Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected este elementul central de conectare pentru toate produsele BMW Motorrad ConnectedRide. Întâi conectezi fiecare produs din familia ConnectedRide prin Bluetooth cu Connectivity Hub al aplicației. Și ai deja acces rapid și ușor la funcții precum navigație, informații despre autovehicul și alte caracteristici specifice produsului.

+ Află mai multe

Posibilități nenumărate

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity îți permite să utilizezi funcțiile obișnuite ale Smartphone-ului tău, cum ar fi telefonia, muzica și navigația pe ecranul TFT clar al motocicletei tale. Acesta conectează între ele motocicleta, Smartphone-ul și casca prin Bluetooth, astfel încât să poți controla caracteristicile de la controlerul multifuncțional de pe ghidon. Așa că în tururile prelungite ai întotdeauna playlist-ul potrivit la ureche, rămâi în contact cu prietenii tăi și nu îți pierzi niciodată din vedere destinația.

+ Află mai multe

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Indiferent dacă atunci când ești pe motocicletă ești în drum spre birou, cafenea sau sala de sport – Connected Rider Gear îți acompaniază stilul de viață digital. Prin intermediul iluminării active pe spate și pe mâneci, jacheta Tokyo Connect GTX te face inconfundabil în timpul deplasării și oferă, în plus, multe alte puncte de atracție. Ochelarii inteligenți ConnectedRide proiectează informații relevante pentru deplasare și indicații de navigare direct în câmpul tău de vizibilitate, în orice moment dorești.

+ Află mai multe

Accesoriile BMW Motorrad Connected

Accesoriile BMW Motorrad Connected

Produsele BMW Motorrad ConnectedRide includ și accesoriile noastre inteligente pentru motocicleta dvs. care vă sprijină în excursiile dvs. În primul rând, ConnectedRide Navigator, este mult mai mult decât un dispozitiv de navigație. Conectează multe produse ConnectedRide, precum și smartphone-ul dvs. între ele pe interfața sa intuitivă de utilizator și devine astfel o cursă pentru telefonie, streaming și navigație. Sau pur și simplu îți transformi telefonul mobil într-un dispozitiv de navigație, apoi BMW Motorrad ConnectedRide Cradle este potrivit pentru tine.

+ Află mai multe

Produsele noastre Connected Ride

Jachetă Tokyo Connect GTX
Combinația perfectă de stil, funcționalitate și protecție - și caracteristici inteligente.
Ochelari inteligenți ConnectedRide
Ochelarii inteligenți sunt Head-up-Display al dvs. pentru motocicletă, cu toate informațiile legate de conducere.
ConnectedRide Navigator
Dispozitiv de navigație de ultimă generație pentru BMW Motorrad al dvs.
ConnectedRide Com U1
Sistemul de comunicație independent de cască pentru comunicație privată și deschisă.
ConnectedRide Cradle
Inel de susținere pentru smartphone-ul dvs. pentru navigație cu aplicația Connected.
spinner

Mai ai întrebări despre BMW Motorrad ConnectedRide? Atunci aruncă o privire pe portalul nostru pentru întrebări frecvente.

spinner