Linii drepte Alternativ: Suveraneitate

În mod constant înainte

Pentru tine, a ajunge înseamnă și a pleca. Simți o libertate nemărginită și o plăcere pură de a conduce pe fiecare kilometru. Aceasta îți oferă modelul R 1250 RT în alb Alpin       

și modurile de deplasare Pro, MSR și DBC din pachetul Dynamik. Pachetul Confort cu încălzirea șeii și topcase-ul suplimentar te duc relaxat - împreună cu tot ce ai nevoie în tur - la destinație.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Controlul presiunii în pneuri (RDC)

Controlul presiunii cauciucurilor (RDC) avertizează automat în privința scăderii de presiune și avertizează motociclistul preventiv despre potențialele pericole.

Pachetul Dynamic

Pachetul Dynamic include iluminarea adaptivă în viraje și Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, asistenții de comutare Pro, modurile de deplasare Pro, precum și MSR și DBC.

Pachetul Confort

Pachetul Confort cuprinde Keyless Ride, încălzirea centralizată, sistemul de alarmă antifurt, încălzirea șeii, telefonia confortabilă, priza și instalația de eșapament cromată.

Topcase mic, 28 l

Topcase-ul impermeabil cu un volum de 28 litri oferă suficient spațiu pentru o cască și convinge atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în tururi de scurtă durată

Geantă interioară pentru Topcase mic

Geanta interioară potrivită pentru topcase-ul mic menține bagajele în ordine și facilitează încărcarea și descărcarea.

Ambițiosul

Avid după mai mult

Vrei să ieși: abordezi în forță pasuri abrupte, te apleci mult în viraje. Cu această variantă, în Style Sport în vopseaua albastru Racing metalizat, ieși în câștig. Option 719 Roți Sport și pachetele Piese frezate de înaltă calitate Shadow și Shadow II realizate din aluminiu în culoarea negru/argintiu ies în evidență. Farurile auxiliare cu leduri asigură iluminare și vizibilitate bune, iar cu noul sistem audio poți auzi coloana sonoră a turului tău.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Sistem audio ECE

Sistemul audio 2.0 cu DAB +, egalizator și setări audio avansate asigură un sunet bun și este ușor de utilizat grație controlerului multifuncțional.

Faruri auxiliare cu leduri

Farurile auxiliare cu leduri oferă un plus de siguranță în caz de vizibilitate redusă.

Option 719 Roți Sport

Exclusivistele roți Option 719 Sport bicolore conferă un design emblematic prin intermediul frezării pe două suprafețe contrastante.

Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow II

Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow II cu componente de înaltă calitate din aluminiu, eloxate și frezate în nuanțe de negru/argintiu scoate în evidență caracterul sportiv al motocicletei. Manetele reglabile au o mare importanță și sunt foarte ușor de adaptat. Capacele frezate pentru vasul de expansiune combină stilul cu caracterul funcțional.

Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow

Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow scoate în evidență caracterul sportiv al motocicletei datorită componentelor de înaltă calitate din aluminiu, în nuanțe de negru/argintiu. Acesta include un capac al blocului motor și capacele de chiulasă, capacul bobinei de inducție, bușonul de umplere cu ulei și protecțiile din plastic negru de pe capacele chiulaselor.

Pasionatul de kilometri

Strălucitor de la un capăt la altul

Formă perfectă: Style Triple Black în negru Storm metalizat 2 scoate în evidență latura puternică și dinamică a modelului R 1250 RT. Iluminarea adaptivă în viraje, Keyless Ride și pachetul Dynamic adaugă un plus de confort și plăcere la condus. Și pentru a nu te întrerupe prea mult timp, în orice moment ai la îndemână cele mai importante lucruri în rucsacul pentru rezervor.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Sistem inteligent de apel de urgență

Sistemul inteligent de apel de urgență contactează automat centrul BMW în cazul unui accident, pentru a activa lanțul de salvare cât mai rapid posibil.

Pachetul Confort

Pachetul Confort cuprinde Keyless Ride, încălzirea centralizată, sistemul de alarmă antifurt, încălzirea șeii, telefonia confortabilă, priza și instalația de eșapament cromată.

Pachetul Dynamic

Pachetul Dynamic include iluminarea adaptivă în viraje și Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, asistenții de comutare Pro, modurile de deplasare Pro, precum și MSR și DBC.

Geantă interioară pentru cutiile touring

Geanta interioară potrivită pentru cutia de touring din stânga menține bagajele în ordine și facilitează încărcarea și descărcarea.

Rucsac pentru rezervor, 11 l

Rucsacul pentru rezervor de 11 litri, de mici dimensiuni, cu fixare cu curele și un compartiment principal impermeabil, este însoțitorul ideal pentru călătoriile scurte.

Exclusivist

Conștient de aspect pe fiecare kilometru

Fabricat în mod elaborat, cu o noblețe aparte: Modelul R 1250 RT în culoarea Option 719 Meteoric Dust II metalizat atrage toate privirile. Cu șaua exclusivistă Option 719, pachetul de piese frezate Option 719 Classic și roțile bicolore Option 719 Classic, îi conferi motocicletei tale o notă personală - și pui accente clare.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Roată Option 719 Classic

Exclusivistele jante Option 719 Classic bicolore conferă un design emblematic prin intermediul frezării pe două suprafețe contrastante.

Opțiune 719 Șa

Șaua elegantă a Option 719 în maro impresionează prin textura sa fină, aspectul marmorat subtil, cusăturile decorative elaborate și o imprimare atractivă.

Opțiunea 719 Set piese frezate Classic

Pachetul de piese frezate Classic al exclusivistei Option 719 adaugă accente de design, cu componente de înaltă calitate într-un look argintiu.

Topcase de touring

Topcase-ul cu capac vopsit are un spațiu de depozitare de 49 de litri și prin urmare, spațiu suficient pentru până la două căști.

Geantă interioară pentru topcase-ul de touring

Geanta interioară potrivită pentru topcase-ul mic menține bagajele în ordine și facilitează încărcarea și descărcarea.

Accesorii pentru modelul R 1250 RT

Amortizor de zgomot sport

Amortizorul de zgomot Slip-on din titan cu capac de acoperire din carbon garantează un sunet plin și un aspect sportiv.

Spațiu de depozitare

Topcase de touring Light alb Aluminiu

La o capacitate de 49 l, topcase-ul de dimensiuni mari, impermeabil, oferă în mod standard spațiu din belșug și este dotat cu o pernă pentru spătar. Poate fi atașat direct la portbagajul standard cu o singură mișcare a mâinii.

Geantă interioară pentru cutie de touring și topcase

Gențile interioare potrivite pentru cutiile de touring și topcase-uri mențin bagajele în ordine și facilitează încărcarea și descărcarea. Datorită mânerului de transport și curelei de umăr, gențile sunt ușor de manevrat și transportat. Printre detaliile practice se numără buzunarele exterioare și fermoarul complet pe trei laturi de la gențile interioare pentru cutii și capacul rabatabil larg de la buzunarul interior pentru topcase.

Rucsac pentru rezervor, 11 l

Rucsacul pentru rezervor atinge cel mai înalt nivel de protecție împotriva apei în interiorul care se poate încuia (volum de aprox. 11 l) și în compartimentul pentru hartă. În buzunarul exterior rezistent la apă poate fi depozitată în siguranță și o sticlă PET de 0,5 l. Cu mâner și curea de purtat peste umăr detașabilă.

Design

Ornament cromat

Ornamentele de înaltă calitate și elegante sunt cromate și oferă motocicletei un aspect inconfundabil și elegant.

Ornament cromat pentru capacul topcase-ului de touring

Topcase-ul de touring poate fi înnobilat și cu un ornament cromat pentru capac - împreună cu ornamentele cromate se creează o impresie generală armonioasă.

Ergonomie și confort

Parbriz Comfort

Un nivel de confort optim în condiții de vânt și intemperii este asigurat de parbrizul confortabil, mai înalt și mai lat. Acesta strălucește grație aeroacusticii excelente, iar stratul rezistent la zgârieturi asigură o transparență de durată.

Șa joasă pentru șofer cu încălzire, neagră

Comparativ cu șaua standard, șaua neagră, care este cu 45 mm mai joasă, face urcarea în șa mai ușoară și îmbunătățește accesul la sol. Șaua poate fi montată în două poziții, astfel încât să aibă o înălțime de 760 sau 780 mm. În plus, oferă șoferului un confort bun pentru mulți kilometri fără griji.

Siguranță

Protecție capace de chiulasă

În cel mai rău caz, protecția capacelor de chiulasă din oțel inoxidabil oferă protecție extinsă împotriva deteriorării.

Șurub de siguranță de culoare neagră pentru bușonul de umplere cu ulei

Mic, dar de finețe: acest șurub de siguranță este realizat din aluminiu frezat și previne îndepărtarea neautorizată, fiind blocat cu o cheie fixă.

Faruri auxiliare cu leduri

Farurile auxiliare performante cu leduri într-o carcasă compactă din aluminiu garantează o vizibilitate mai bună chiar și pe timp de ceață, ploaie sau zăpadă. În același timp, cu ajutorul culorii albe, deschise, asemănătoare cu lumina naturală, acestea asigură o iluminare diferențiată a drumului, oferind astfel o completare perfectă a farului principal. Tehnologia cu leduri asigură o funcționare aproape fără uzură. 

Personalizează-ți motocicleta R 1250 RT

Aspect exclusivist cu Option 719, numeroase caracteristici care îți fac călătoria și mai relaxantă sau suficient spațiu de depozitare pentru bagajele tale de călătorie: Configurează-ți o motocicletă de touring personalizată, în funcție de preferințele tale.

Către configurator

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]
spinner