Diversitate cu clasă individuală.

Diversitate cu clasă individuală.

Produsele de asigurare îți oferă soluții excelente pentru protecția personală și a vehiculului. Adaptate specific pentru a-ți îndeplini nevoile și extensibile cu servicii suplimentare exclusive. De la protecția de bază de încredere cu Acoperirea de bază, până la protecția cuprinzătoare care include multe cheltuieli interesante cu Acoperirea de vârf, până la asigurarea GAP, care atenuează dificultățile unei amortizări totale. Poți alătura finanțării tale și un sistem de siguranță vigilent: asigurare pentru protecția plății. Descoperă gama de produse și servicii la tarife competitive.

+ Află mai multe
Acoperire de vârf*

Consolidarea siguranței.

Cea mai modernă tehnologie de deplasare, design dinamic, distracție de pilotaj fără limite. Cei care stabilesc standarde înalte când este vorba despre motociclete trebuie să se aștepte, de asemenea, la un maxim din partea protecției prin asigurare. Și condiții inteligente la prețuri mici. Acoperirea de vârf furnizează protecție cuprinzătoare incluzând multe beneficii suplimentare atractive.

Sfera de acoperire.

Acoperirea de vârf cuprinde răspunderea de parte terță pentru fiecare event de daună până la o sumă asigurată de plafon de x milioane € pentru prejudicii aduse proprietății, vătămare personală și pierderi financiare, caz în care daunele pentru vătămare personală sunt limitate la x milioane € pentru fiecare persoană vătămată.

Acoperire defalcată.

În caz de daune, acoperirea defalcată inclusă în rata de Acoperire de vârf oferă asistență, de exemplu prin recuperarea motocicletei și remorcarea acesteia.

Complet cuprinzătoare și parțial cuprinzătoare.

Poate fi selectată asigurarea complet cuprinzătoare și parțial cuprinzătoare cu diferite opțiuni suplimentare.

Compensare a prețului de achiziție pe x luni.

În cazul în care motocicleta ta este daună totală din cauza unui accident sau furt în primele x luni de la data înmatriculării, Acoperirea de vârf vă va despăgubi cu prețul total de cumpărare dacă alegeți o nouă motocicletă BMW.

Îmbrăcăminte și cască pentru motocicletă.

Pentru daune complet cuprinzătoare și daune din cauza utilizării, îmbrăcămintea și cască pentru motocicletă originale BMW ale dvs. sunt asigurate până la o sumă de x€ (incl. TVA). Cu condiția să alegeți echipament original BMW pentru înlocuire.

Asigurare în străinătate.

În caz de accidente în străinătate, tratăm daunele propriei motociclete pentru care este răspunzător un conducător străin la fel ca în cazul soluționării revendicărilor pe plan intern. Asiguratorii străini nu plătesc adesea devalorizarea sau costurile pentru evaluatori, avocați sau vehicule închiriate (numai comp. completă).

Mușcături de rozătoare.

Daunele provocate de mușcăturile de rozătoare și daunele ulterioare rezultate astfel sunt acoperite până la x€.

 

 

* Efectuată de numele furnizorului de asigurare. Puteți găsi datele în condițiile generale curente pentru asigurarea vehiculului.

Acoperirea de bază*

Concentrarea pe ceea ce este important.

Acoperirea de bază vă permite să elaborați propriul pachet de asigurare în funcție de nevoile și cerințele dvs. Bucurați-vă de protecție de bază cu toate serviciile importante ale unei asigurări clasice pentru motocicletă.

Plafon sumă asigurată.

Acoperirea de bază cuprinde răspunderea de parte terță pentru fiecare event de daună până la o sumă asigurată de plafon de x milioane € pentru prejudicii aduse proprietății, vătămare personală și pierderi financiare, caz în care daunele pentru vătămare personală sunt limitate la x milioane € pentru fiecare persoană vătămată. Poate fi selectată asigurarea parțial cuprinzătoare cu diferite opțiuni suplimentare.

Beneficii de service.

Acoperirea de bază îți permite, de asemenea, să știi că motocicleta ta BMW va fi reparată în mod profesional cu piese de schimb originale BMW la un partener contractual BMW Motorrad în cazul daunelor la carene.

 

* Efectuată de   numele furnizorului de asigurare. Puteți găsi datele în condițiile generale curente pentru denumirea asigurării.

Asigurare pentru protecția plăților*

Adrenalină la pilotaj, calm la finanțare.

La o distanță confortabil de sigură de riscuri financiare, plăcerea pilotajului pe o motocicletă BMW poate fi savurată fără nicio grijă pe lume. De aceea Serviciile financiare BMW, în asociere cu parteneri de asigurări cu experiență, vă oferă un pachet de siguranță compact care va prelua plățile lunare în cazurile în care banii sunt puțini.

Confruntarea în siguranță cu viitorul.

Motocicletele BMW combină dinamica senzațională a pilotajului cu tehnologia de ultimă oră în domeniul siguranței. Poți asocia o caracteristică de siguranță suplimentară cu finanțarea ta: asigurarea de protecție a plăților - în cazul în care lucrurile nu merg conform planificării și aveți probleme legate de lichidități, de ex. dacă nu mai aveți capacitate de muncă din cauza bolii, accidentării sau unei dizabilități. Asigurarea de protecție pentru plăți preia plata ratelor lunare din a x-a zi de la începerea incapacității de muncă (plata obligatorie în continuare a salariilor este impusă numai până în ziua x). Dacă se încheie opțional o asigurare pentru șomaj, asigurarea de protecție pentru plăți preia finanțarea ratelor în cazul șomajului involuntar. Nu ești un angajat sau persoană fizică autorizată la momentul revendicării, deci ești protejat(ă) și împotriva bolilor severe, spre deosebire de asigurarea de șomaj.Avantajele tale pe scurt:

  • Preluarea ratelor lunare în curs în cazul incapacității de muncă și șomajului involuntar.
  • Eliberarea financiară a persoanelor aflate în întreținere în caz de deces, prin acoperirea tuturor ratelor rămase.
  • Prime de asigurare lunare reduse.
  • Durata asigurării ajustată conform acordului de împrumut
  • Protecția economiilor tale personale
  • Absența supra-asigurării
  • Soluționare fără complicații* Efectuată de numele asigurării. Se aplică clauzele contractuale respective.

Asigurare GAP*

O aterizare atenuată când lucrurile nu stau bine.

Un partener vigilent de finanțare îți permit să rămâi în control în orice situație. Chiar și în cel mai rău caz: daună totală a motocicletei tale BMW în caz de furt sau accident. În situații ca acestea, o asigurare GAP solidă te salvează de dilema financiară bruscă de a trebui să cumperi una nouă.

Asigurare GAP în caz de deficit.

Dauna totală a vehiculului favorit este destul de dureroasă pentru orice motociclist pasionat. Măcar poți ameliora consecințele financiare. Asigurarea GAP în caz de deficit acoperă diferența între costul de înlocuire a BMW-ului asigurat și valoarea de răscumpărare a contractului de finanțare în ziua daunei, dacă motocicleta asigurată a fost furată sau a suferit daună financiară totală în conformitate cu condițiile de asigurare și acest lucru ar justifica o revendicare pe baza asigurării de răspundere cuprinzătoare și aferente vehiculului.

* Efectuată de numele furnizorului de asigurare. Sunt valabile anumite condiții.
spinner