Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected este elementul central de conectare pentru toate produsele BMW Motorrad ConnectedRide. Întâi conectezi fiecare produs din familia ConnectedRide prin Bluetooth cu Connectivity Hub al aplicației. Și ai deja acces rapid și ușor la funcții precum navigație, informații despre autovehicul și alte caracteristici specifice produsului.

+ Află mai multe

Posibilități nenumărate

Sistem Connectivity pentru motocicleta BMW

Sistem Connectivity pentru motocicleta BMW

BMW Motorrad Connectivity îți permite să utilizezi funcțiile obișnuite ale Smartphone-ului tău, cum ar fi telefonia, muzica și navigația pe afișajul TFT clar al motocicletei tale. Acesta conectează între ele motocicleta, Smartphone-ul și casca prin Bluetooth, astfel încât să poți controla caracteristicile de la controlerul multifuncțional de pe ghidon. Așa că în tururile prelungite ai întotdeauna playlist-ul potrivit la ureche, rămâi în contact cu prietenii tăi și nu îți pierzi niciodată din vedere destinația.

+ Află mai multe

BMW Motorrad Connected Accessories

BMW Motorrad Connected Accessories

Dacă te plimbi cu motocicleta și nu dorești să renunți la smartphone-ul tău, BMW Motorrad ConnectedRide Cradle este soluția potrivită pentru tine. Cuplezi Smartphone-ul prin aplicația BMW Motorrad Connected, îl pui în suport și ești gata de plecare. Controlul are loc în siguranță și convenabil cu ajutorul controlerului multifuncțional de pe ghidon. Și cu sistemul ConnectedRide Com U1 avem o soluție inteligentă pentru toate persoanele care doresc să discute cu pasagerii în timpul călătoriei.

+ Află mai multe

Mai ai întrebări despre BMW Motorrad ConnectedRide? Atunci aruncă o privire în portalul nostru de întrebări frecvente.

spinner