Datorită designului universal, sistemul poate fi montat cu ușurință pe majoritatea căștilor BMW Motorrad. Iar difuzoarele ușor de instalat oferă nu numai un confort sporit la purtare, ci și o experiență sonoră de înaltă calitate, la calitate HD.

Operarea foarte simplă cu mănuși se realizează într-un mod foarte intuitiv, prin intermediul a patru taste de pe ConnectedRide Com U1 sau, alternativ, prin intermediul aplicației proprii a sistemului Com U1. Cu „Hey Sena” poți activa, de asemenea, comenzi vocale predefinite. Și dacă îți conectezi smartphone-ul direct la sistemul de comunicații, poți folosi, ca de obicei, comenzile vocale ale smartphone-ului tău.

+ Află mai multe

Comunicare prin Bluetooth sau Mesh 2.0

Comunicare prin Bluetooth sau Mesh 2.0

Cu ConnectedRide Com U1 poți alege între două tipuri de conexiuni: Bluetooth este cea mai bună alegere atunci când dorești să vorbești cu un alt partener de discuție și îți oferă o rază de acțiune de până la 2 km în spații deschise. Tehnologia tip plasă are o rază de acțiune de până la 8 km – atâta timp cât călătoriți într-un grup de cel puțin șase persoane.

Însă conexiunea tip plasă poate face și mai mult: Group Mesh Intercom permite grupuri private închise cu până la 24 de participanți. Cu toate acestea, Multi Channel Open Mesh permite grupuri deschise cu un număr infinit de participanți care se deplasează în interiorul razei de acțiune.  Aici fiecare dintre persoanele care călătoresc pe același canal poate comunica cu grupul fără asocierea prealabilă. Aveți întotdeauna posibilitatea de a comuta între grupurile private și cele deschise printr-o simplă apăsare a tastei.

+ Află mai multe

Aici se redă muzica

Aici se redă muzica

Cu ConnectedRide Com U1, poți partaja cu ușurință playlist-ul tău cu pasagerul tău și sistemul acestuia ConnectedRide Com U1: Astfel, călătoriți cu aceeași muzică pe fundal. Radioul FM integrat stochează, de asemenea, până la 10 posturi radio și poate fi pornit și oprit cu ușurință printr-o simplă apăsare a tastei

+ Află mai multe
Pachet de livrare

Manevrare ușoară și instalare simplă: ConnectedRide Com U1 oferă un nivel ridicat de comunicare cu doar câteva piese individuale.

  • Unitate de operare
  • Cablu de încărcare și de date
  • Difuzor, 40 mm
  • Cască cu microfon
  • Microfon cu cablu
Căști compatibile

ConnectedRide Com U1 este compatibil cu aproape toate căștile BMW Motorrad. Pentru o montare deosebit de simplă și cele mai bune rezultate acustice, vă recomandăm următoarele căști:

  • StreetX
  • GS Pure
  • Sao Paulo
  • XOMO
Avantaje suplimentare

ConnectedRide Com U1 poate integra un sistem de comunicații Fit-for-All sau V3 în grupul tip plasă. În cazul sistemului de comunicații V3, o setare trebuie efectuată mai întâi prin intermediul aplicației sau prin Device Manager în legătură cu ConnectedRide Com U1.

În funcție de modul de funcționare, poți opera diferite funcții prin comandă vocală. Sunt disponibile următoarele limbi: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză și rusă.

Un LED vă informează cu privire la starea de încărcare a acumulatorului și un anunț vocal automat avertizează cu privire la existența unei rezerve scăzute a acumulatorului. Durata de funcționare pentru Bluetooth Intercom este de până la 13 ore, iar pentru Mesh Intercom este de până la 8 ore.

Datorită funcției de încărcare rapidă, utilizezi și pauzele scurte cât mai bine: Deoarece doar 20 de minute de încărcare sunt suficiente pentru 3,5 ore în regimul Mesh Intercom și 6 ore în regimul Bluetooth Intercom.

Atât de simplă poate fi comunicarea

În următorul videoclip vei afla modul necomplicat și firesc în care se desfășoară comunicarea cu ConnectedRide Com U1.

+ Află mai multe

Instrucțiuni

Scurt ghid pentru ConnectedRide Com U1
PDF   |   1.12 MB   |   Română
This is disclaimer text for gpx download files.

Ia-ți ConnectedRide Com U1

Ia-ți ConnectedRide Com U1

Împărtășește-ți impresiile și plăcerea de a conduce. Și experimentează fiecare ieșire și mai intens. Comandă acum sistemul tău Com U1.

Și pentru ca și pe viitor să rămâi mereu conectat optim, îți oferim întotdeauna cele mai recente actualizări de software pentru descărcare.

+ Află mai multe

Mai ai întrebări despre BMW Motorrad ConnectedRide Com U1? Atunci aruncă o privire în portalul nostru pentru întrebări frecvente.

Mai multe despre condusul conectat la rețea

spinner