International GS Trophy 2024

Bine ați venit în Namibia

Locația pentru Int. GS Trophy 2024 a fost stabilită: Aventura offroad ne conduce în Namibia. După ce a călătorit pe toate continentele din întreaga lume, Int. GS Trophy se întoarce acolo unde a început totul – Africa. Namibia impresionează, printre altele, prin peisaje frumoase, „Big Five” și multe alte specii de animale. Zilele calde sunt însoțite de apusuri de soare de un roșu intens. Pe timp de noapte, te poți minuna de un cer înstelat copleșitor. Călătoria în Namibia va fi o experiență unică, cu mult #SpiritOfGS. De-abia așteptăm să ne întâlnim.

Once in a lifetime

Bineînțeles, rutele exacte pentru Int. GS Trophy 2024 vor rămâne strict secrete până la startul acestuia. Cu toate acestea, putem promite deja un lucru: Va fi o experiență de neuitat, în care participanții își vor putea dovedi abilitățile și cunoștințele de conducere în cadrul unor încercări provocatoare. Totul ține de pricepere și spirit de echipă. Pe lângă numeroasele pasaje nisipoase, ruta ne duce și în munții Namibiei și, astfel, pe trecători stâncoase. Chiar și pentru piloții Enduro experimentați, Namibia va fi o aventură once in a lifetime pe care nu o vor uita prea curând.

It’s all about skills and team spirit. In addition to plenty of sandy stints, the route will also take us up Namibia's mountains and therefore present us with some rocky stretches. Even for experienced Enduro riders, Namibia will be an once-in-a-lifetime adventure that will remain a lasting memory.

Numărătoarea inversă începe

Va mai dura ceva timp până la startul oficial al Int. GS Trophy 2024. Calificările naționale și regionale oferă o avanpremieră. La nivel mondial, vor avea loc 15 calificări naționale și regionale, precum și o calificare internațională, unde piloții Enduro experimentați își pot dovedi calitățile. Cel care stăpânește cel mai bine exercițiile de navigare cu GPS-ul, deplasările pe teren, sau provocările tehnice își va asigura un loc într-una dintre cele 22 de echipe naționale. Echipele feminine care se vor clasa pe primul loc la nivel național vor câștiga o călătorie la calificările internaționale feminine. Acolo, un total de 6 echipe feminine vor fi selectate pentru a se alătura celor 16 echipe masculine în mult râvnitul avion spre Namibia.

Calificarea internațională

Calificarea internațională

Pentru toți cei care nu și-au găsit țara de origine pe lista de calificări naționale sau regionale, nu există niciun motiv de supărare. Pentru că, în cadrul BMW Motorrad Days, oferim pentru prima dată calificări internaționale pentru a oferi șansa unor piloți Enduro și mai entuziaști de a participa la Int. GS Trophy 2024. Mai multe informații despre înregistrare vor urma în scurt timp.

+ Află mai multe

Int. GS Trophy 2022 – o retrospectivă

Peisajul de vis al Albaniei

Doi ani de pregătiri pentru șapte zile de acțiune: Piloții Int. GS Trophy 2022 au dat totul în Albania. Cei 57 de participanți au fost supuși la teste extreme în probe zilnice și deplasări de-a lungul munților înalți, prin albiile râurilor și pe piste stâncoase. Vezi aici toate momentele importante din această aventură offroad supremă.

Află mai multe
spinner