R 1300 GS Adventure Triple Black | R 1300 GS Adventure

Către configurator

The backgrounds on some images were created using AI.

   

„ 

COMFORTABLE WITH THE UNCOMFORTABLE

 ”

Modelul tău BMW R 1300 GS ADVENTURE

Urmează-ți viziunea până la destinație

Încă înainte să urci, un lucru este clar: vei ajunge la destinație fără ocolișuri. Nici terenul, nici vremea nu te vor putea opri. Când situația devine dificilă, rămâi relaxat. Deoarece modelul tău R 1300 GS Adventure în versiunea Triple Black te sprijină în orice situație și știe de ce este nevoie pentru a te duce acolo unde vrei să fii.

+ Află mai multe

ESTE VORBA DESPRE PERFORMANȚĂ

Mai multă eleganță:
Rezervor de aluminiu
Un grad mai ridicat de protecție împotriva condițiilor meteorologice:
Parbriz înalt
Flexibilitate în timpul călătoriilor:
Fixare rucsac pentru rezervor
Cald și comod:
Scaun șofer confort și șa confort pasager, inclusiv încălzire scaune
Ferit de vânt printr-o apăsare de buton:
Parbriz reglabil electric
Senzori inteligenți:
Sistem de radar Riding Assistant
Siguranță la manevrare:
Avertizare coliziune spate
Elegant și cu stil:
Schemă de culori pe negru și detalii negre

LA FEL DE PERFORMANT CA ȘI TINE

107
kW (145 PS) la 7.750 rot/min
149
Cuplu motor max. la 6500 rot/min în Nm
1.300
cmc capacitate cilindrică
269
kg fără încărcătură
Air/liquid-cooled twin-cylinder four-stroke boxer engine

Transformă lucrurile în realitate

Aspectul te dă de gol: Știi încotro vrei să mergi și nu te lași oprit. De la reglarea automată a înălțimii, la sistemul de asistență la schimbarea treptelor de viteză, până la sistemele de avertizare radar: Cu această motocicletă, ești perfect pregătit. Măștile radiatorului din aluminiu, precum și portbagajul, compartimentul de depozitare și elementele de andocare te fac flexibil și te echipează pentru aventura ta personală. Boxerul puternic cu 145 CP te aduce în liniște la destinație. În spatele parbrizului mare cu deflectoare de vânt mari, stai confortabil pe șaua confort gri-negru încălzită, direct în spatele rezervorului din aluminiu finisat cu Tinted Clear Coat.

+ Află mai multe

Motorul R 1300 GS Adventure

FIECARE APARIȚIE ESTE O DECLARAȚIE

Aventura ta în culori

Alege designul potrivit pentru modelul R 1300 GS Adventure și optează pentru varianta care se potrivește în toate privințele cu viziunea ta despre o mare aventură.

Triple Black

Eleganța acestei versiuni începe de la ghidon și continuă până la banda neagră a jantei. Rezervorul în Tinted Clear Coat, precum și șaua confort în gri-negru și barele motorului cu inserții argintii fac din Triple Black o declarație vizuală.

Racing Red uni

Conceput pentru aventură, de la rezervorul argintiu până la șaua în negru și roșu. Completată de extensia protecției pentru mâini roșie, precum și de ghidonul negru și de jante, această versiune atrage toate privirile.

GS Trophy

Caracterul sportiv variază de la culoarea vopselei Racing Blue metallic până la benzile în Light White uni și Racing Red. Șaua înaltă în negru și roșu este completată de extensia protecției pentru mâini roșie.

Option 719 Karakorum

Culoarea metalică exclusivă Aurelius Green creează un contrast elegant cu liniile aurii și emblema „Option 719” de pe capacul rezervorului. Grilajul de pe far suplimentar și șaua confort negru-gri completează lookul versiunii.

PERFECȚIONAT PENTRU PRETENȚIILE TALE

Performerul

Această variantă de dotare nu are nevoie de compromisuri. Pachetul dinamic asigură procese de comutare perfecte și oferă moduri de conducere potrivite pentru orice situație. Sistemele de asistență șofer inteligente ale pachetului Innovation vă avertizează și vă sprijină orice ar fi. De la excursia de weekend până la călătoria în jurul lumii: Datorită pachetului de călătorie cu suport portbagaj, mecanismului de ajustare a parbrizului electric și navigatorului ConnectedRide, această dotare te aduce la destinația ta personală.

+ Află mai multe
SPRE CONFIGURATOR external-link-arrow-slim
Pachetul de călătorie

Pachetul Touring face ca GS să fie potrivit pentru călătorii scurte și lungi. Datorită suportului de portbagaj, pot fi fixate genți din aluminiu. În plus, motocicleta este pregătită pentru suportul navigatorului BMW Motorrad. Parbrizul poate fi controlat fără trepte prin intermediul rotiței multiple de pe ghidon. Colectorul de evacuare cromat nu este doar o atracție vizuală.

Pachet dinamic

Cu pachetul dinamic, pilotul poate exploata la maximum potențialul sportiv al motocicletei. Datorită sistemului de asistență la schimbarea treptelor de viteză Pro și a modurilor de conducere Pro configurabile, fiecare ieșire se transformă într-o experiență de proporții. Frâna sport impresionează, de asemenea, cu un aspect sportiv, precum și cu un control și o siguranță optime.

Pachet Innovation

Pachetul Innovation echipează motocicleta cu tehnologii de siguranță inteligente. Riding Assistant detectează împrejurimile cu ajutorul unor senzori radar și constituie astfel baza pentru funcții precum ACC, avertizare la schimbarea benzii și avertizare coliziune spate. Farul cu matrice îmbunătățită asigură o iluminare optimă în orice situație de rulare.

Rezervor de aluminiu 1

Rezervorul standard din aluminiu a fost supus unui proces elaborat de șlefuire și apoi finisat cu un strat de vopsea transparentă de culoare închisă. Acest efect vizual de înaltă calitate este numit „Tinted Clear Coat”.

Scaun șofer confort

Pe scaunul confort al șoferului se călătorește foarte comod și în cazul deplasărilor mai lungi. Încălzirea scaunelor poate fi, de asemenea, reglată în niveluri selectabile în mod liber. Cu reglajul pe înălțime al scaunelor se poate găsi, în plus, poziția ideală a scaunului.

Șa confort pasager

Pe scaunul confort al pasagerului se călătorește foarte confortabil și în cazul deplasărilor mai lungi. GS oferă, de asemenea, flexibilitate maximă: Cu ajutorul unui dispozitiv de fixare, bagajele pot fi fixate în siguranță cu ajutorul curelelor.

Parbriz fumuriu

Parbrizul colorat subliniază aspectul sportiv al motocicletei. Acesta îmbină aerodinamica deosebită cu o bună protecție împotriva vântului și condițiilor meteorologice. Stratul de acoperire rezistent la zgârieturi pe ambele părți sporește durabilitatea. Monograma „ACC” completează aspectul individual.

Amortizor dublu din titan negru

Amortizorul dublu de culoare neagră din titan/oțel inoxidabil convinge prin aspectul sportiv și sunetul său puternic. Elementele de acoperire realizate din carbon expus determină accente atrăgătoare pe instalația de eșapament cu două țevi.

Geantă din aluminiu

Geantă din aluminiu de culoare neagră 36,5 l + 37 l electrificată

Gențile robuste din aluminiu anodizat negru creează un compartiment de depozitare de peste 73 de litri. Cu detalii practice, cum ar fi o priză de încărcare USB-C integrată, o sarcină utilă de până la 10 kg pe fiecare parte și suficient spațiu pentru o cască, acestea sunt deosebit de utile în cazul călătoriilor lungi.rneys.

Topcase din aluminiu

Topcase din aluminiu argintiu de 37 l, electrificat    

Topcase-ul din aluminiu este un partener de încredere la drum. Cu un volum de 37 de litri, oferă suficient spațiu pentru bagaje mai mici sau pentru o cască. Pe lângă iluminarea utilă, acesta integrează și o opțiune de încărcare USB-C, de exemplu pentru smartphone-uri sau tablete.

Topcase din aluminiu cu căptușeală spate neagră

Datorită căptușelii spate a topcase-ului din aluminiu, pasagerul se bucură de mai mult confort atât într-o călătorie scurtă, cât și în excursii lungi.

Alege-ți varianta

LA FEL DE INCITANT

spinner