Descoperitorul

Echipat pentru fiecare teren

Îți place să explorezi noi terenuri și vrei să profiți la maximum de motocicleta ta? Modelul R 1250 GS în varianta GS Trophy este perfect pentru tine. Chiar și vopseaua Gravityblue metalizat atrage fanii International GS Trophy într-un mod magic. Pentru a te asigura că nu este diminuată în niciun fel rezistența motocicletei tale, aceasta dispune de o șa Rallye pentru inserția dură Enduro. Roțile cu spițe în cruce din oțel inoxidabil lucios conferă motocicletei aspectul offroad inconfundabil. Scărițele pentru picioare Enduro oferă o susținere mai bună și un suport anti-alunecare în timpul deplasării pe offroad în picioare. Vezi la prima vedere: Poți cere totul de la această motocicletă.

+ Află mai multe
To the configurator external-link-arrow-slim
Șa Rallye

Șaua Rallye scoate în evidență aspectul offroad distinctiv al motocicletei și oferă mai multă libertate de mișcare datorită căptușelii mai strânse și a arcului de pășire mai scurt – perfect pentru utilizarea ambițioasă offroad.

Roți cu spițe în cruce

Roțile cu spițe în cruce potrivite pentru teren, cu spițe din oțel inoxidabil lucios, fac aspectul offroad perfect

Protecție motor din aluminiu Enduro

Protecția robustă a motorului Enduro din aluminiu, special concepută pentru utilizarea offroad, protejează în mod eficient împotriva deteriorării zonei inferioare a motorului.

Scărițe pentru picioare Enduro

Scărițele pentru picioare Enduro îți oferă o susținere mai bună în cazul deplasărilor pe offroad datorită suprafeței mai late și mai lungi. Sunt extrem de rezistente la alunecare, ceea ce îți oferă mai multă siguranță atunci când conduci în picioare. În general, ai un control îmbunătățit al vehiculului, fără a restricționa capacitatea de operare a schimbătorului de viteze și a pedalei de frână.

Devoratoarea de kilometri

Confortabil pe fiecare kilometru

Pentru tine drumul este ținta, fiecare accelerare o pură bucurie în avans pentru următorul kilometru. Modelul R 1250 GS, care îmbină pachetele Touring și Confort, este exact mașina ta. Tehnologia cuprinzătoare de iluminare cu leduri aduce lumină în orice întunecime și încălzirea scaunelor îți asigură o căldură plăcută în călătoriile lungi. Vario-Topcase precum și portbagajele Vario pe ambele părți oferă un spațiu de depozitare mare – aici își găsește loc bagajul tău fără înghesuială. Și datorită spațiului mare de depozitare călătoriile tale pe drumuri necunoscute devin mai simple, mai sigure și mai relaxante.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Pachetul Confort

Pachetul Confort cuprinde Keyless Ride, mânere confortabile încălzite și o instalație de eșapament cromată.

Pachetul Touring

Pachetul de călătorie cuprinde reglarea automată a vitezei, pregătirea navigației, protecția mâinilor și suporturile de portbagaj.

Iluminare adaptivă în viraje

Iluminare adaptivă în viraje

Iluminarea adaptivă în viraje asigură o iluminare semnificativ mai bună a carosabilului în viraj.

Semnalizatoarele multifuncționale

Ledurile semnalizatoarelor multifuncționale pot emite simultan lumină de semnalizare galbenă și de poziție sau frână roșie.

Faruri auxiliare cu leduri

Farurile auxiliare puternice, cu LED-uri, asigură o mai bună vizibilitate în condiții nefavorabile.

Încălzire șa

Încălzirea șeii reglabilă separat pentru conducător și pasager oferă un plus de confort și în anotimpurile mai răcoroase o bucurie nelimitată de a călătorii.

Opt. 719 piese frezate-Pachet Storm II

Pachetul de piese frezate Storm II al opțiunii exclusive 719 creează accente cu design emblematic, cu ajutorul componentelor de înaltă calitate într-un gri-argintiu de aspect aspru (rough-look).

Spațiu de depozitare

Vario Topcase cu suport Topcase și pernă de spătar

Topcase-ul Vario impermeabil, cu mecanism de reglare în două trepte brevetat, oferă un volum variabil de la 25 până la 35 de litri. Astfel suportul Topcase folosește la montarea sigură a casetei Vario-Topcase și cu perna de spătar pentru Variotopcase pasagerul se bucură de mai mult confort, atât într-o călătorie scurtă, cât și în călătoriile mai lungi.

Portbagaj Vario

Portbagajul Vario cu mecanismul de reglare brevetat oferă pe partea stânga un volum variabil de la 30 până la 39 de litri și pe partea dreapta de la 20 până la 29 de litri.

Navigator VI

Sistemul de Navigator VI își găsește interes pe piață nu numai printre fanii călătoriilor. În afară de ghidarea perfectă pe traseu, sistemul oferă numeroase funcții suplimentare.

Motocicletă offroad

Pe pista de pietriş

Jos de pe drumul asfaltat și înainte pe teren: R 1250 GS cu pachetul Enduro și Dynamik este partenera ta pentru utilizare offroad plină de provocări. În stilul sportiv Rallye ea aduce tot ce îți trebuie pentru aventurile tale. Parbrizul Rallye îi subliniază designul marcant și toba de eșapament sport îi conferă un sunet plin de putere. Datorită protecției motorului Enduro din aluminiu și a protecției capacelor de chiulasă nu există nicio limită pentru plăcerea ta de aventură.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Pachet Enduro

Pachetul Enduro cu anvelope de teren, suspensii sport, înălțare ghidon și bare de protecție motor crește aptitudinile offroad ale motocicletei.

Pachetul Dynamic

Pachetul Dynamik cuprinde Dynamik ESA (Electronic Suspension Adjustment), modul de condus Pro și sistemul de asistență la schimbarea treptelor de viteză Pro.

Stilul Rallye

Stilul Rallye subliniază potențialul sportiv al motocicletei enduro de călătorie.

Tobă de eșapament sport

Toba de eșapament sport din titan cu capăt de carbon oferă un sunet robust și face din fiecare plimbare o experiență vizuală și acustică plăcută.

Protecție motor

Protecție motor din aluminiu Enduro

Protecția robustă a motorului Enduro din aluminiu, special concepută pentru utilizarea offroad, protejează în mod eficient împotriva deteriorării zonei inferioare a motorului.

Protecția capacelor de chiulasă Protecția capacelor de chiulasă din aluminiu eloxat protejează chiulasa de deteriorări și amplifică aspectul motocicletei.

Spațiu de depozitare

Topcase din aluminiu

Portbagajul robust Topcase din aluminiu oferă un volum de 32 litri pentru o cască și convinge chiar și în condiții extreme.

Portbagaj din aluminiu incl. suport portbagaj

Portbagajul robust din aluminiu oferă pe partea dreaptă un spațiu de depozitare de 36 de litri și pe partea stângă unul de 44 de litri. Numeroasele detalii practice impresionează și în condiții extreme. La suportul stabil al portbagajului din oțel inoxidabil lustruit se poate fixa ușor și sigur portbagajul pe dreapta și pe stânga.

Set extindere volum spațiu de depozitare portbagaj din aluminiu Limited Edition 40 Years GS

Setul de extindere a volumului portbagajului din aluminiu extinde volumul casetelor portbagajului de fiecare parte cu 13,5 litri, ajungând la un volum total de 27 litri de volum depozitare.

Parbriz Rallye, colorat

Parbrizul colorat Rallye crește optic valoarea motocicletei.

Eleganta

Negru în toate fațetele

Pentru o apariție exclusivă: Modelul R 1250 GS în stilul Triple Black vine cu detalii strălucitoare și matisate – și lasă culoarea neagră să strălucească în toate fațetele sale. Tehnologia sa de iluminare cu leduri aduce la lumină nu numai silueta sa, ci îți oferă și o completă vedere în toate condițiile de vizibilitate. Pentru un look marcant și o finisare prețioasă se ocupă jantele cu spițe încrucișate, parbrizul colorat și opțiunea de înaltă calitate 719 piese frezate de aluminiu în negru-argintiu.

+ Află mai multe
Către configurator external-link-arrow-slim
Stilul Triple Black

În Style Triple Black Enduro de călătorie se înfățișează într-o impresie elegant ascunsă.

Pachetul de lumini

Pachetul de lumini cuprinde Headlight Pro cu lumina de zi și iluminare adaptivă în viraje, în plus Cruising Light în față și lumini semnalizatoare multifuncționale în spate.

Roți cu spițe încrucișate negre

Roțile cu spițe încrucișate stabile sunt complet apte pentru teren și fac lookul offroad numai perfect.

Opt. 719 Piese frezate- Pachet Shadow și Shadow II

Pachetul de piese frezate Option 719 Shadow scoate în evidență caracterul sportiv al motocicletei, datorită componentelor de înaltă calitate din aluminiu, în nuanțe de negru/argintiu.

Protecție motor din aluminiu enduro, neagră

Protecția motorului robustă și ușoară Enduro din aluminiu acoperit în strat negru protejează în special la utilizarea pe teren de loviturile pietrelor și la deteriorări.

Parbriz colorat

Parbrizul colorat evidențiază aspectul sportiv al motocicletei. Acoperirea de suprafață specială împiedică în plus zgârierea de durată.

Grile radiator "Style" negru

Grilele radiatorului Style din oțel inoxidabil sunt acoperite în strat negru și subliniază caracterul dinamic al motocicletei

Personalizează-ți motocicleta R 1250 GS

De la vopsea până la echiparea motocicletei originale BMW - în configurator îți poți asambla individualizat propria motocicletă de vis.

Către configurator

Descarcă catalogul de accesorii

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2021
PDF   |   103.27 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner