Dirt Devil

Perfect echipată pentru utilizarea off-road

Designul GS Trophy și anvelopele de teren transmit un mesaj clar: cu această motocicletă, nu vei rămâne mult timp pe asfalt. Următoarea ieșire în sălbăticie. Doar tu și motocicleta ta: pe șaua simplă este loc doar pentru ambițiile tale. Sunetul tobei de eșapament finale sport din titan te însoțește. Din dotarea perfectă pentru off-road face parte pachetul Enduro, inclusiv șasiul sport. Manetele și pedalele sunt reglabile pentru ca totul să se potrivească perfect în permanență. Suportul lateral Enduro argintiu și etrierul de protecție al motorului negru oferă un plus de protecție. Cadrul pentru smartphone ConnectedRide te ajută să ajungi chiar și la cele mai ambițioase destinații.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Navigatorul ConnectedRide și kitul de navigație

Cu navigatorul BMW ConnectedRide, toate traseele și planificările sunt în permanență la îndemână. Prin intermediul BMW ID, traseele planificate și înregistrările pot fi sincronizate cu aplicația BMW Motorrad. Ecranul tactil de 5,5 țoli este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Operarea se realizează ușor prin controlerul multifuncțional. 

Cu ajutorul dotării ulterioare, „Pregătire pentru dispozitivele de navigație”, motocicletele pot fi dotate corespunzător fără a fi necesar un kit de navigație.

Manete și pedale reglabile

Manetele reglabile realizate din aluminiu anodizat negru subliniază aspectul individual și sportiv. Mânerele sunt, de asemenea, reglabile în 5 puncte în ceea ce privește distanța față de ghidon și pot fi ajustate cu ușurință fără unelte, chiar și atunci când porți mănuși. Pedala de frână și pedala schimbătorului de viteze de picior pot fi fixate în mod flexibil în două poziții. Pedala schimbătorului de viteze de picior poate fi rotită, în plus, pe înălțime.

Șa simplă neagră

Șaua simplă neagră subliniază caracterul sportiv al motocicletei. Totodată, aceasta poate fi folosită la nevoie ca suport pentru bagaje.

Tobă de eșapament finală sport din titan

Tobă de eșapament finală cu carcasă din titan oferă un sunet impresionant de plin și reprezintă, atât din punct de vedere vizual, cât și acustic, un angajament clar față de caracterul sportiv al motocicletei.

Suport lateral Enduro argintiu

Datorită suprafeței mari de contact, suportul lateral Enduro argintiu asigură, în primul rând, o stabilitate bună, mai ales pe teren moale sau mobil.

Etrier de protecție al motorului negru

Setul de etriere de protecție ale motorului acoperite cu un strat de acoperire negru lucios reduce riscul de deteriorare a motocicletei.

Exploratorul

Pregătit pentru următoarea expediție

Cu această variantă, vei cuceri lumea și te vei bucura de o libertate fără limite. Prin intermediul cadrului pentru smartphone ConnectedRide, îți poți integra smartphone-ul în motocicletă și totul va fi interconectat. Geanta din aluminiu oferă un spațiu generos de stocare pentru ca tu să poți lua cu tine tot ce ai nevoie. Ai nevoie și de companie? Există un suport de picioare suplimentar pentru pasager. Parbrizul înalt și nuanțat oferă un confort maxim în timpul călătoriei printr-o protecție îmbunătățită împotriva condițiilor meteorologice, mai multă protecție împotriva vântului și mai puțin zgomot în zona căștii. La destinație, suportul articulat asigură parcarea sigură.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim
Sistem de bagaje: Geantă din aluminiu argintie de 36l – 44l și suport portbagaje argintiu pentru geanta din aluminiu

Soluția perfectă pentru fanii tururilor care au cele mai mari pretenții de la ei înșiși și de la materialul lor: gențile din aluminiu oferă un spațiu de stocare de 36 până la 44 de litri. Echipamentul de transport robust este etanș la praf. Numeroasele detalii practice impresionează și în condiții extreme. 

Suporturile pentru portbagaj stabile permit montarea simplă și sigură a genților din aluminiu. Și: Acestea subliniază designul off-road al motocicletei

ConnectedRide Cradle

ConnectedRide Cradle servește drept suport pentru utilizarea smartphone-ului ca dispozitiv de navigație în timpul deplasării. Aplicația BMW Motorrad Connected permite apelarea hărții de navigație și a datelor vehiculului în câmpul vizual prin intermediul controlerului multifuncțional. Suportul permite utilizarea de smartphone-uri de diferite dimensiuni și încarcă smartphone-ul prin inducție sau prin conexiune cu cablu.

Parbriz înalt, nuanțat

Parbrizul înalt și nuanțat reduce vizibil presiunea vântului asupra părții superioare a corpului la viteze mai mari și sporește confortul.

Far auxiliar cu leduri

Farurile suplimentare puternice cu LED asigură vizibilitatea necesară în condiții de vizibilitate redusă.

Suport antibalans

Suportul antibalans facilitează efectuarea de lucrări de revizie și întreținere la motocicletă și permite parcarea sigură și ergonomică.

Suport lateral Enduro argintiu

Datorită suprafeței mari de contact, suportul lateral Enduro argintiu asigură, în primul rând, o stabilitate bună, mai ales pe teren moale sau mobil.

Suport picior pentru pasager

Suporturile pentru picioare ale pasagerului, cu suprafață zimțată, oferă o aderență optimă - chiar și atunci când se poartă cizme cu profil grosier sau foarte murdare. Datorită fabricării din oțel turnat rezistent la coroziune, suporturile pentru picioare nu ruginesc. Atunci când călătorești singur, acestea pot fi rabatate în sus.

Personalizează-ți propria motocicletă F 900 GS

Ai și alte idei? Alege dintr-o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad și creează o motocicletă în funcție de dorințele tale.

Spre Configurator
spinner