Display

Afișajul digital discret catapultează motocicleta în era digitală. Datorită afișajului clar, toate informațiile rămân clar vizibile - în special în modul Pure Ride, care este și mai compact. Pe lângă viteză și turația motorului, afișajul poate indica, de exemplu, distanța parcursă zilnic, consumul mediu de combustibil sau temperatura motorului.

Headlight Pro

Cu Headlight Pro, farurile dispun, în plus față de emblema iluminată LED cu rol de lumini de poziție/de zi, și de lumină adaptivă în curbe. Segmentele LED sunt pornite în plus față de faza scurtă, în funcție de poziția înclinată, pentru a optimiza iluminarea interiorului curbei.

Controlul presiunii în pneuri

Controlul presiunii în pneuri (RDC) informează cu privire la presiunea curentă în pneuri și atenționează din timp șoferul cu privire la posibilele pericole în cazul pierderii de presiune. Aceste valori pot fi vizualizate pe afișaj. Un bec martor galben și o lumină roșie de avertizare indică automat o deviație semnificativă de la valorile de referință, în timpul mersului.

Parbriz Tour

Parbrizul Tour oferă o protecție confortabilă împotriva vântului și a intemperiilor, ceea ce îl face alegerea ideală pentru distanțe mai lungi. Aspectul de cruiser se potrivește perfect cu designul vehiculului. Parbrizul oferă vizibilitate perfectă și dispune de un strat de acoperire rezistent la zgârieturi pe ambele părți. Setul include, de asemenea, un suport de parbriz și semnalizatoare cu LED.

Șa neagră confort

Grație umpluturii suplimentare, șaua confort oferă un plus de confort la ședere perceptibil pentru pilot și însoțitor. În același timp, crește suprafața de contact a pilotului cu vehiculul și permite un control mai bun al vehiculului. Datorită materialului superior robust și impermeabil, șaua confort este potrivită pentru orice tură.

Geantă mică laterală din colecția Soulfuel, verde, 10 l dreapta

Geanta laterală mică impermeabilă din colecția Soulfuel este fabricată din poliester reciclat și piele. Geanta se fixează la suportul pentru genți laterale. Un buzunar exterior cu fermoar hidrofug oferă spațiu pentru obiectele personale care necesită acces rapid. Volumul poate fi ajustat în mod variabil cu ajutorul curelelor de compresie.

Dotarea noastră pentru versiunea ta

Călătorii pe șosea, excursii scurte, deplasări relaxate după serviciu: Oricum ai vrea să fii pe drum cu modelul tău R 12: Ai garanția că vei găsi piesele potrivite pentru o motocicletă care să se potrivească nevoilor tale în gama extinsă de accesorii BMW Motorrad.

Descoperă accesorii
spinner