LEGO® Technic™ M 1000 RR

Building like no other

Fascinația originalului care te atrage. O pasiune care te domină. Pentru tine contează fiecare detaliu, fiecare milimetru, fiecare particularitate tehnică. Iubești și trăiești această senzație pe stradă, pe pista de curse iar acum, într-un final, și acasă: În strânsă colaborare cu designerii LEGO® Technic, a fost creat cel mai mare model LEGO® Technic Motorrad de până acum și primul model M LEGO®: LEGO® Technic M RR la scară 1:5. Ținta a fost clară - cea mai mare precizie pentru a face imposibilul de până acum posibil. Când piesele nu îndeplineau cerințele stricte, acestea erau recreate. Fidel originalului. Aceasta presupune: Born on the racetrack. Build at home.

Fiecare detaliu contează – de 1.920 de ori

Bucuria de a ține în mână fiecare piesă în parte.

 ”

Samuel Tacchi

Designer, LEGO® Technic

Scara de 1:5 a fost o adevărată provocare pentru designeri. Aceasta le-a permis însă să recreeze traseul liniilor, dimensiunile unghiurilor și componentele specifice M RR cu o precizie mai mare ca niciodată: Fiecare element trebuie să își găsească echivalentul în original– până la piesele din carbon și piesele frezate ale pachetului exclusiv M Competition. Numai suspensia roții din față și a roții din spate cântărește 1,4 kg. O adevărată operă de artă tehnologică, special construită pentru noile elemente LEGO® Technic. De asemenea, jantele, discurile de frână și parbrizul sunt componente speciale, care au fost testate extensiv înainte de a fi produse în serie. La fel ca în cazul modelului real M RR.

+ Află mai multe

Tehnologie fără compromisuri

Opririle la boxe ne arată următorul lucru: Detaliile fac diferența, determină succesul: Același lucru se aplică și în cazul LEGO® Technic M RR. Suspensia funcțională pentru față și spate a fost adaptată cu exactitate la model. Blocul motor dispune de cilindri mobili și cutia de viteze cu 3 trepte de viteză se poate cupla în regimul de mers în gol. LEGO® Technic M RR dispune de propriul stand pentru asamblare: încă o dovadă a pasiunii până la cel mai mic detaliu, fără compromisuri.

+ Află mai multe
1920
Elementele LEGO® Technic oferă distracție maximă
45,5
cm lungime totală
27
cm înălțime deasupra parbrizului
240
Elemente LEGO® Technic pe oră de construcție

De la fani pentru fani

Samuel Tacchi, motociclist entuziast și designer tehnic LEGO®, a fost designer de motociclete. Împreună cu echipa sa, el a conceput piese și structuri complet noi, cu performanță fără compromisuri și cu mult entuziasm în ceea ce privește partea tehnică. Rezultatul: În timpul asamblării, simți fascinația pură a M RR cu fiecare cărămidă, cu fiecare pas. Lasă-te fascinat de detaliile autentice precum aripioarele, lanțul Endurance și diversele piese M. LEGO® Technic M RR: un omagiu perfect pentru toți fanii, piloții și constructorii săi.

+ Află mai multe

Acum depinde de tine

LEGO® Technic M RR

Cu toate acestea, știi de asemenea că: La o motocicletă ca modelul M RR, fiecare secundă contează. Nu îți lăsa pasiunea să mai aștepte. Modelul va fi disponibil începând cu luna martie 2022 la anumiți comercianți BMW Motorrad.

Către comercianți
spinner