2023 R 12 nineT

Disponibil în curând

Modelul BMW R 12 nineT

Legendele trăiesc mai mult

Un R nineT? Dar când urci în șa, o poți simți direct: Ceva este diferit. Pregătit să înfrunte străzile – mai mult ca niciodată. Pregătit de personalizare? Sigur că da. Motorul boxer sună la fel ca întotdeauna: Piele de găină din prima secundă. Caracterul retro este mai evident pe părțile laterale. Caracteristici principale emblematice de design – totul este rotund pe acest Retro Roadster. We proudly present: modelul R 12 nineT.

Ți-am stârnit curiozitatea? În toamna anului 2023 afli totul despre modelul R 12 nineT.

Mai mult retro, mai multă personalizare, mai mult tu.

Motorul boxer emblematic se integrează și mai bine în motocicletă. Acesta își trimite sunetul bogat prin instalația familiară de eșapament cu două țevi. Instrumentele rotunde și farurile clasice îi accentuează caracterul retro. Modelul R 12 nineT este #SoulFuel pur. Construcție modulară: perfect pentru personalizare. Iar cu noua dotare Option 719, îți poți transforma viziunile în realitate.

+ Află mai multe

Acest e-mail face istorie

Acest e-mail face istorie

Vrei să afli mai multe despre modelul R 12 nineT? Te interesează data la care va fi disponibil la dealerul tău? Atunci primești Retro Roadster în căsuța ta de e-mail: Abonează-te la știri și rămâi la curent. Această poveste este abia la început. Rămâi cu noi pentru a vedea ce se întâmplă în continuare!

+ Află mai multe

Rămâne fidel, dar niciodată pe loc. Această motocicletă demonstrează cum poate arăta o evoluție de succes.

 ”

Și mai mult Heritage

spinner