Familia GS

Colaj cu modelele BMW Motorrad GS.

De peste patru decenii, modelele GS au reprezentat dorul de aventură și curiozitatea incontestabilă de a experimenta mereu lucruri noi - fie la capătul lumii, fie în fața propriei uși de intrare. Mecanismele lor de acționare puternice oferă tocmai suveranitatea pe care dorești să te bazezi atunci când ești pe un teren necunoscut. Tehnologia de ultimă oră și modurile de deplasare asigură siguranță, cea mai bună aderență și manevrare optimă pentru orice tip de teren și orice vreme. Iar fața inconfundabilă cu linia aerodinamică distinctivă se vede și în cel mai îndepărtat colț al lumii: aici intervine un GS.

+ Află mai multe

Modelele noastre GS

R 1250 GS

Setea de aventură fără limite și performanța suverană oferită de motorul boxer: în plus, un total de șapte moduri de deplasare conving pe orice teren.

R 1250 GS Adventure

Nicio destinație prea departe și bine pregătită: Volumul rezervorului de 30 de litri, ghidonul înalt și motorul boxer fiabil reprezintă suveranitatea și dinamismul în timpul descoperirii.

F 850 GS

Aventura în sânge: adaptată perfect pentru off-road și cuplu ridicat. Numeroasele caracteristici tehnice permit obstacolelor să devină posibilități.

F 850 GS Adventure

Lumea devine o aventură. Mecanismul de acționare puternic și dotarea de serie cuprinzătoare sunt echipamentul optim pentru tururi lungi și terenuri solicitante.

F 750 GS

Biletul tău spre aventură: Ieși spontan, lasă totul în urmă și lărgește-ți orizontul. Această motocicletă Adventure face față oricărui tip de teren.

G 310 GS

Sete de aventură în fiecare zi: Ergonomia GS emblematică și dotarea de înaltă calitate garantează plăcerea necomplicată de a conduce în oraș și împrejurimi.

Familia XR

Colaj cu modelele BMW Motorrad XR.

XR înseamnă sportivitate și performanță pe distanțe lungi: Designul agresiv și motoarele puternice se îmbină cu confortul ergonomic și cu cele mai moderne sisteme de asistență. Pentru toți cei care vânează fiecare viraj și fiecare kilometru – chiar și pe parcursul a zile întregi.

+ Află mai multe

Modelele noastre XR

S 1000 XR

Provocare pentru viraje și kilometri: Agresivitatea unei motociclete sport întâlnește ergonomia și poziția relaxată în scaun a unui Enduro de călătorie.

F 900 XR

Mai sus, mai rapid, mai departe: Adrenalină pură, curbă după curbă și asta pe parcursul a zile întregi. Mecanismul de acționare și designul: performanță pură. Ergonomia: relaxare pură.

Aventuri unice – de fiecare dată

R 1250 GS Adventure pe teren.

La fiecare doi ani, cei mai buni piloți GS din lume concurează la Int. GS Trophy. În primul rând, cei mai talentați își vor dovedi statutul în calificările naționale pentru a-și reprezenta țara. Ca destinație se numără atunci cele mai fascinante destinații de motociclete din lume, cum ar fi Noua Zeelandă, Canada, Mongolia sau Albania. Pe parcursul etapelor zilnice intense cu teste speciale solicitante, contează în primul rând spiritul de echipă, priceperea și abilitățile de conducere. Și, desigur, se formează prietenii pe viață la fiecare Int. GS Trophy.

+ Află mai multe

Îmbrăcăminte de motociclete pentru următoarea ta aventură

Ne dezvoltăm echipamentul în paralel cu motocicletele noastre. Iată cum ne dăm seama de ce ai nevoie cu adevărat atunci când ești pe drum: Echipamentul nostru pentru motocicliști este testat și atent gândit până la cel mai mic detaliu. Oferă protecție excelentă, libertate de mișcare și confort în orice condiții meteorologice.

+ Află mai multe
Către colecție external-link-arrow-slim

Începe-ți aventura acum

spinner