* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW R 18 B

Raw power – pure soul

Modelul R 18 B combină puterea cu istoria touringului de la BMW Motorrad și emoția generată de familia modelului R 18. Chiar și fața mare cu carenajul montat pe ghidon și parbrizul jos indică un caracter puternic. Și nici cei 1802 cmc ai Big Boxerului negru nu lasă loc pentru speculații. Dar capacitatea cilindrică nu este totul. Modelul R 18 B oferă și mai multe. Este făcut pentru a fi personalizat. Fă din acest model motocicleta ta și scoate #Soulfuel la lumina zilei.

Designul modelului R 18 B

Aspectul: tipic bagger

Linia aerodinamică înclinată trece, de la carenajul frontal înalt, izbitor, peste rezervorul de 24 de litri în formă de lacrimă și bancheta alungită, până în spate cu geamantanele instalate fix, cu stopuri integrate. O motocicletă BMW tipică: design logic și simplu. Un bagger tipic: raționalizarea caracteristică.

R 18 B First Edition

Vopseaua negru Storm metalizat, cu linii duble albe, se potrivește cu finisarea specială a suprafețelor. În plus, pe banchetă avem o broderie de înaltă calitate, iar pe cele două geamantane inscripția „First Edition”: un look exclusivist cu vopsea și crom.

Negru Storm metalizat

Culoarea pură negru Storm metalizat susține aspectul modelului R 18 B.

Option 719 Galaxy Dust metalizat/argintiu Titan 2 metalizat

În funcție de incidența luminii, vopseaua cu efecte, cu luciu albăstrui-violet, face ca motocicleta ta R 18 B să atragă toate privirile.

Manhattan metalizat mat

Nuanța modernă conferă modelului R 18 B un aspect încrezător.

Nicio motocicletă ca a ta

Tu știi cel mai bine ce îți dorești. De aceea, R 18 B este orientat complet spre personalizare. Acest lucru se aplică atât construcției, cât și ofertei de accesorii și dotări originale BMW Motorrad. Colecțiile „Machined” și „2-Tone-Black”, concepute genial cu Roland Sands Design, clasicul „Option 719” și instalațiile de eșapament de la Vance & Hines sunt doar începutul: pentru un model R 18 B după gustul tău.

+ Află mai multe
Spre personalizare external-link-arrow-slim

Elementele distinctive dintr-o singură privire

Descoperă elementele distinctive în detaliu. De la elemente clasice la tehnologia modernă a motocicletelor, modelul R 18 B îți oferă tot ce poți aștepta de la un bagger la ora actuală. Și multe altele.

+ Află mai multe
Rezervor negru și sigilă cu șuruburi
Rezervor negru
Geamantane
Geamantanele sunt integrate în silueta zveltă.
Cockpit
Cockpitul prezintă instrumentele cu cadran analogice și afișajul TFT
Power Reserve
Afișajul Power Reserve ca instrument rotund clasic.
Display TFT
Display-ul TFT al modelului R 18 B.
Seria Gold marca Marshall Stage 1
Difuzoare încorporate marca Marshall.
Motor boxer
Impunătorul motor boxer al modelului R 18 B.
Carenaj frontal
Carenajul frontal al modelului R 18 B.

Testează motorul modelului R 18 B

1802 cmc – dar nu sunt probleme să se încălzească

Niciodată nu a fost disponibilă o capacitate cilindrică atât de mare. Vezi, auzi, simți aceasta. De la 2000 până la 4000 rot/min în orice moment poți ajunge la peste 150 Nm. Pentru o plăcere intensă și un cuplu ridicat constant tipic motorului boxer. La 4750 rot/min motorul uriaș furnizează 67 kW (91 CP). Arborele cardanic expus, nichelat, după un model istoric, este doar un alt element esențial al acestui motor de 1802 cmc.

+ Află mai multe
1802
Capacitate cilindrică 1802 cmc
720
Înălțime șa 720 mm
158
Cuplu motor 158 Nm la 3000 rot/min
24
Capacitate rezervor (aprox.) 24 litri
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/ulei

Confort și siguranță

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Cele trei moduri de mers ale modelului R 18 B îți oferă în mod standard plăcerea de a conduce și siguranță. În plus, există controlul automat al stabilității ASC și controlul cuplului motorului MSR. Asistența la mers înapoi și Hill Start Control pentru o pornire ușoară în rampă oferă un confort suplimentar. Iar cea mai modernă tehnologie de iluminare cu leduri este ascunsă în forma clasică a farurilor. Opțional, lumina adaptivă în viraje iluminează curbele aproape complet și menține faza lungă la o bătaie constantă.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Mai multe pe tema #Soulfuel

spinner