#NeverStopChallenging

Familia M

Genele lor de curse profesionale sunt vizibile pe motociclete de la prima privire. Motoarele și sistemele de asistență tehnică sunt, de asemenea, proiectate pentru performanța maximă: pentru un condus plin de adrenalină pe drumurile de țară și, bineînțeles, pentru performanță maximă pe pista de curse și în motorsport. Bineînțeles, motocicletele pot fi transformate în motociclete pure de curse în doar câțiva pași simpli.

+ Află mai multe

Modelele noastre M

M 1000 RR

Racing like no other. Motocicleta noastră Superbike oferă o tehnologie de curse pură pentru pole position și exclusivitate până la cel mai mic detaliu.

M 1000 R

Life in the fast lane. Roadsterul nostru dinamic cu putere de Superbike domină drumurile de țară și pistele de curse datorită performanțelor sale.

M 1000 XR

Performanță neegalată pe trasee lungi și dominanță suverană M. Noul vârf de gamă – disponibil în curând.

Adrenalina ca stil de viață

Cu BMW Motorrad Motorsport suntem reprezentați în seriile de curse din întreaga lume și sărbătorim victoriile de pe întregul glob cu M RR și RR. Prelucrăm cunoștințele obținute în acest mod într-o manieră constructivă în mașinile noastre pentru șosea. Astfel, cu ajutorul noilor standarde și a proiectelor inovatoare, ne dezvoltăm în permanență gândirea privind performanța.

+ Află mai multe
Către BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Performanță pentru camera de zi

La fel ca în cazul originalului, precizia maximă și fiecare detaliu contează și pentru cele1.920 de elemente LEGO® Technic în total ale modelului LEGO® Technic M RR. Astfel au fost dezvoltate piese și au fost create soluții inovatoare: Aproape de original, cel mai mare model de motocicletă LEGO® Technic de până acum a fost creat la scară 1:5.

+ Află mai multe
Către LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Simte unicitatea M

spinner