Colecție Pilotează
Street Air

Street Air

Mai rapid decât o clipire.

Rezervată anterior piloților profesioniști din Moto GP, acum o poți purta și tu în traficul obișnuit de pe drumurile publice. Și pe orice motocicletă - fie un Maxi-Scooter, fie un R 1200 GS. În colaborare cu Alpinestars, BMW Motorrad aduce pe piață o geacă cu airbag integrat. Este o zonă de protecție deosebit de mare pentru spate și umeri. Sistemul se activează imediat ce este închis fermoarul până sus și oferă protecție maximă în fiecare situație de pilotaj, fără a fi conectat de motocicletă. Protecția completă se activează în maxim 85 ms. A clipi din ochi durează mai mult cu 100 ms până la 400 ms. Aceasta este inovaţie în echipamente.

Cum funcţionează.

Cum funcţionează.

Imediat ce vesta este conectată cu geaca și pornită, închide pur și simplu fermoarul: sistemul se va activa și poate începe călătoria. Senzorii potriviți perfect, integrați în vestă, permit sistemului să recunoască o cădere în 30 până la 60 ms. Poziționați în regiunea din spate și a umerilor de pe vestă, acestea transmit continuu măsurători către modulul central de control. Camerele de aer se umplu în 25 de ms cu ajutorul unui rezervor de aer comprimat de ultimă generație. Protecție maximă – mai rapidă decât a clipi din ochi, așa cum era.

+ Află mai multe

Inovație purtabilă.

Pentru Sven Kirschning, dezvoltatorul de produse al BMW Motorrad pentru sistemul Street AIR era numai o chestiune de timp până să ajungă la un sistem pentru utilizare și pe șosea, nu numai pe pista de curse. „Cu Street Air de la BMW Motorrad avem acum o soluție care combină protecția maximă cu flexibilitatea maximă”, a afirmat dezvoltatorul de produse într-un interviu. Sven Kirschning este fascinat de protecția suplimentară la nivelul pieptului și umerilor - totul fără a restricționa libertatea de mișcare a celui ce o poartă. De asemenea, nu există niciun pericol ca sistemul să se activeze spontan în timpul deplasărilor de test.
„Trebuie să iei în considerare un sistem care acționează atât de rapid încât chiar dacă pilotul poate percepe declanșarea, aceasta să nu fie alarmantă. Timpul de reacție uman este atât de lent încât continui să mergi în mod normal pe motocicletă.” În viitor se ia în considerare extinderea portofoliului de produse în acest domeniu, în mod cert.
+ Află mai multe
Suntem mândri să aducem pe piață ceva revoluționar, prin intermediul Street AIR. Și vom continua să facem acest lucru în viitor. ”

Sven Kirschning

Dealer BMW în apropierea ta.

Echipamentele originale BMW Motorrad vor face ca excursia următoare să fie o experiență unică. Fă-ne o vizită și beneficiază de consultanță.

Găsește un distribuitor BMW acum
spinner