Modelul M RR

Născut pe pista de curse

Pure Performance și dorința permanentă de a mai câștiga o milisecundă: gena sportului cu motor a modelului M RR o simți la fiecare tură. Modelul M RR este dezvoltat și construit ca bază pentru sportul cu motor. Această tehnologie pentru sportul cu motor și înrudirea cu WorldSBK-Bike se cunosc în fiecare detaliu. Fie că este pe drum sau pista de curse – modelul M RR oferă deja un pachet complet în dotarea lui de bază.  

Cu pachetul M Competition

Ochi pentru lucrurile deosebite

Cu modelul M RR îți susții dorința de putere și dragostea pentru tehnica sportului cu motor. Piesele frezate M și carbon M selectate subliniază aspectul sportiv irezistibil. Textura și prelucrarea specială a pieselor fac accesibilă performanța fără compromis. Ele indică: Cel mai frumos lucru la cel mai potrivit moment este căutarea.  

Piese frezate M

Piesele frezate M subliniază prin componentele de înaltă calitate și marca exclusivă M caracterul sportiv al mașinii. Piesele frezate din aluminiu eloxat, printre care manetele de ambreiaj și frână de mână rabatabile, leverguard de frână M, scărițele M și protecțiile de motor M evidențiază valoarea maximă.

Piese carbon M

Piesele carbon M subliniază exigența sportivă și creează o imagine de valoare deosebită.

Basculă din aluminiu eloxat, argintie

Bascula argintie din aluminiu eloxat este cu 220 g mai ușoară decât bascula de serie și oferă un aspect nobil.

Lanț M Endurance

Mai multă putere la roata din spate:

Lanțul M Endurance cu role acoperite cu DLC se caracterizează prin frecarea redusă și efortul redus de întreținere.

Pachetul Sozius pentru pasagerul din spate și capacul Sozius

O dublă plăcere pentru toți cei cărora le place să simtă vântul împreună. Grație banchetei și scărițelor pentru pasager, pachetul pentru pasager de la BMW Motorrad oferă senzația de cursă Race ambelor persoane.

Capacul pentru spate, cu o formă atrăgătoare, din plastic rezistent la impact și la radiații ultraviolete asigură, de asemenea, un aspect sportiv, chiar și atunci când pilotați singur pe drum.

Cod de autorizare declanșator de ture M

Declanșatorul de ture M pentru pistele de curse permite măsurarea automată pe display a timpilor de tură pe circuit.

Pentru piloți ambițioși

La fel de personal ca și timpul tău de tură

Piesă cu piesă, un ansamblu mai aproape de pista de curse. Voința de a câștiga evidentă și în detalii. Asamblează cu piesele M Performance Parts și celelalte accesorii propria ta motocicletă M RR individualizată după toate dorințele, stilul propriu de pilotare și cerințele tale. Deoarece tu știi cel mai bine ce îți dorești și care îți sunt provocările.

Șa M înaltă și coborâtă

Șaua M concepută pentru curse, înaltă respectiv coborâtă, oferă o aderență mai bună și un suport mai bun pentru pilotajul sportiv.

Ștuț de ulei M

Ștuțul de ulei M din aluminiu eloxat în nuanță de negru, cu logoul alb M marcat cu laser, imprimă prin aspectul său un accent sportiv. Capacul este prevăzut cu trei găuri, care previn deschiderea pe pista de curse.

Parbriz fumuriu

Parbrizul fumuriu evidențiază aspectul sportiv al motocicletei. Stratul rezistent la zgârieturi asigură o transparență de durată.

Regulator de distanță M pentru frâne

Reglarea de distanță M a fost concepută pentru pista de curse și permite reglarea simplă de la distanță a punctului de presiune în instalația de frânare în timpul deplasării.

Protecții genunchi pentru rezervor

Protecțiile de genunchi autocolante pentru rezervor îmbunătățesc menținerea pilotului pe motocicletă și protejează împotriva uzării suprafețele laterale ale rezervorului.

Pentru circuit

Tură după tură

Pentru tine contează un singur timp: timpul cel mai bun. Aici nu faci concesii. Ceri de la tine și mașina ta totul. Modelul M RR este dezvoltat chiar pentru aceasta. Numai din câteva mișcări ești gata pregătit pentru utilizarea pură la curse.

Fii atent că unele piese nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice, ci pot fi utilizate numai pe pista de curse.

Datalogger M, inclusiv declanșatorul de ture GPS*

M Datalogger permite colectarea automată a timpilor de tură datorită liniilor de start/sosire pe mai mult de 300 de piste de curse din întreaga lume. Suplimentar sunt înregistrați 80 de parametri de mers și sunt memorați pe un stick USB. Astfel cel mai bun timp personal poate fi analizat din curbă în curbă și optimizat.

*Race Only. Numai pentru utilizare pe pista de curse. Nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice.

M Cover Kit*

Cine își adaptează motocicleta pentru pista de curse are nevoie de oglinzi la fel de puțin ca de suportul pentru numerele de înmatriculare. Cu capacele de înaltă calitate din M Cover Kit de la BMW Motorrad, deschiderile de caroserie apărute în timpul dezasamblării pot fi închise cu precizie. Iar carenajul frontal este fixat din nou în mod optim.

*Race Only. Numai pentru utilizare pe pista de curse. Nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice.

Grilaj de protecție pentru radiator

Grilajul de protecție pentru radiator de la BMW Motorrad protejează radiatorul pe pista de curse împotriva resturilor de pneuri și de deteriorările cauzate de loviturile de pietre.

Încălzitor pentru pneuri M

Încălzitoarele pentru pneuri M aduc atât pneurile omologate pentru drum, precum și cele slick, la temperatura perfectă de funcționare. În acest fel se măresc nu numai durata de viață a pneurilor, ci și aderența și ritmul. Pentru distracție maximă de la primul metru.

Pentru utilizarea încălzitorului pentru pneuri M sunt necesare suplimentar stativul de montaj și suporturile de fixare pe stativ.

Pentru profesioniștii curselor

Pista vieții tale

Sportul de curse pur: Atunci când ritmul tău de viață este dictat de pista de curse, cu componentele M Performance Race Parts ești direct pe banda de depășire. Conversiile de mărire a performanțelor le obții prin suportul sportului cu motor BMW Motorrad Motorsport Race Support. Aici modelul tău M RR devine motocicletă de competiție, fără omologare pentru drum.

KIT Motor*

Kiturile Kit-Motor sunt asamblate în fabrica Berlin cu piese identice de către aceiași specialiști, cu aceeași precizie a detaliilor ca și toate motoarele de fabrică pentru WorldSBK și FIM EWC. Ele livrează puterea maximă pentru victorie. Și sunt disponibile în diferite faze de demontare pentru cerințele corespunzătoare ale regulamentului în vigoare.

*Race Only. Numai pentru utilizare pe pista de curse. Nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice.

KIT Electronică*

Cu pachetele de performanță electronice poți face față la toate provocările pistei de curse. Sistemul atotcuprinzător plug-and-play Kit-System oferă posibilități individuale de reglare a controlului tracțiunii, controlului wheelie, frânei de motor și multe altele. Pe lângă acestea siguranța datorită afișajelor de alarmă și a posibilităților de diagnoză. Încă un avantaj: Pe măsură ce se obțin pași avansați în domeniile de utilizare Premium, datorită suportului bine inclus în rețea, aceștia își găsesc imediat drum în versiunile pentru clienți.

*Race Only. Numai pentru utilizare pe pista de curse. Nu sunt omologate pentru circulația pe drumurile publice.

Unde începe linia boxelor, tu hotărăști

Covor pentru motocicletă

Covor pentru motocicletă

Un loc exclusiv de amplasare pentru propria mașină: Covorul pentru motocicletă convinge nu numai cu designul atractiv, ci și protejează cu încredere pardoseala de murdării precum petele de uleiu și benzină. Un alt punct pozitiv este combinația de material antifricțiune și ignifug. Baza practică este croită generos 250 x 105 cm.

+ Află mai multe

Stativ de montaj Sport cu suporturi de stative M

Stativ de montaj Sport cu suporturi de stative M

Cu stativul de montaj Sport, motocicleta poate fi ridicată rapid și în siguranță de la roțile față și din spate.

Întinzătorul de lanț M frezat și dublu eloxat cu suport pentru stativul de montaj din aluminiu oferă motocicletei un aspect sportiv deosebit.

+ Află mai multe

Cofigurează-ți propriul model individual M RR

Indiferent că este pentru pista de curse sau pentru șosea. Fă din modelul M RR propria ta motocicletă M RR.

Cofigurează-ți propriul model M RR

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
spinner