Navigație bazată pe telefonul inteligent: deschizătoare de drumuri.

Navigație bazată pe telefonul inteligent: deschizătoare de drumuri.

Utilizând accesoriul opțional Connectivity împreună cu aplicația Connected de la BMW Motorrad se facilitează navigația de zi cu și mai mult. Utilizând conexiunea dintre telefonul dvs. inteligent și vehicul ești direcționat în mod clar și fiabil către destinația ta cu ajutorul săgeților sistemului inteligent de navigație indicate pe display-ul TFT. Chiar și în mediul urban, noul display cu săgeți este intuitiv și eficient. Hărțile offline pot fi utilizate și pentru navigație atunci când nu există o conexiune la rețeaua mobilă. Pentru cursele interesante, poți utiliza și navigatorul verificat și testat de la BMW Motorrad, care este, desigur, compatibil cu display-ul TFT.

+ Află mai multe

Videoclip „Cum să...”: navigație

Să efectuezi apeluri telefonice chiar și în timpul condusului este un lucru ușor.

Să efectuezi apeluri telefonice chiar și în timpul condusului este un lucru ușor.

Combinația dintre o cască și sistemul de comunicare de la BMW Motorrad și accesoriul opțional Connectivity permite efectuarea de apeluri telefonice în timpul deplasării. Motociclistul are acces complet la agenda de pe telefonul inteligent, utilizând display-ul TFT și poate selecta și apela contactele prin intermediul multi-controlerului. Apelurile primite apar, de asemenea, pe display și pot fi acceptate sau respinse cu o simplă mișcare a mâinii. Informațiile despre condus, cum ar fi viteza și treapta de viteză sunt vizibile pe display-ul clar întotdeauna datorită conceptului unic de display vizual de la BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Videoclip „Cum să...”: apeluri telefonice

Connectivity oferă motocicliștilor oportunitatea de a se concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat: străzile care așteaptă să fie descoperite. ”

Suport media: plimbare relaxantă cu melodia potrivită.

Suport media: plimbare relaxantă cu melodia potrivită.

Poți reda cu ușurință muzica salvată pe telefonul inteligent prin intermediul display-ului TFT, utilizând accesoriul opțional Connectivity. Conectând casca la sistemul de comunicare de la BMW Motorrad ai siguranța că beneficiezi de tonul perfect. Dacă nu îți place o anumită piesă, ai acces direct la funcțiile derulare înainte/derulare înapoi.  Cu sistemul de comunicare de la BMW Motorrad, poți regla, de asemenea, volumul cu ușurință și dezactiva sunetul prin intermediul multi-controlerului. Astfel, fiecare motociclist are control asupra coloanei sonore în timpul deplasării.

+ Află mai multe

Aplicația Connected de la BMW Motorrad: Planificarea traseului și navigarea se fac mai ușor.

Aplicația Connected de la BMW Motorrad: Planificarea traseului și navigarea se fac mai ușor.

Cu aplicația Connected de la BMW Motorrad profiți și mai mult de călătoriile tale – și de smartphone-ul tău. 

Indiferent dacă este vorba despre planificarea traseului, navigație sau informații despre turul tău: Grație operării de pe ghidon, ești foarte bine informat și în același timp, în siguranță pe drum. 

Cu planificarea comodă a traseului poți pune la punct traseele tale de vis pornind de la puncte intermediare. Sau imporți rute sub formă de fișiere GPX în aplicația Connected de la BMW Motorrad. Cu opțiunea „Rute cu viraje” poți descoperi noi trasee pentru o plăcere sporită de a conduce motocicleta ta. Hărțile pot fi descărcate gratuit pentru utilizare offline.

Iar navigația vine exact cu acel ceva grație căruia motocicliștii progresează: Indicațiile pas-cu-pas exacte prin navigare cu săgeți sau comandă vocală, direcționarea exactă la obiectiv și datele actuale din trafic sunt de la sine înțelese. La fel și afișarea limitelor de viteză și căutarea unui punct de interes. Informațiile meteo actuale pot fi și ele afișate în aplicație.

+ Află mai multe

Toate informațiile despre călătoriile tale dintr-o singură privire.

Toate informațiile despre călătoriile tale dintr-o singură privire.

Când vine vorba despre călătoria perfectă: o dată nu este niciodată suficient. Acesta este motivul pentru care poți înregistra date despre traseul și autovehiculul tău, pe care să le apelezi iar și iar - inclusiv o analiză a valorilor precum înclinația, turația sau accelerația. Poți exporta traseele tale sub formă de fișier GPX și poți partaja deplasări și poze din mers pe rețelele de socializare sau pe Rever. Afișajele practice, cum ar fi kilometrajul, rezerva de combustibil și distanța rămasă, presiunea în anvelope și serviciile viitoare completează oferta. Și acesta este doar începutul. Dezvoltăm aplicația în mod constant: pentru și mai mult confort și plăcere de a conduce.

+ Află mai multe

Videoclip „Cum să...”: asociere

La fel de original ca motocicliștii: designul display-ului TFT.

Caracterul unei motociclete este special. Pentru a sublinia acest lucru, există diferite forme de design pentru industria vehiculelor.  

+ Află mai multe

Disponibil pentru următoarele modele

Connectivity
PDF   |   2.38 MB   |   Engleză
spinner