Navigație bazată pe telefonul inteligent: deschizătoare de drumuri.

Navigație bazată pe telefonul inteligent: deschizătoare de drumuri.

Utilizând accesoriul opțional Connectivity împreună cu aplicația Connected de la BMW Motorrad se facilitează navigația de zi cu și mai mult. Utilizând conexiunea dintre telefonul dvs. inteligent și vehicul ești direcționat în mod clar și fiabil către destinația ta cu ajutorul săgeților sistemului inteligent de navigație indicate pe display-ul TFT. Chiar și în mediul urban, noul display cu săgeți este intuitiv și eficient. Hărțile offline pot fi utilizate și pentru navigație atunci când nu există o conexiune la rețeaua mobilă. Pentru cursele interesante, poți utiliza și navigatorul verificat și testat de la BMW Motorrad, care este, desigur, compatibil cu display-ul TFT.

+ Află mai multe

Videoclip „Cum să...”: navigație

Să efectuezi apeluri telefonice chiar și în timpul condusului este un lucru ușor.

Să efectuezi apeluri telefonice chiar și în timpul condusului este un lucru ușor.

Combinația dintre o cască și sistemul de comunicare de la BMW Motorrad și accesoriul opțional Connectivity permite efectuarea de apeluri telefonice în timpul deplasării. Motociclistul are acces complet la agenda de pe telefonul inteligent, utilizând display-ul TFT și poate selecta și apela contactele prin intermediul multi-controlerului. Apelurile primite apar, de asemenea, pe display și pot fi acceptate sau respinse cu o simplă mișcare a mâinii. Informațiile despre condus, cum ar fi viteza și treapta de viteză sunt vizibile pe display-ul clar întotdeauna datorită conceptului unic de display vizual de la BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Videoclip „Cum să...”: apeluri telefonice

Connectivity oferă motocicliștilor oportunitatea de a se concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat: străzile care așteaptă să fie descoperite.

Suport media: plimbare relaxantă cu melodia potrivită.

Suport media: plimbare relaxantă cu melodia potrivită.

Poți reda cu ușurință muzica salvată pe telefonul inteligent prin intermediul display-ului TFT, utilizând accesoriul opțional Connectivity. Conectând casca la sistemul de comunicare de la BMW Motorrad ai siguranța că beneficiezi de tonul perfect. Dacă nu îți place o anumită piesă, ai acces direct la funcțiile derulare înainte/derulare înapoi.  Cu sistemul de comunicare de la BMW Motorrad, poți regla, de asemenea, volumul cu ușurință și dezactiva sunetul prin intermediul multi-controlerului. Astfel, fiecare motociclist are control asupra coloanei sonore în timpul deplasării.

+ Află mai multe

Aplicația Connected de la BMW Motorrad: informații adiționale despre vehicul și altele.

Aplicația Connected de la BMW Motorrad: informații adiționale despre vehicul și altele.

Cu aplicația Connected gratuită de la BMW Motorrad, există și mai multe opțiuni ale Connectivity: navigația bazată pe telefonul inteligent te ghidează spre destinație rapid cu ajutorul săgeților sistemului inteligent inovator de navigație de pe display-ul TFT. Mai mult, informații importante precum statisticile privind condusul pot fi vizualizate prin intermediul aplicației Connected de la BMW Motorrad. În plus, traseele pot fi înregistrate în jurnal și se pot adăuga imagini la acestea. Astfel, poți avea amintiri digitale din fiecare cursă. Funcția First Mile salvează locul în care motocicleta este parcată pentru a o putea găsi din nou cu ușurință. Cu aplicația Connected de la BMW Motorrad, poți partaja toate cursele Rever cu prietenii tăi. De îndată ce ai lansat aplicația Connected de la BMW Motorrad, aceasta poate fi instalată de pe Google sau Apple App Store.

+ Află mai multe

Videoclip „Cum să...”: asociere

La fel de original ca motocicliștii: designul display-ului TFT.

Caracterul unei motociclete este special. Pentru a sublinia acest lucru, există diferite forme de design pentru industria vehiculelor.  

+ Află mai multe

Disponibil pentru următoarele motociclete

spinner