Ochelarii inteligenți Connected Ride

Perspectivă inteligentă

Instrumentul suprem pentru ture scurte și lungi: Ochelarii inteligenți BMW ConnectedRide Smartglasses reprezintă display-ul tău head-up pentru motocicletă. Aceștia proiectează în câmpul tău vizual informații relevante pentru condus, cum ar fi viteza sau navigația. Avantajul tău: mai puțină distragere a atenției, mai multă siguranță. Datorită formei lor subțiri, ochelarii pot fi purtați perfect sub o cască. Aceștia sunt prevăzuți cu lentile colorate și transparente interschimbabile și sunt disponibili în două mărimi.

: Gri

: M

ID Produs: 76507108501

*Preț cu caracter neobligatoriu recomandat de producător. Prețurile de la dealerii locali pot diferi de prețurile menționate aici.

Detalii produs
  • Ochelari inteligenți subțiri pentru motociclism
  • Mai puțină distragere a atenției, privirea rămâne îndreptată spre drum
  • Afișează viteza, limita de viteză, treapta de viteză și instrucțiunile de navigație în câmpul vizual al pilotului
  • Sunt conectați la motocicletă prin intermediul aplicației BMW Motorrad Connected
  • Afișajele pot fi configurate prin intermediul aplicației
  • Lentile interschimbabile, sunt furnizate lentile colorate și 85 % transparente
  • Senzorul de lumină integrat reglează automat afișajele
  • Aspect sportiv.
  • Mărime: Medie

Concentrat prin trafic

Un head-up display pe care îl poți activa sau dezactiva în orice moment. Modulul de proiecție optică este așezat deasupra lentilei drepte la interior. Acesta îți afișează informații despre viteză, limita de viteză, treapta de viteză și navigație în câmpul tău vizual direct în timpul condusului. Totul în designul familiar BMW Motorrad. În acest fel, te poți concentra pe deplin asupra traficului. Iar dacă nu ai nevoie de informații pe moment, pur și simplu dezactivezi afișajul cu ajutorul butonului de pe brațul stâng al ochelarilor sau prin intermediul aplicației BMW Motorrad Connected. Interfața de încărcare se află, de asemenea, pe brațul ochelarilor, prin intermediul căreia poți alimenta ochelarii cu energie, cu cablul de încărcare.

+ Află mai multe

Se integrează în viața ta mobilă

Se integrează în viața ta mobilă

Ochelarii inteligenți cu protecție UV au un aspect de ochelari de soare sport și se potrivesc nevoilor tale prin forma lor subțire și greutatea redusă. Alege una dintre cele patru pernițe de punte nazală diferite pentru o potrivire perfectă. În funcție de vreme, poți folosi fie lentilele transparente 85%, fie lentilele fumurii. Senzorul de lumină se asigură automat că puteți vedea întotdeauna clar informațiile de conducere și că nu sunteți orbit.

+ Află mai multe

Porți ochelari? Este disponibil separat un adaptor RX care se potrivește în interiorul ochelarilor inteligenți. După efectuarea măsurării de către un optician poți comanda lentilele de corecție direct de la furnizorul de ochelari și le poți fixa în ochelarii inteligenți.

+ Află mai multe

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected

Aplicația BMW Motorrad Connected îți conectează smartphone-ul la ochelari și la motocicletă prin Bluetooth. Astfel, ești mereu conectat și poți controla toate funcțiile. De exemplu, poți ajusta în mod flexibil poziția afișajului de date în funcție de câmpul tău vizual și de poziția ta de ședere pe motocicletă. Și poți defini ce informații de conducere dorești să afișezi sau dezafișezi.

+ Află mai multe

Descărcare ghid

Ghid scurt pentru ochelarii inteligenți ConnectedRide
PDF   |   0.66 MB   |   EN
This is disclaimer text for gpx download files.

Notificare

Responsabilitatea pentru utilizarea Smartglasses ConnectedRide și pentru respectarea legilor respective aparține în întregime dumneavoastră, în calitate de utilizator. De aceea, este recomandabil să verificați legalitatea în țara respectivă înainte de prima utilizare și la intervale regulate ulterior (precum și atunci când traversați o frontieră).

Conectează-te la motocicleta ta

Testeaz-o

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci experimentează ochelarii inteligenți ConnectedRide direct la dealerul tău.

Găsește dealerii

Mai mult stil BMW Motorrad

spinner