*Pentru motocicleta nouă comandată și achiziționată din stocurile existente între 15 ianuarie și 31 martie. Ofertă valabilă la toți dealerii BMW Motorrad participanți, doar pentru clienți individuali, nu se poate combina cu alte operațiuni comerciale în aceeași perioadă. Pentru mai multe informații despre ofertă și despre modelele eligibile, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră BMW Motorrad. Lista cu dealerii participanți BMW Motorrad este disponibilă și pe website.

BMW R 12 nineT

Let the street be your stage

Aspectul BMW R 12 nineT. Cu acest roadster senzațional te pui cu pricepere în evidență. Caracter: Outgoing. Design: Expresiv. Aproape niciun șurub nu a fost lăsat la fel în timpul dezvoltării. Datorită conceptului de cadru revoluționar, această motocicletă este complet pregătită pentru personalizare. Așa că poți liniștit să mai adaugi ceva - să faci ceva cu adevărat al tău. R 12 nineT te provoacă să îți aduci personalitatea pe șosea. Celebrează #Soulfuel în stilul tău unic.

Strada îți aparține

Master of Style

Oriunde ajunge, R 12 nineT este imediat în centrul atenției. Furca aurie inversată, numeroasele piese din aluminiu, cele două instrumente rotunde - fiecare detaliu face ca apariția să fie de neuitat.

Negru Storm metalizat

Capac roată față, Airbox-Cover, șa: Culoarea neagră se regăsește peste tot și îi conferă modelului R 12 nineT un aspect cool deosebit. Rezervorul de culoare neagră cu aspect de aluminiu adaugă un accent interesant.

Verde metalizat San Remo

Culoarea verde metalizat San Remo subliniază aspectul nostalgic al modelului R 12 nineT și îi conferă un caracter monden. Elementele cu aspect de aluminiu creează contraste interesante.

Option 719 Aluminiu

Se evidențiază perfect: Rezervorul și carena coadă sunt fabricate din aluminiu periat și acoperite cu vopsea transparentă. Cadrul roșu se asortează cu benzile roșii de pe capacul airbox-ului. Piesele frezate din aluminiu Option 719 subliniază aspectul spectaculos.

Nu urmează tendințele. Le impune.

R 12 nineT nu imită alte modele, ea însăși este o emblemă de stil. Este recunoscută instantaneu de la distanță datorită aspectului său autentic, cu linia aerodinamică inconfundabilă de roadster. De aproape, veți recunoaște detalii emblematice, precum instrumentele rotunde, colectorul de evacuare cromat, rezervorul din aluminiu sau jantele bicolore expresive, fără cameră. Urcă-te și fă din șosea scena ta. Deplasarea ta este acompaniată de sunetul inconfundabil al instalației de eșapament cu două țevi.

+ Află mai multe

Rămâi fidel ție însuți, dar nu sta niciodată pe loc. Această motocicletă reprezintă dovada unei evoluții de succes.

 ”

Edgar Heinrich

BMW Motorrad Head of Design

Elemente de referință remarcabile: Suprafețe de aluminiu
R 12 nineT de la BMW Motorrad fascinează cu suprafețele sale de aluminiu periat
Look elegant: roți cu spițe negre
Roțile cu spițe negre opționale conferă modelului R 12 nineT de la BMW Motorrad un aspect elegant
Propulsie emblematică: Motorul boxer
Motorul boxer emblematic al R 12 nineT de la BMW Motorrad
Dă tonul: toba de eșapament finală
Toba de eșapament finală cu două țevi a modelului R 12 nineT de la BMW Motorrad
Relaxare la drum cu pachetul confort
Pachetul confort opțional cu asistent de comutare Pro al R 12 nineT de la BMW Motorrad
Dotare modernă: cu Digital Display
Digital Display opțional al modelului R 12 nineT de la BMW Motorrad
Întoarce capetele: furca inversată
Furca reglabilă inversată a modelului R nineT de la BMW Motorrad
Conectare inteligentă: ConnectedRide Control
ConnectedRide Control și suportul pentru smartphone al R 12 nineT de la BMW Motorrad

Creează-ți propria versiune

Creează-ți propria versiune

Dotare de serie: libertate maximă de configurare. Cadrul backbone conceput pentru personalizare servește drept bază pentru viziuni mărețe cu un cadru cu zăbrele din oțel clasic, o bară de amortizor plată și o periferie a motorului complet revizuită. Conceptul modular este făcut pentru individualiști ca tine. Adu-ți ideile pe șosea.

+ Află mai multe

O experiență de condus unică în cifre

109
CP (80 kW)
220
kg Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin
16
litri volum rezervor
795
mm înălțime șa în serie
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/ulei

Boxer forever!

Multe lucruri au fost revizuite, dar motorul boxer rămâne - și iată ce oferă ca întotdeauna: Piele de găină din secunda 1. Puterea sa unică îi încântă pe fani de zeci de ani. Cu cele trei moduri de conducere, îți poți doza emoțiile în funcție de situație și de starea de spirit. RAIN înseamnă un răspuns reținut al accelerației și un control al tracțiunii din timp. ROAD este optimizat pentru fiecare zi și pentru condusul relaxat pe șosea. Cu DYNAMIC, folosești întregul potențial al motorului boxer și maximizezi plăcerea de a conduce. Controlul dinamic al frânei motorului asigură o stabilitate maximă în deplasare în orice situație.

+ Află mai multe

Orice început este lin – varianta A2 a modelului R 12 nineT

R 12 nineT este disponibil și într-o variantă compatibilă cu A2, cu 35 kW (48 CP). Astfel, vehiculul este de partea ta atunci când ești la drum cu permisul de conducere A2. Astfel, te poți bucura de manevrarea intuitivă a modelului R 12 nineT chiar de la început. Mai multe informații găsești aici.

Ești gata să acaparezi șoseaua

Spațiu pentru experiențele tale

Spațiu pentru experiențele tale

Deplasări relaxate, dar dinamice: Acest lucru este asigurat de ergonomia tipică unui roadster și de dotări precum ABS Pro și DTC. Forma clasică a rezervorului și proporțiile compacte determină o poziție de condus agilă, în timp ce poziția revizuită a ghidonului și a suportului pentru picioare contribuie la ergonomia dinamică a deplasării. Pe șaua divizată te poți bucura de deplasare și în doi, iar cu versiunea monoloc opțională poți călători singur în mod confortabil.

+ Află mai multe

Confort fără compromisuri

Confort fără compromisuri

Cerințe ridicate? Acest roadster le satisface. Cu Keyless Ride, poți pur și simplu să urci în șa și să pornești. Cu ConnectedRide Control opțional, poți să îți pui smartphone-ul în suportul pentru telefon mobil, să îl asociezi cu motocicleta și să găsești cu ușurință orice traseu. Pachetul confort opțional face călătoria și mai plăcută cu caracteristici precum asistent de comutare Pro și mânere încălzite.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Mai mult #Soulfuel

spinner