R 1300 GS Adventure Trophy | R 1300 GS Adventure

Către configurator

Fondurile motivelor individuale au fost prelucrate cu AI.

   

„ 

WHATEVER LIES AHEAD

 ”

Modelul tău BMW R 1300 GS Adventure

Îți plac provocările

Determinarea ta de a ajunge la destinație te face să dai tot ce ai mai bun. Ergonomia potrivită pentru teren facilitează o ținută perfectă. Indiferent ce teren și ce vreme te așteaptă. În gențile pentru bagaje moi de pe compartimentele de pe rezervor și măștile radiatorului se află tot ce ai nevoie la drum. Protecția împotriva loviturilor de pietre, benzile atrăgătoare și combinația sportivă de culori arată clar despre ce este vorba: vrei să-ți găsești propriul drum.

+ Află mai multe

FIE CE-O FI

Simplu și sportiv:
Rezervor argintiu cu bandă + suport rezervor din aluminiu
Protecție pe teren:
Mască radiator mare și grilaj de protecție pentru radiator
Construit robust:
Capac cu grilaj
Gata de aventură în echipă:
Șa pilot înaltă + șa pasager sport (aspect șa Rallye)
Sportiv și stabil:
Jante forjate Enduro
Pentru utilizarea off-road:
Pachet Enduro Pro
Control perfect:
Frână sport + anvelope de teren
Mai aproape de aventură:
Parbriz sport

CONDUCE LA PERFORMANȚE MAXIME

107
kW (145 PS) la 7.750 rot/min
149
Cuplu motor max. la 6500 rot/min în Nm
1.300
cmc capacitate cilindrică
269
kg fără încărcătură
Air/liquid-cooled twin-cylinder four-stroke boxer engine

Fără compromisuri pe teren

Culoarea albastru Racing Blue metallic și benzile care ies în evidență o dovedesc: îți place stilul sportiv pe teren. Scaunul înalt îți oferă ție și pasagerului tău suficient suport. Parbrizul sport, grilajul de pe farul suplimentar și mânerul sport fac lucrurile clare: ești mulțumit doar atunci când ți-ai atins obiectivul pe care ți l-ai propus. Motorul Boxer mare cu 145 CP te duce la destinație pe jantele puriste cu spițe încrucișate. Ready, steady, go!


+ Află mai multe

DOTAT PENTRU ORICE AVENTURĂ

FIECARE APARIȚIE ESTE O DECLARAȚIE

Aventura ta în culori

Alege designul potrivit pentru modelul R 1300 GS Adventure și optează pentru varianta care se potrivește în toate privințele cu viziunea ta despre o mare aventură.

GS Trophy

Caracterul sportiv variază de la culoarea vopselei Racing Blue metallic până la benzile în Light White uni și Racing Red. Șaua înaltă în negru și roșu este completată de extensia protecției pentru mâini roșie.

Racing Red uni

Conceput pentru aventură, de la rezervorul argintiu până la șaua în negru și roșu. Completată de extensia protecției pentru mâini roșie, precum și de ghidonul negru și de jante, această versiune atrage toate privirile.

Triple Black

Eleganța acestei versiuni începe de la ghidon și continuă până la banda neagră a jantei. Rezervorul în Tinted Clear Coat, precum și șaua confort în gri-negru și barele motorului cu inserții argintii fac din Triple Black o declarație vizuală.

Option 719 Karakorum

Culoarea metalică exclusivă Aurelius Green creează un contrast elegant cu liniile aurii și emblema „Option 719” de pe capacul rezervorului. Grilajul de pe far suplimentar și șaua confort negru-gri completează lookul versiunii.

DOTAT PENTRU ORICE AVENTURĂ

Sportivul

Cu această dotare, reziști chiar și când condițiile devin dificile. Pachetul dinamic oferă modul de conducere potrivit pentru orice situație, iar tu te bucuri de procese de comutare perfecte datorită asistentului de comutare Pro sau a sistemului de asistență automat la schimbarea treptelor de viteză. Frâna sport, pachetul Enduro Pro și numeroasele componente off-road transformă această propunere într-un deschizător de drumuri pentru orice aventură.

+ Află mai multe
SPRE CONFIGURATOR external-link-arrow-slim
Pachet dinamic

Cu pachetul dinamic, pilotul poate exploata la maximum potențialul sportiv al motocicletei. Datorită sistemului de asistență la schimbarea treptelor de viteză Pro și a modurilor de conducere Pro configurabile, fiecare ieșire se transformă într-o experiență de proporții. Frâna sport impresionează, de asemenea, cu un aspect sportiv, precum și cu un control și o siguranță optime.

Jante forjate Enduro

Jantele forjate Enduro sunt deosebit de ușoare și oferă caracteristici de teren mai bune în comparație cu jantele standard. Acestea dispun de un avantaj de greutate de 1,8 kg și un aspect sportiv. Suprafața de înaltă calitate, anodizată, este ornată cu marca BMW Motorrad.

Pachetul Enduro Pro

Pachetul Enduro Pro sporește caracteristicile off-road ale motocicletei. Protecția la impact a ghidonului sporește protecția în timpul utilizării off-road, de exemplu. Ridicarea ghidonului, maneta mai scurtă și suportul picior șofer Enduro-Vario reglabil de înălțime optimizează ergonomia. Semnalizatoarele apropiate sporesc caracterul off-road.

Anvelope de teren

Anvelopele de teren reprezintă alegerea corectă pentru utilizarea ambițioasă off-road. Anvelopele cu crampoane cu profil grosier oferă o experiență impresionantă pe teren, în special în combinație cu modul de conducere Enduro Pro. În acest fel, motocicleta controlează decis chiar și terenul dificil.

Scaun șofer confort înalt

Pe scaunul confort înalt al șoferului, șoferii înalți călătoresc foarte comod și în cazul deplasărilor mai lungi. Încălzirea scaunelor poate fi, de asemenea, reglată în niveluri selectabile în mod liber. Cu reglajul pe înălțime al scaunelor se poate găsi, în plus, poziția ideală a scaunului.

Spoiler parbriz

Deflectoarele de vânt fumurii sunt ușor de montat și vă protejează eficient mâinile de vânt și de intemperii. Aspectul lor vizual subliniază caracterul sportiv al motocicletei.

Grilaj de protecție pentru radiator

Ce nu trebuie să-i lipsească niciunui pilot off-road: grilajul de protecție din material plastic rezistent la impact protejează în mod eficient radiatorul pe teren împotriva loviturilor cauzate de pietre sau de tufișuri. Elementele suplimentare utile sunt ușor de montat și, de asemenea, îmbunătățesc aspectul robust de enduro al motocicletei.

Topcase din aluminiu

Topcase de aluminiu negru, 37 l, electrificat

Topcase-ul din aluminiu anodizat de culoare neagră este un însoțitor de încredere la drum. Cu un volum de 37 de litri, oferă suficient spațiu pentru bagaje mai mici sau pentru o cască. Pe lângă iluminarea utilă, acesta integrează și o opțiune de încărcare USB-C, de exemplu pentru smartphone-uri sau tablete.

Topcase din aluminiu cu căptușeală spate neagră

Datorită căptușelii spate a topcase-ului din aluminiu, pasagerul se bucură de mai mult confort atât într-o călătorie scurtă, cât și în excursii lungi.

ConnectedRide Navigator

Cu navigatorul BMW ConnectedRide, toate traseele și planificările sunt în permanență la îndemână. Prin intermediul BMW ID, traseele planificate și înregistrările pot fi sincronizate cu aplicația BMW Motorrad. Ecranul tactil de 5,5 țoli este ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Operarea se realizează ușor prin controlerul multifuncțional.

Alege-ți varianta

LA FEL DE INCITANT

spinner