#NeverStopChallenging

Modelele noastre Superbike

Colaj cu fotografii ale modelelor S 1000 RR și M 1000 RR în mers.

Dezvoltate în curse, perfecționate pentru șosea. În ceea ce privește caracteristicile de performanță, tehnologia și designul, motocicletele nu cunosc compromisuri. Scopul de a atinge performanțe maxime este posibil datorită motorului, a carenajului perfecționat aerodinamic, a construcției ușoare și a sistemelor de asistență. Iar cu câteva operații, mașinile devin motociclete de curse pentru vânătoarea după cel mai bun timp pe pista de curse.

+ Află mai multe

Modelele noastre Superbike

M 1000 RR

Racing like no other. Fiind primul model M de la BMW Motorrad, modelul M RR oferă o tehnologie de curse pură pentru performanță maximă și exclusivitate până la cel mai mic detaliu.

M 1000 RR 50 Years M

Cele mai bune aspecte din cei aproape 100 de ani de istorie a curselor de motociclete și 50 de ani de motorsport: Acest omagiu este orientat în mod standard fără compromisuri către High Performance și, desigur, poartă emblema 50 Years M.

S 1000 RR

Motocicleta Superbike a superlativelor oferă o livrare explozivă a puterii. Și, în plus, tehnologia care facilitează disponibilitatea acestei performanțe maxime în orice situație de rulare.

Modelele noastre RS

Aspectul: sportiv, dinamic. Motivația: plăcere pură. Pentru turul sportiv. Motorul boxer cu doi cilindri oferă performanță boxer inconfundabilă și garantează valori impresionante de accelerație din orice domeniu de turație datorită BMW ShiftCam. Deoarece dinamica este exact cea care face fiecare curbă și fiecare călătorie de neuitat.

+ Află mai multe

Modelele noastre Tourer sport

R 1250 RS

Turism sportiv pe banda de depășire: Aici sportivitatea întâlnește caracterul potrivit pentru călătorie. Cu numeroase caracteristici tehnice importante care fac posibile siguranța, confortul, precum și concentrarea pe plăcerea pură de a conduce.

Adrenalina ca stil de viață

Echipaj de la boxe BMW Motorrad aplaudând la trecerea liniei de sosire.

Cu BMW Motorrad Motorsport suntem reprezentați în seriile de curse din întreaga lume și sărbătorim victoriile de pe întregul glob cu M RR și RR. Prelucrăm cunoștințele obținute în acest mod într-o manieră constructivă în mașinile noastre pentru șosea. Astfel, cu ajutorul noilor standarde și a proiectelor inovatoare, ne dezvoltăm în permanență gândirea privind performanța.

+ Află mai multe
Către BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Performanță pentru camera de zi

La fel ca în cazul originalului, precizia maximă și fiecare detaliu contează și pentru cele de 1.920 de elemente LEGO® Technic în total ale modelului nostru LEGO® Technic M RR. Astfel au fost dezvoltate piese și au fost create soluții inovatoare: Aproape de original, cel mai mare model de motocicletă LEGO® Technic de până acum a fost creat la scară 1:5.

+ Află mai multe
Către LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Simte sportul și adrenalina

spinner