Doza de adrenalină

Pulsul tău bate în Nm

Arată-ţi dragostea pentru sport cu designul atrăgător al F 900 XR Sport în culoarea albastru Racing metalizat 2. Cu un amplu pachet electronic pentru performanțe și mai sportive, precum și cu Headlight Pro, inclusiv faruri adaptive, ești deja cu mult înaintea altora chiar și fără o linie de sosire.

+ Află mai multe
Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) reglează automat amortizarea piciorului de arc în funcție de situația de mers. În timpul deplasării pot fi selectate diverse setări de amortizare, preîncărcarea suspensiilor poate fi reglată comod, stând pe loc, prin apăsarea unui buton.

Riding Mode Pro

Cu modurile opționale de mers Pro domeniul de aplicare al vehiculului poate fi mult extins, sistemele de reglare devenind foarte sensibile la înclinări. Pe lângă accelerație, sunt ajustate și comportamentul de comandă al ABS Pro, MRS și al controlului dinamic al tracțiunii DTC, precum și setările standard Dynamic ESA în cadrul modului selectat.

Asistentul de schimbare a treptei de viteză Pro

Asistentul de schimbare a treptei de viteză Pro permite cuplarea la o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului, în aproape toate intervalele de sarcină și de turație. Astfel, asistentul asigură o reducere semnificativă a timpilor de schimbare a vitezei, o menajare a mâinii pentru ambreiaj, pentru mai multă dinamică, o plăcere a condusului și un confort sporite.

Elemente de design sportiv

Manete de ambreiaj și de frână rabatabile

Manetele frezate CNC realizate din aluminiu eloxat rezistent la coroziune sunt reglabile în trei trepte pentru o poziționare la distanța preferată față de ghidon și grație mecanismului de pliere, au un moment de pliere definit pentru reducerea eventualelor deteriorări provocate de căderi. Vizual, acestea sunt perfect adaptate la designul motocicletei și subliniază individualitatea acesteia.

Scărițe pentru șofer reglabile

Scărițele pentru șofer din aluminiu eloxat negru combină aspectul dinamic cu ergonomia și sportivitatea la cel mai înalt nivel. Grație suprafeței cu striații a scărițelor și reglării înălțimii în trei trepte, modelul oferă o susținere suplimentară și un control optim al vehiculului.

Protecții manetă frână de mână (Leverguards)

Protecțiile de manetă ale frânei de mână sunt o imagine clară pentru sportivitatea fără compromisuri. Barele curbate din aluminiu și plastic protejează manetele de ambreiaj și de frână de pe ghidon împotriva acționării din greșeală atunci când se intră în contact cu alt vehicul sau împotriva deteriorării în caz de cădere.

Spoiler motor

Spoilerul de motor din trei piese, din plastic rezistent la impact și la radiații ultraviolete asigură un aspect sportiv individual. Panourile laterale vopsite în culoarea vehiculului creează un accent vizual marcant.

Headlight Pro

Cu Headlight Pro, farurile dispun de elemente de iluminare iconice care acționează ca lumini de poziție sau de zi. În combinație cu iluminarea adaptivă în viraje vizibilitatea este îmbunătățită, sporind astfel siguranța.

Parbriz Sport colorat

În varianta Sport, motocicleta străluceşte cu vopsirea în albastru aprins Racing metalizat 2. Grilele radiatorului și capacul central al rezervorului de culoare Granite Grey metalic mat, jantele în negru Night și braţele furcii aurii oferă un contrast marcant. Parbrizul Sport, mai jos şi fumuriu, scoate în evidenţă aspectul dinamic.

Campionul pe distanțe lungi

Întotdeauna pe drum.

Dacă abordezi fiecare curbă în forţă şi fără compromisuri, nu trebuie să eziţi să arăţi lumii acest lucru. Cu Style Triple Black arăţi că eşti perfect adaptat pentru performanță. Contraste interesante în negru Storm metalizat, jante în negru Night, jambe şi apărători pentru mâini de culoare neagră contribuie şi ele la aspectul sportiv.

+ Află mai multe
Controlul vitezei de croazieră

Controlul electronic al vitezei de croazieră poate fi activat începând de la 30 km/h și menține viteza de deplasare constantă. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a te bucura relaxat de porțiuni mai lungi de autostradă. Funcția este dezactivată la frânare, iar după apăsarea butonului Resume este reluată viteza selectată.

Sistem pentru bagaje

Geamantanele de touring și cutiile moi pot fi fixate ușor și sigur pe suporturile pentru geamantane atractive. În cazul în care geamantanele nu sunt montate, suporturile discrete abia se observă.

 

Cutii moi

Cutiile moi de înaltă calitate din poliester foarte rezistent conving prin detalii practice și un volum de depozitare de 20 de litri fiecare. Caracteristicile precum geanta interioară impermeabilă, închiderea cu fermoar pe circumferință, mânerul pentru transport și sistemul de închidere rapidă pentru montare simplă pe motocicletă asigură o susținere sigură și o manipulare practică.

 

Geamantan de touring

Geamantanele de touring de înaltă calitate cu un volum de câte 32 de litri oferă spațiu de depozitare suficient pentru bagajele de touring sau, alternativ, pentru casca pentru motocicletă. Acestea se pot încuia, rezistă la stropirea cu apă și opțional, pot fi extinse cu un buzunar interior impermeabil - companionul perfect pentru călătorii scurte și mai lungi. Capacele de geamantan sunt vopsite într-o culoare de înaltă calitate, care se potrivește vehiculului.

 

Rucsac pentru rezervor de mari dimensiuni

Rucsacul pentru rezervor din țesătură rezistentă de poliester vine cu multe detalii inteligente și poate fi extins de la 11 la 16 litri, după cum este necesar. Compartimentul pentru hartă și buzunarele exterioare oferă spațiu suplimentar. Conceptul de fixare cu curele inteligent oferă o susținere sigură și asigură o manipulare extrem de practică.

 

Rucsac pentru rezervor de mici dimensiuni

Rucsacul pentru rezervor rezistent, de mici dimensiuni, cu fixare cu curele este însoțitorul ideal pentru călătoriile scurte. Compartimentul principal cu geantă interioară detașabilă, impermeabilă, trecerea de cabluri, spațiul de depozitare de 5,5 litri, mânerul pentru transport și curelele de transport pentru rucsac detașabile sunt calități practice care te fac să nu îți mai dorești altceva în viața de zi cu zi.

Șa confortabilă

Grație umpluturii suplimentare, șaua confortabilă oferă un plus perceptibil de confort la ședere pentru șofer și pentru însoțitor și astfel mai mulți kilometri fără griji. Astfel, călătoriile lungi, de câteva zile, devin și ele relaxate și lipsite de oboseală.

Sistem de navigație

Pregătirea sistemului de navigare

Pregătirea sistemului de navigare cu suport și mount cradle pe dispozitivul de prindere a ghidonului servește la fixarea în siguranță a sistemului de navigare BMW în câmpul de vizibilitate al șoferului. Operarea sistemului de navigare și funcțiile sistemului Connectivity prezintă confort prin controlerul multifuncțional de pe ghidon.

 

Sistem de navigare Navigator VI

Sistemul de navigare Navigator VI își găsește interes pe piață nu numai pentru fanii turelor. Sistemul face din planificarea traseului o joacă de copil și oferă numeroase funcții suplimentare, care fac din fiecare tură o experiență. Ecranul tactil de cinci țoli este rezistent la apă, se poate citi foarte bine chiar și în razele directe ale soarelui și garantează privirea de ansamblu necesară.

Cric central

Cricul central asigură o poziție sigură și stabilă a mașinii și oferă avantaje, ca de exemplu în timpul alimentării, încărcării și descărcării geamantanului sau în timpul lucrărilor de întreținere. În plus, pneurile și elementele de suspensie sunt detensionate în cazul timpilor de nefuncționare mai lungi.

Far auxiliar cu leduri

Grație iluminării extinse, farurile auxiliare cu leduri performante asigură în condiții de vizibilitate nefavorabile perspectiva necesară, oferind astfel o completare perfectă a farului principal. Tehnologia cu leduri asigură o funcționare aproape fără uzură.

Colecționarul de orașe

Descoperiri urbane.

Treci de blocajele din trafic, întotdeauna te gândești la o scurtătură. Intuitiv, te strecori prin rețeaua urbană. Grație varietății ergonomice și înălțimii șeii de la 775 mm la 870 mm, motocicleta ți se potrivește exact ție și vieții tale. Cu Keyless Ride pornirea este cât se poate de uşoară. Practic și întotdeauna la îndemână: topcase-ul de mici dimensiuni pentru toate cumpărăturile importante.

În culoarea alb Light, modelul de bază demonstrează o lejeritate sportivă. Grilele radiatorului și capacul central al rezervorului sunt în culoarea Granite Grey metalizat mat, șaua este neagră. Jantele din White Aluminium metalic mat completează designul clar.

+ Află mai multe
Keyless Ride

Cu keyless ride, cheia vehiculului rămâne de acum în geantă. Asta deoarece sistemul fără cheie este extrem de confortabil și permite șoferului să pornească vehiculul pur și simplu prin apăsarea unei taste. Dispozitivul de blocare a volanului și capacul rezervorului pot fi de asemenea deblocate în acest mod. Deviza sună așa: pur și simplu așeză-te și pornește la drum!

Mânere încălzite

Gata cu mâinile reci: acest lucru este asigurat de mânerele electrice încălzite, cu reglare în mai multe trepte. Acestea sporesc confortul și aduc mai multă siguranță, căci cu mâinile calde și mai multă senzație în degete controlul asupra vehiculului este pur și simplu mai bun. Încălzirea mânerelor devine confortabilă prin intermediul unui comutator combinat, operat de la ghidon.

Protecții manete

Protecțiile manetelor sunt o imagine clară pentru sportivitatea fără compromisuri. Barele curbate din aluminiu și plastic protejează manetele de ambreiaj și de frână de pe ghidon împotriva acționării din greșeală atunci când se intră în contact cu alt vehicul sau împotriva deteriorării în caz de cădere cu vehiculul.

Portbagaj

Pe portbagajul robust din aluminiu vopsit cu pulbere se pot fixa ușor și sigur un topcase sau alte bagaje. Cum placa suport pentru topcase este atașată la motocicletă cu izolație la vibrații, comportamentul în mers cu topcase montat este îmbunătățit vizibil, în special la viteze mai mari.

Topcase mic, 30 l

Topcase mic, 30 l

Topcase-ul din plastic, rezistent la apă, oferă spațiu suficient pentru o cască, având un volum de 30 de litri. Capacul, care este disponibil opțional în culoare gri asfalt metalic mat, blackstorm metalic, racingred uni sau lightwhite uni și balamalele soft close, care permit o coborâre ușoară a capacului, subliniază impresia de înaltă calitate.

Controlul presiunii în pneuri RDC

Controlul presiunii în pneuri (RDC) informează cu privire la presiunea curentă în pneuri și atenționează din timp șoferul cu privire la posibilele pericole în cazul pierderii de presiune. Valorile pot fi interogate prin intermediul display-ului de la cockpit. O lampă de informare de culoare galbenă și una de avertizare de culoare roșie indică în timpul mersului o abatere relevantă de la valorile nominale.

ECALL

Sistemul inteligent pentru apeluri de urgență ia automat contact cu call center-ul BMW în caz de accident, pentru a activa cât mai rapid posibil lanțul de salvare. În acest proces este transmisă poziția vehiculului și în funcție de posibilitate, se creează o primă discuție cu privire la persoanele în cauză. Sistemul poate fi declanșat și manual, de ex. pentru a ajuta alți participanți la trafic.

Accesorii originale BMW Motorrad

Fă motocicleta ta F 900 XR una inconfundabilă. În catalogul nostru de accesorii găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți crea vehiculul tău personal F 900 XR.

+ Află mai multe

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   53.99 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.

Dotează-ți propria motocicletă F 900 XR.

spinner