Navigare

Destinația este întotdeauna în fața ochilor

Destinația este întotdeauna în fața ochilor

Datorită planificării rutei, ghidării către destinație și altor funcții, aplicația BMW Motorrad Connected este ideală pentru navigarea pe motocicletă: opțiunile „Rută cu viraje” pentru un tur deosebit de variat sau „Rută eficientă” pentru vehiculele electrice sunt doar două dintre numeroasele opțiuni din numeroasele posibilități de aplicare bine gândite. De exemplu, călătoriile fără ghidare către destinație pot fi, de asemenea, înregistrate și analizate ulterior.

+ Află mai multe

Pe afișajul TFT de 6,5 inci, navigarea cu săgeți te ghidează viraj cu viraj către destinație. Viitoarele manevre de conducere precum virarea sau sensurile giratorii, sunt afișate împreună cu o recomandare privind banda de circulație, Lane Guidance.

Pe de altă parte, afișajul color TFT de 10,25 " îți deschide noi lumi. Și nu doar în ceea ce privește lizibilitatea, structura meniului și conceptul de utilizare. Modul său Full-Screen oferă o vizualizare a hărții complet interactivă. Iar în modul split screen, ai la dispoziție simultan mai multe funcții, pe care le controlezi intuitiv de la controlerul multifuncțional.

+ Află mai multe

Telefonie și media

Atât de disponibil pe cât dorești să fii

Atât de disponibil pe cât dorești să fii

Să fii mobil înseamnă să ajungi la ceilalți – și să fii disponibil. Totul ține de BMW Motorrad Connectivity. În combinație cu o cască cu sistemul de comunicații BMW, în timp ce conduci, poți vorbi la telefon așa cum ești obișnuit. Pe afișajul TFT poți vezi atât contactele din agenda smartphone-ului tău, precum și apelurile primite. Iar cu ajutorul controlerului multifuncțional, poți controla toate funcțiile fără a trebui să iei mâinile de pe ghidon.

+ Află mai multe

Fiecare metru: Muzica ta de fundal

Fiecare metru: Muzica ta de fundal

Tu decizi ritmul călătoriei tale: Afișează-ți playlist-ul pe afișajul TFT și controlează cu ușurință muzica preferată. Împreună cu sistemele de comunicație, cum ar fi Kom V3 sau ConnectedRide Com U1, te bucuri, de asemenea, de melodii în cască chiar și în doi.

+ Află mai multe

Așa funcționează

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected

Cu aplicația noastră gratuită, îți poți lua smartphone-ul prin Bluetooth direct în cockpit-ul motocicletei tale. În acest fel, vei putea accesa direct navigarea, contactele din agendă sau muzica în timp ce conduci și, în plus, poți accesa și alte funcții, cum ar fi datele vehiculului. Pe scurt: Cu aplicația BMW Motorrad Connected, îți transformi smartphone-ul într-un instrument pentru motociclete.

+ Află mai multe

Ușor și simplu de explicat

Ușor și simplu de explicat

În următoarele videoclipuri vei afla cum funcționează BMW Motorrad Connectivity la instalare și utilizare.

+ Află mai multe

Mai ai întrebări despre BMW Motorrad Connectivity? Atunci aruncă o privire în portalul nostru pentru întrebări frecvente.

Mai multe despre condusul conectat la rețea

spinner