Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

 

BMW R 1250 GS Adventure

Nicio destinație nu este prea departe

Este vorba despre descoperirea lumii. Întotdeauna ceva nou. Motocicleta R 1250 GS Adventure este regina călătoriilor enduro. Traseele dificile, condițiile adverse și destinațiile cele mai îndepărtate sunt specialitatea ei. Din acest motiv am optimizat și mai mult standardul înalt de aptitudini pentru călătorii și confort. De la sistemele de asistență în deplasare la tehnologia luminilor și modurile de deplasare extinse până la o priză USB, R 1250 GS Adventure vă oferă totul pentru a explora locuri necunoscute. Și datorită motorului boxer puternic cu BMW ShiftCam atingi suveran orice obiectiv. Deoarece noi știm: Ideile tale de a cutreiera lumea sunt nesfârșite. Întocmai tipic #SpiritOfGS.

Atracțiile principale pentru descoperiri

Motocicleta R 1250 GS Adventure este acasă în lume. Pentru ea nu este prea departe nicio destinație, nu îi este străină nicio suprafață de drum. De pe drumurile amenajate pe teren și înapoi. Cine nu știe ce îl așteaptă pe drum, se poate baza pe motocicleta lui până în cel mai mic detaliu. Cu modelul R 1250 GS Adventure te bucuri și mai intens de traseele lungi. Confortabilă și sigură. Întotdeauna pregătită pentru câțiva kilometri extra – și kilometrii cu certitudinea extra.

+ Află mai multe
Semnalizatoare cu leduri de serie cu opțiune Cruising Light
Vedem semnalizatoarele cu leduri cu opțiunea Cruising Light.
Înălțare confortabilă a ghidonului
Vedem modelul R 1250 GS Aventure cu înălțare a ghidonului.
Autonomie mare cu rezervorul de 30 de litri
Vedem rezervorul de 30 de litri al modelului R 1250 GS Adventure.
Încălzire șa
Vedem șaua cu încălzire.
Semnalizatoare cu leduri de serie cu opțiune Cruising Light
Vedem semnalizatoarele cu leduri de serie cu opțiunea Cruising Light.
Modurile de deplasare Pro și ECO
Vedem modul de deplasare Pro împreună cu modul ECO.
DTC și ABS Pro în serie
Vedem sistemele DTC și ABS Pro ale modelului R 1250 GS Adventure.
Display TFT cu Connectivity, priză de încărcare USB și parbriz reglabil
Aruncăm o privire în cockpitul modelului R 1250 GS Adventure.

Relaxat pe teren necunoscut

Relaxat pe teren necunoscut

Ergonomia și postura confortabilă ale modelului R 1250 GS Adventure oferă o vedere de ansamblu suverană în orice situație și îți permit să stăpânești simplu motocicleta. Datorită sistemului de înălțare a ghidonului cu 30 mm ești suveran și confortabil la drum chiar și ca pilot înalt sau în afara drumurilor pavate în poziția de conducere în picioare. În plus, multitudinea de înălțimi a banchetelor de la 790 până la 910 mm și selecția cuprinzătoare de banchete îți garantează faptul că vei găsi R 1250 GS Adventure potrivită cu tine. Sistemul de încălzire a șeii îți asigură, ție și pasagerului tău, bucuria unei bucăți de drum în plus la fiecare tură.

+ Află mai multe

Tehnologie de iluminare cu leduri

Vedem un video referitor la tehnologia avansată de iluminare cu leduri a modelului R 1250 GS Adventure.

Tehnologie de iluminare cu leduri

Mai multă putere de strălucire, vizibilitate și vizibilitate față de ceilalți participanți la trafic: Farul pivotant complet cu leduri și iluminarea adaptivă în viraje garantează o iluminare superioară și o bătaie constantă a farurilor – lateral, în sus și în jos. În funcție de panta suprafeței de drum, încărcării și poziției înclinate în curbe. 

Astfel lumina este întotdeauna acolo unde te duci. Semnalizatoarele cu leduri cu opțiunea Cruising Light asigură în față printr-o iluminare estompată continuă o apariție care reține privirea. În timp ce în spate semnalizatoarele multifuncționale cu leduri cresc siguranța pasivă. Alte elemente de referință: funcția de Welcome și de Goodbye, precum și lumina de drum care poate fi aprinsă cu contactul decuplat – practică la manevrarea pe întuneric.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Puternică, suverană, fiabilă

100
kW (136 CP) la 7750 rot/min
143
Cuplu motor max. la 6250 rot/min în Nm
1,254
Capacitate cilindrică cmc
30
Volum rezervor în litri

Funcționare lină care inspiră

Suverană, fiabilă, performantă. Exact așa cum trebuie să fie însoțitoarea în lumi cunoscute și necunoscute. Datorită sistemului de control variabil al arborilor cu came BMW ShiftCam, motorul boxer al R 1250 GS Adventure transformă drumurile lungi într-o plăcere pură. Pentru tine, acest lucru înseamnă: funcționare mai lină în domeniul de turație joasă și un cuplu motor ridicat în fiecare domeniu de turație. De aici rezultă o rulare echilibrată, care face simultan conducerea unui R  1250 GS Adventure suverană și dinamică.

+ Află mai multe

Sunetul aventurii

La fel de unică precum destinațiile tale

Inspirație la fiecare privire

Formula: puternică, robustă. Și în plus vine impresia că se poate cuceri orice teren – această imagine o transmite fiecare R 1250 GS Adventure. Acum nu ține decât de tine cât de departe vrei să călătorești.

  Rallye

  Performanţe ridicate: culoarea dinamică albastru Racing metalizat scoate în evidenţă latura sportivă a modelului R 1250 GS Adventure.

  GS Trophy

  Deja legendar: modelul R 1250 GS Adventure în designul GS Trophy. Culoarea bogată în nuanța Gravityblue metalizat scoate în evidență setea ei insațiabilă de aventură. Accentele dinamice și benzile expresive subliniază faptul că: Oprirea nu este o opțiune.

  Triple Black

  Eleganță simplă: Detaliile vopselei matisate și strălucitoare în negru storm metalizat/negru/gri agat subliniază silueta puternică a motocicletei tale GS.

  Gri ice uni

  În culoarea gri ice uni având contraste în argintiu și negru și șaua ce atrage privirile în roșu/negru această motocicletă reprezintă senzația pură GS.

  Echipată pentru chemarea depărtărilor

  Echipată pentru chemarea depărtărilor

  Potecile accidentate nu înseamnă nimic pentru tine? Nici pentru R 1250 GS Adventure. Datorită numeroaselor sale echipări speciale pentru pachetul Touring cu pregătire pentru sistemul de navigație sau suporturile portbagajelor, îți configurezi motocicleta exact cum îți este necesară. Pentru inspirație am pregătit deja trei propuneri: de la spațiu de depozitare generos pentru cele mai îndepărtate destinații la echipări specifice enduro pentru cei ce iubesc terenurile accidentate, până la o finisare deosebit de nobilă. Transformă R 1250 GS Adventure în motocicleta pentru aventura ta.

  + Află mai multe

  Alte modele

  spinner