#NeverStopChallenging

Modelele noastre RR

Dezvoltate în curse, perfecționate pentru șosea. În ceea ce privește caracteristicile de performanță, tehnologia și designul, modelul S 1000 RR – pe scurt RR – nu cunoaște compromisuri. Scopul de a atinge performanțe maxime este posibil datorită motorului, a carenajului perfecționat aerodinamic, a construcției ușoare și a sistemelor de asistență. Iar cu câteva operații, RR devine o motocicletă de curse pentru vânătoarea pură după cel mai bun timp pe pista de curse.

+ Află mai multe

Modelul nostru Superbike

S 1000 RR

RR este concentrată complet pe performanța pură. 154 KW (210 CP) și numeroasele optimizări tehnice o plasează foarte clar în pole position.

Modelele noastre RS

Aspectul: sportiv, dinamic. Motivația: plăcere pură. Pentru turul sportiv. Motorul boxer cu doi cilindri oferă performanță boxer inconfundabilă și garantează valori impresionante de accelerație din orice domeniu de turație datorită BMW ShiftCam. Deoarece dinamica este exact cea care face fiecare curbă și fiecare călătorie de neuitat.

+ Află mai multe

Modelele noastre Tourer sport

R 1250 RS

Turism sportiv pe banda de depășire: Aici sportivitatea întâlnește caracterul potrivit pentru călătorie. Cu numeroase caracteristici tehnice importante care fac posibile siguranța, confortul, precum și concentrarea pe plăcerea pură de a conduce.

Familia XR

XR înseamnă sportivitate și performanță pe distanțe lungi: Designul agresiv și motoarele puternice se îmbină cu confortul ergonomic și cu cele mai moderne sisteme de asistență. Pentru toți cei care vânează fiecare viraj și fiecare kilometru – chiar și pe parcursul a zile întregi.

+ Află mai multe

Modelele noastre XR

S 1000 XR

Provocare pentru viraje și kilometri: Agresivitatea unei motociclete sport întâlnește ergonomia și poziția relaxată în scaun a unui Enduro de călătorie.

F 900 XR

Mai sus, mai rapid, mai departe: Adrenalină pură, curbă după curbă și asta pe parcursul a zile întregi. Mecanismul de acționare și designul: performanță pură. Ergonomia: relaxare pură.

Adrenalina ca stil de viață

Cu BMW Motorrad Motorsport suntem reprezentați în seriile de curse din întreaga lume și sărbătorim victoriile de pe întregul glob cu M RR și RR. Prelucrăm cunoștințele obținute în acest mod într-o manieră constructivă în mașinile noastre pentru șosea. Astfel, cu ajutorul noilor standarde și a proiectelor inovatoare, ne dezvoltăm în permanență gândirea privind performanța.

+ Află mai multe
Către BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Simte sportul și adrenalina

spinner