#NeverStopChallenging

Modelele noastre RR

Colaj cu fotografii ale modelului S 1000 RR în mers.

Dezvoltate în curse, perfecționate pentru șosea. În ceea ce privește caracteristicile de performanță, tehnologia și designul, modelul S 1000 RR – pe scurt RR – nu cunoaște compromisuri. Scopul de a atinge performanțe maxime este posibil datorită motorului, a carenajului perfecționat aerodinamic, a construcției ușoare și a sistemelor de asistență. Iar cu câteva operații, RR devine o motocicletă de curse pentru vânătoarea pură după cel mai bun timp pe pista de curse.

+ Află mai multe

Modelul nostru Superbike

S 1000 RR

RR este concentrată complet pe performanța pură. 154 KW (210 CP) și numeroasele optimizări tehnice o plasează foarte clar în pole position.

Modelele noastre RS

Aspectul: sportiv, dinamic. Motivația: plăcere pură. Pentru turul sportiv. Motorul boxer cu doi cilindri oferă performanță boxer inconfundabilă și garantează valori impresionante de accelerație din orice domeniu de turație datorită BMW ShiftCam. Deoarece dinamica este exact cea care face fiecare curbă și fiecare călătorie de neuitat.

+ Află mai multe

Modelele noastre Tourer sport

R 1250 RS

Turism sportiv pe banda de depășire: Aici sportivitatea întâlnește caracterul potrivit pentru călătorie. Cu numeroase caracteristici tehnice importante care fac posibile siguranța, confortul, precum și concentrarea pe plăcerea pură de a conduce.

Adrenalina ca stil de viață

Echipaj de la boxe BMW Motorrad aplaudând la trecerea liniei de sosire.

Cu BMW Motorrad Motorsport suntem reprezentați în seriile de curse din întreaga lume și sărbătorim victoriile de pe întregul glob cu M RR și RR. Prelucrăm cunoștințele obținute în acest mod într-o manieră constructivă în mașinile noastre pentru șosea. Astfel, cu ajutorul noilor standarde și a proiectelor inovatoare, ne dezvoltăm în permanență gândirea privind performanța.

+ Află mai multe
Către BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Simte sportul și adrenalina

spinner