International GS Trophy 2024

Bine ați venit în Namibia

Locația pentru Int. GS Trophy 2024 a fost stabilită: Aventura offroad ne conduce în Namibia. După ce a călătorit pe toate continentele din întreaga lume, Int. GS Trophy se întoarce acolo unde a început totul – Africa. Namibia impresionează, printre altele, prin peisaje frumoase, „Big Five” și multe alte specii de animale. Zilele calde sunt însoțite de apusuri de soare de un roșu intens. Pe timp de noapte, te poți minuna de un cer înstelat copleșitor. Călătoria în Namibia va fi o experiență unică, cu mult #SpiritOfGS. De-abia așteptăm să ne întâlnim.

Once in a lifetime

Bineînțeles, rutele exacte pentru Int. GS Trophy 2024 vor rămâne strict secrete până la startul acestuia. Cu toate acestea, putem promite deja un lucru: Va fi o experiență de neuitat, în care participanții își vor putea dovedi abilitățile și cunoștințele de conducere în cadrul unor încercări provocatoare.

Totul ține de pricepere și spirit de echipă. Pe lângă numeroasele pasaje nisipoase, ruta ne duce și în munții Namibiei și, astfel, pe trecători stâncoase. Chiar și pentru piloții Enduro experimentați, Namibia va fi o aventură once in a lifetime pe care nu o vor uita prea curând.

Calificare Internațională Feminină

Puterea pură a femeilor în Spania

Puterea pură a femeilor în Spania

Între 26 și 27/01/24, cele 14 echipe internaționale feminine și-au pus talentul la încercare călărind R 1300 GS în Malaga. 28 de femei din 17 țări și-au demonstrat încă o dată abilitățile călărind motociclete enduro la Calificările Feminine Int. GS Trophy 2024 din Spania. Într-un total de opt provocări speciale diferite, concurenții s-au luptat să se califice în Int. GS Trophy 2024 și să facă călătoria în Namibia. Acum au fost determinate echipele finale care vor lupta pentru titlu în Africa. Le felicităm pentru reușita lor de a ajunge până aici!

+ Află mai multe

Official Partner 2024

Metzeler

Metzeler

Premium Partner of the Int. GS Trophy 2024

+ Află mai multe

Follow the Trails Namibia

Obiectivul International GS Trophy 2024 a fost stabilit, însă traseele exacte sunt încă secrete. Cu toate acestea, ar trebui să vă planificați încă de pe acum călătoria spre Windhoek, pentru că imediat ce se va încheia International GS Trophy 2024, Enduro Park Andaluzia își va începe călătoria spre traseele din Namibia. Vă așteaptă curse prin canioane sălbatice, albii de râuri, deșerturi și peisaje în continuă schimbare. Această ediție Follow the Trails va fi o aventură off-road epică. Așadar, ce mai aștepți? Aventura ne cheamă.

Află mai multe external-link-arrow-slim

International GS Trophy 2022

spinner