Împreună, tehnologia cu magistrală CAN și sistemul unifilar BMW Motorrad reprezintă un concept de rețea de date care necesită doar o singură linie de date. Această linie face legătura între diverse unități de comandă și poate fi comparată cu opririle de-a lungul unui traseu al magistralei (de unde provine denumirea de tehnologie cu „magistrală”) - permițând accesul permanent la toate datele din sistem.
Principiul de bază al acestei tehnologii constă în faptul că toate unitățile de comandă, senzorii și consumatorii sunt conectate într-o rețea prin intermediul unui singur canal partajat în care toate semnalele converg, indiferent de funcția viitoare. Această rețea permite ca toate informațiile să fie disponibile permanent, oricând, pentru fiecare din componentele conectate la aceasta.
Motocicliștii au acces și la datele SWS și pot regăsi o mulțime de informații utilizând „ecranul plat cu informații”. Informațiile disponibile pe afișajul digital includ treapta de viteză, nivelul de combustibil, temperatura uleiului, momentul din zi și distanța rămasă până la atingerea rezervei de combustibil. O fotocelulă detectează luminozitatea ambiantă și reglează automat iluminatul dispozitivului în funcție de condiții. Și ventilatoarele afișajului analog vor aprecia carlinga: două instrumente rotunde cu cadrane de culoare albă afișează viteza vehiculului și turația motorului.
+ Află mai multe

Și mai multă tehnologie în detaliu

spinner