Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected este elementul central de conectare pentru toate produsele BMW Motorrad ConnectedRide. Întâi conectezi fiecare produs din familia ConnectedRide prin Bluetooth cu Connectivity Hub al aplicației. Și ai deja acces rapid și ușor la funcții precum navigație, informații despre autovehicul și alte caracteristici specifice produsului.

+ Află mai multe

Posibilități nenumărate

Sistem Connectivity pentru motocicleta BMW

Sistem Connectivity pentru motocicleta BMW

BMW Motorrad Connectivity îți permite să utilizezi funcțiile obișnuite ale Smartphone-ului tău, cum ar fi telefonia, muzica și navigația pe afișajul TFT clar al motocicletei tale. Acesta conectează între ele motocicleta, Smartphone-ul și casca prin Bluetooth, astfel încât să poți controla caracteristicile de la controlerul multifuncțional de pe ghidon. Așa că în tururile prelungite ai întotdeauna playlist-ul potrivit la ureche, rămâi în contact cu prietenii tăi și nu îți pierzi niciodată din vedere destinația.

+ Află mai multe

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Jacheta Tokyo Connect GTX este primul articol de îmbrăcăminte din colecția noastră BMW Motorrad Connected Rider Gear. Indiferent dacă atunci când ești pe motocicletă ești în drum spre birou, cafenea sau sala de sport, jacheta îți oferă un nou nivel de siguranță și confort. Cu aplicația BMW Motorrad Connected nu controlezi doar sistemul de iluminat pornit de pe spate și mâneci, cu care poți fi văzut mai bine în trafic, dar poți și aloca o funcție preferată panoului tactil integrat în mânecă.

+ Află mai multe

BMW Motorrad Connected Accessories

BMW Motorrad Connected Accessories

Dacă îți place să te plimbi cu motocicleta în week-end și vrei să navighezi folosind Smartphone-ul, BMW Motorrad ConnectedRide Cradle este soluția potrivită pentru tine. Cuplezi Smartphone-ul prin aplicația BMW Motorrad Connected, îl pui în suport și ești gata de plecare. Controlul are loc în siguranță și convenabil cu ajutorul controlerului multifuncțional de pe ghidon. Vei experimenta și mai multă plăcere de a conduce – și în viitor vei avea și mai multe accesorii conectate.

+ Află mai multe

Mai ai întrebări despre BMW Motorrad ConnectedRide? Atunci aruncă o privire în portalul nostru de întrebări frecvente.

spinner