Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

 

Modelul BMW R 1250 GS

Setea de aventură fără limite

Curiozitate neliniștită, curaj, întotdeauna ceva nou de descoperit: Pentru acestea există R 1250 GS. Este de multe decenii o imagine-simbol și entuziasmează continuu cu noi caracteristici. Noul design al luminilor cu leduri îi furnizează o apariție strălucitoare și ție o vedere optimă precum și vizibilitatea cea mai bună față de ceilalți participanți la trafic: Pentru aceasta se îngrijește farul cu leduri cu iluminare adaptivă în viraje și Cruising Light. Dotarea suplimentară precum sistemul de încălzire a șeii îți conferă un plus de confort și datorită celor șapte moduri de deplasare stăpânești suveran orice situație de deplasare. Cu această GS aspirația ta la descoperiri nu cunoaște granițe. Trăiești #SpiritOfGS.

Echipat pentru fiecare plan

Schimbare rapidă a curbelor, pietriș împroșcat, călătorii fără sfârșit: Cu R 1250 GS decizi cum va arăta aventura. Tehnica sa mereu optimizată și dotarea cuprinzătoare te conduc sigur, dinamic și confortabil pe orice drum.

+ Află mai multe
Semnalizatoare cu leduri de serie cu opțiune Cruising Light
În imagine vedem semnalizatoarele cu leduri ale modelului R 1250 GS în detaliu.
Înălțare a ghidonului cu 30 mm
Vedem modelul R 1250 GS cu înălțare a ghidonului.
Pachet Enduro pentru excursii în afara asfaltului
Vedem R 1250 GS cu pachetul Enduro
Şa încălzită confortabilă
În imagine vedem șaua cu încălzire pentru modelul R 1250 GS.
Semnalizatoare cu leduri de serie cu opțiune Cruising Light
În imagine vedem semnalizatoarele cu leduri ale modelului R 1250 GS în detaliu.
Modurile de deplasare Pro și ECO
Vedem modurile de deplasare Pro și ECO.
DTC și ABS Pro de serie
Vedem sistemele DTC și ABS Pro ale modelului R 1250 GS.
Connectivity cu display TFT și priză de încărcare USB
Vedem cockpitul modelului R 1250 GS cu display-ul TFT dominant.

Modul potrivit pentru fiecare aventură

Vedem un video referitor la modurile de deplasare ale modelului R 1250 GS.

Modul potrivit pentru fiecare aventură

Drumuri asfaltate, carosabile ude sau piste cu pietriș necompactat: Cele șapte moduri de deplasare ale modelului R 1250 GS permit în fiecare moment cea mai bună aderență și manevrare suverană. Când vehiculul staționează, puteți preselecta individual până la patru moduri individuale de deplasare; pe acestea le puteți selecta rapid și confortabil prin tasta de moduri de deplasare. Noul control dinamic al frânei motorului (MSR) asigură în modurile de deplasare Pro o stabilitate mărită și o stăpânire simplă a motocicletei, împiedică alunecarea sau destabilizarea roții din spate. Și în noul mod ECO de serie obțineți autonomia maximă de la fiecare plin.

+ Află mai multe

Să vezi și să fii văzut

Vedem un video referitor la tehnologia avansată de iluminare cu leduri a modelului R 1250 GS.

Să vezi și să fii văzut

Iluminarea perfectă în fiecare curbă: Iluminarea adaptivă în viraje se conectează automat în poziția înclinată, iluminează curbele optim în funcție de direcție și încărcătură – un plus evident de siguranță și confort. Lămpile semnalizatoare multifuncționale spate cu leduri asigură o apariție care reține privirea și o vizibilitate și mai bună.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Transmisie puternică, funcționare liniștită

100
kW (136 CP) la 7750 rot/min
143
Cuplu motor max. la 6250 rot/min în Nm
1,254
Capacitate cilindrică cmc
4.75
Consum litri per 100 km, conform WMTC

Performanță, eficiență, control

Motorul boxer al modelului R 1250 GS fascinează din prima privire. Îi remarcați caracterul în toate domeniile de turație, deoarece oferă performanță impresionantă în același timp cu o funcționare și mai liniștită la turațiile mici. Sistemul de control variabil al arborelui cu came BMW ShiftCam asigură o crește în plină forță a momentului de rotație și astfel oferă un control și mai bun în fiecare situație. Aceasta înseamnă: Capacitate cilindrică mai mare și putere mai mare, cu randament mai înalt și astfel putere, întotdeauna atunci când aveți nevoie de ea. Forța mare de antrenare la schimbări mai puțin frecvente ale vitezelor oferă suveranitate. În acest fel transmiteți energia boxerului și mai direct.

+ Află mai multe

Sunet plin de caracter

Design pentru aventura ta

Experiența – cu totul GS, stilul – cu totul ești Tu

Designul cu față remarcabilă și linie aerodinamică GS tipică este inconfundabil. Astfel fiecare R 1250 GS are caracterul său propriu – care ți se potrivește cel mai bine?

  GS Trophy

  Modelul R 1250 GS Trophy în nuanța Gravityblue metalizat se prezintă cu sete de aventură. Benzile și accentele atrăgătoare semnalează: Cu această motocicletă trăiești spiritul International GS Trophy.

  Triple Black

  Negru în toate fațetele: Vopseaua negru storm metalizat/negru/gri agat accentuează cu zone lucioase și mate forma plină de forță a GS-ului tău.

  Alb light uni

  Prezență strălucitoare: GS-ul este pregătit atunci când ești tu. Culoarea alb Light uni creează contrastul perfect la cadrul argintiu și furca telescopică aurie.

  Rallye

  Fără compromis și dinamic se prezintă GS-ul tău în vopsire alb light uni/ albastru racing metalizat/ roșu racing. Benzi evidente exprimă unde își dorește motocicleta ta.

  Personalizează-ți motocicleta R 1250 GS

  Personalizează-ți motocicleta R 1250 GS

  Să faci R 1250 GS cu numeroase stiluri și caracteristici pregătit pentru aventurile tale: Echipările speciale, cum sunt pachetele Confort și Touring cu mănuși și suport de portbagaj, asigură confortul extra în călătoriile lungi. Același, indiferent dacă ești în călătorie pe teren sau asfalt: Aici găsești cele neapărat necesare (must-have) pentru tine și GS-ul tău.

  + Află mai multe

  Alte modele

  spinner