#RideAndShare

Familia Tourer

Motocicletele noastre de turism impresionează prin legendarele lor mecanisme de acționare care garantează dinamică și rezistență. Tehnologia de ultimă oră și modurile de deplasare perfect adaptate asigură siguranța și manevrarea necesară. Iar nivelul impresionant de confort arată în mod repetat că detaliile atent gândite, cum ar fi asistentul de comutare sau pragurile confortabile fac o călătorie într-adevăr perfectă.

+ Află mai multe

Modelele noastre Tourer

R 1250 RT

Adună povești și kilometri: Această motocicletă multifuncțională cu performanța oferită de motorul său boxer și cuplul irezistibil te lasă să experimentezi intens fiecare kilometru.

K 1600 GT

Plină de dinamism, cu un impact uriaș: Cu accelerația sa irezistibilă, aceasta redefinește complet touring-ul de performanță și este orientată complet spre șofer.

K 1600 GTL

Împreună la drum: puternicul motor cu șase cilindri, dotarea cuprinzătoare și confortul înseamnă o călătorie perfectă și luxoasă în doi.

K 1600 B

Lux casual în stilul Bagger: silueta arată deja cât de relaxată și confortabilă poți călătorie, și totuși să fii în același timp într-un touring de performanță.

K 1600 Grand America

Experimentează mai mult împreună. Aici, designul Bagger impresionant întâlnește o dotare care nu lasă nicio dorință neîmplinită: pentru experiențe intense de călătorie.

Călătorii fără compromisuri

Design contemporan și material de înaltă calitate, protecție excelentă și adecvare absolută pentru utilizarea de zi cu zi: când dezvoltăm modelele noastre Tourer, ne gândim în același timp la îmbrăcămintea potrivită pentru motociclete – atent gândită și testată până la cel mai mic detaliu. Astfel se creează piese favorite care oferă confort în orice condiții meteo în toate călătoriile și asigură un aspect mereu plăcut. Indiferent unde te oprești.

+ Află mai multe
Către colecție external-link-arrow-slim

Întotdeauna perfect dotată

Nicio călătorie nu se aseamănă cu celelalte. Avem accesoriile potrivite pentru fiecare destinație și pentru kilometri de neuitat. De la capace pentru oglindă cromate care definesc designul la soluții de comunicații și până la șei noi.

+ Află mai multe
Spre accesorii external-link-arrow-slim

Începe-ți turul

spinner