#SpiritOfGS

Familia GS

Modelele GS sunt modele reprezentative care au inspirat fanii din întreaga lume să își depășească limitele personale timp de peste patru decenii. Mecanismele lor de acționare puternice oferă tocmai suveranitatea pe care dorești să te bazezi atunci când ești pe un teren necunoscut. Tehnologia de ultimă oră și modurile de deplasare asigură siguranță, cea mai bună aderență și manevrare optimă pentru orice tip de teren și orice vreme. Iar fața inconfundabilă cu linia aerodinamică distinctivă se vede și în cel mai îndepărtat colț al lumii: aici intervine un GS.

+ Află mai multe

Modelele noastre GS

R 1300 GS

Împreună ne depășim pe noi înșine. Aici, afară, devii cea mai bună versiune a ta. Tu mergi înaintea celorlalți. Urci lejer orice pantă și iei ușor orice curbă. Nici pe teren nu poate nimeni să-ți dea lecții.

R 1250 GS Adventure

Nicio destinație prea departe și bine pregătită: Volumul rezervorului de 30 de litri, ghidonul înalt și motorul boxer fiabil reprezintă suveranitatea și dinamismul în timpul descoperirii.

BMW F 900 GS.

Motorul: puternic. Caroseria: suplă. Adaptată fără compromisuri pentru utilizarea off-road, această motocicletă este perfectă pentru următoarea ta aventură.

F 900 GS Adventure

Fie că este vorba de o excursie de weekend sau de un roadtrip, singur sau în doi. Cu această motocicletă dual sport, pornești relaxat într-o călătorie de explorare.

Modelul BMW F 800 GS

Însoțitorul tău perfect pentru călătorii și aventuri. Orice surprize îți aduce drumul, te poți baza pe această motocicletă.

G 310 GS

Sete de aventură în fiecare zi: Ergonomia GS emblematică și dotarea de înaltă calitate garantează plăcerea necomplicată de a conduce în oraș și împrejurimi.

Aventuri unice – de fiecare dată

La fiecare doi ani, cei mai buni piloți GS din lume concurează la Int. GS Trophy. În primul rând, cei mai talentați își vor dovedi statutul în calificările naționale pentru a-și reprezenta țara. Ca destinație se numără atunci cele mai fascinante destinații de motociclete din lume, cum ar fi Noua Zeelandă, Canada, Mongolia sau Albania. Pe parcursul etapelor zilnice intense cu teste speciale solicitante, contează în primul rând spiritul de echipă, priceperea și abilitățile de conducere. Și, desigur, se formează prietenii pe viață la fiecare Int. GS Trophy.

+ Află mai multe

Îmbrăcăminte de motociclete pentru următoarea ta aventură

Ne dezvoltăm echipamentul în paralel cu motocicletele noastre. Iată cum ne dăm seama de ce ai nevoie cu adevărat atunci când ești pe drum: Echipamentul nostru pentru motocicliști este testat și atent gândit până la cel mai mic detaliu. Oferă protecție excelentă, libertate de mișcare și confort în orice condiții meteorologice.

+ Află mai multe
Către colecție external-link-arrow-slim

Începe-ți aventura acum

spinner