Colecție Ride
DoubleR Race Air

Double R Race Air

Nu există nimic mai rapid.

Știai că cel mai rapid produs al nostru a fost un costum pentru motocicletă? Cu timp de activare și declanșare de numai 45 de milisecunde, costumul de motocicletă DoubleR Race AIR îți oferă cea mai rapidă protecție cu auto-declanșare furnizată vreodată pentru motocicliștii care merg pe circuit. În același timp, DoubleR Race AIR reprezintă certificarea siguranței mersului pe motocicletă: costumul de motocicletă cu tehnologie inteligentă și protecție gonflabilă integrată este certificat conform specificațiilor restrictive ale TÜV SÜD.

DoubleR Race AIR oferă ergonomie și protecție perfecte și protecție pentru motocicliști de diferite staturi, asigurând un înveliș protector din jurul corpului în permanență - fără a provoca nicio întrerupere sau obstrucție. Pentru a garanta acuratețea potrivirii costumului, fiecare persoană care cumpără DoubleR Race AIR de la partenerii BMW Motorrad selectați este măsurată cu exactitate pentru a se stabili modelul care se potrivește perfect.

Sistemul API - Active Protection Inflatable [protecție gonflabilă activă] - a fost optimizat în mod consecvent pentru utilizare pe pista de curse. Acesta evaluează severitatea unei căderi și este declanșat în consecință. Din acest motiv, DoubleR Race AIR cu API activată este omologat numai pentru pista de curse. Imediat ce este activat API, DoubleR Race AIR poate fi purtat numai pe pista de curse. Costumul este permis pe drumurile publice numai fără sistemul API activat.

+ Află mai multe

De la 0 la protecție în 45 de milisecunde.

Protecție inteligentă și formă grozavă în același timp: DoubleR Race AIR a fost dezvoltat pentru circuit, așa că arată ca un costum de curse dar este capabil de mult mai mult. Sistemul de protecție integrat în partea din spate superioară protejează gâtul și umerii în decurs de 45 de milisecunde. Până la urmă dacă te deplasezi pe pistele de curse din această lume ai nevoie de cea mai rapidă protecție posibilă.
+ Află mai multe

Algoritm inteligent de activare.

Algoritm inteligent de activare.

Există un sistem electronic extrem de complex ce lucrează in mod constant în fundal astfel încât să asigure faptul că protecțiile gonflabile ale costumului DoubleR Race AIR într-adevăr se declanșează numai într-o situație periculoasă. Șapte senzori în hardware-ul sistemului analizează mișcările pilotului în permanență. Datorită unui algoritm inteligent, sistemul API este capabil să evalueze gradul de severitate al unei căderi. Sistemul este declanșat numai atunci când este necesar. De exemplu sistemul nu este declanșat la căderi la viteze de sub 50 km/h și nici nu se declanșează în situațiile în care dinamica nu are nevoie de protecție suplimentară pe baza protecțiilor gonflabile. Oferă protecție eficientă pentru zona umerilor și gâtului în decurs de 45 de milisecunde.

+ Află mai multe

Dealer BMW în apropierea ta.

Echipamentele originale BMW Motorrad vor face ca excursia următoare să fie o experiență unică. Fă-ne o vizită și beneficiază de consultanță.

Găsește un distribuitor BMW acum
spinner