Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected este elementul central de conectare pentru toate produsele BMW Motorrad ConnectedRide. Cuplezi inițial fiecare produs din familia ConnectedRide, prin Bluetooth, cu Connectivity Hub din aplicație. Și apoi ai acces rapid și ușor la funcții precum navigația, informațiile despre vehicul și alte caracteristici specifice produsului.

+ Află mai multe

Posibilități nenumărate

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity îți permite să utilizezi funcțiile obișnuite ale Smartphone-ului tău, cum ar fi telefonia, muzica și navigația pe afișajul TFT clar al motocicletei tale. Acesta conectează între ele motocicleta, Smartphone-ul și casca prin Bluetooth, astfel încât să poți controla caracteristicile de la controlerul multifuncțional de pe ghidon. Așa că în tururile prelungite ai întotdeauna playlist-ul potrivit la ureche, rămâi în contact cu prietenii tăi și nu îți pierzi niciodată din vedere destinația.

+ Află mai multe

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Indiferent dacă atunci când ești pe motocicletă ești în drum spre birou, cafenea sau sala de sport – Connected Rider Gear îți acompaniază stilul de viață digital. Prin intermediul iluminării active pe spate și pe mâneci, jacheta Tokyo Connect GTX te face inconfundabil în timpul deplasării și oferă, în plus, multe alte puncte de atracție. Ochelarii inteligenți ConnectedRide proiectează informații relevante pentru deplasare și indicații de navigare direct în câmpul tău de vizibilitate, în orice moment dorești.

+ Află mai multe

Accesoriile BMW Motorrad Connected

Accesoriile BMW Motorrad Connected

Dacă te plimbi cu motocicleta și nu dorești să renunți la smartphone-ul tău, BMW Motorrad ConnectedRide Cradle este soluția potrivită pentru tine. Cuplezi Smartphone-ul prin aplicația BMW Motorrad Connected, îl pui în suport și ești gata de plecare. Controlul are loc în siguranță și convenabil cu ajutorul controlerului multifuncțional de pe ghidon. Și cu sistemul ConnectedRide Com U1 avem o soluție inteligentă pentru toate persoanele care doresc să discute cu pasagerii în timpul călătoriei.

+ Află mai multe

Mai ai întrebări despre BMW Motorrad ConnectedRide? Atunci aruncă o privire pe portalul nostru pentru întrebări frecvente.

spinner