Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

Modelul BMW M 1000 R

Life in the fast lane

Te împinge la limită: M 1000 R. Pe scurt, M R. Motocicleta Superbike se îmbină cu Dynamic Roadster. Genele lor: din forja de curse M și pista de curse. O brută cu 210 CP și cu o viteză maximă de 280 km/h sub controlul tău – pe drumuri de țară sau pe pista de curse. Iartă multe, dar niciodată monotonia. Performanța maximă: o necesitate. Misiunea ta: Depășește-te – domină strada. Culorile M semnalează fără echivoc acest lucru. Inconfundabil: sunetul motorului cu 4 cilindri M R. Îi auzi chemarea? Pornește motorul! #NeverStopChallenging

Un strop de nebunie

Frână puternică M
Frâna M a modelului M 1000 R
Oglinzi de capăt de ghidon caracteristice
Oglinzi de capăt de ghidon M 1000 R
Pachetul exclusiv M Competition
Pachetul M Competition M 1000 R
Parte frontală caracteristică cu aripioare M
Aripioarele modelului M 1000 R
Suport scurt pentru plăcuța de înmatriculare
Suport scurt pentru plăcuța de înmatriculare M 1000 R
Animație exclusivă de pornire M și moduri de conducere Race
Animația de pornire M a modelului M 1000 R
Motor performant M R cu 4 cilindri
Motorul modelului M 1000 R
Jante ușoare din fibră de carbon M cu benzi
Jantele din fibră de carbon M ale modelului M 1000 R

Perfecțiune M: aripioarele

Perfecțiune M: aripioarele

Perfecțiunea se află în detalii. Pentru a evita ridicarea de la sol a piloților îndrăzneți, aripioarele M generează forțe aerodinamice de apăsare. La o viteză de 220 km/h, sarcina pe roata din față este mărită cu 11 kg. Beneficiul tău: stabilitate maximă la condus, tendință de Wheelie redusă și poți frâna mai târziu și accelera mai repede în curbe.

+ Află mai multe

Experiență M: sistemul electronic

Experiență M: sistemul electronic

Experiența pură M: Ecranul TFT de 6,5 țoli te întâmpină cu o animație de pornire M, în cercul exclusiv al piloților de înaltă performanță. Una dintre cele patru variante de ecran apare automat după pornire, datorită funcției Memorie. M ca și cum ar fi optimizat pentru pista de curse: Datorită noului Shiftlight, întregul turometru luminează atunci când se atinge turația setată.

+ Află mai multe
154
kW (210 CP) la 13.750 rot/min
280
km/h viteză maximă
199
kg fără încărcătură conform DIN (gata de drum, cu rezervorul plin)
7,2
Secunde accelerație de la 0 la 200 km/h
Motorul cu patru cilindri în linie, răcit cu apă/ulei cu BMW ShiftCam

Dominanța M: motorul

Motor de Superbike perfecționat pentru un Hyper Roadster: Motorul cu patru cilindri de la RR cu tehnologie BMW ShiftCam te catapultează de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde. Cu o turație maximă de 14600 rpm, R este în mod clar cel mai puternic Roadster al nostru. De la 10.000 rpm se simte mai mult cuplu și accelerație. În comparație cu RR, M R are un dinte în plus în raportul de transmisie: 47 în loc de 46 de dinți în raportul de transmisie secundar și o transmisie mai scurtă în treptele 4, 5 și 6. Treapta de viteză – pentru condusul orientat către performanță pe drumurile de țară. Asistentul de schimbare a treptei de viteză Pro permite schimbarea rapidă într-o treaptă superioară sau inferioară. Sunetul bogat al tobei de eșapament finale din titan subliniază acest lucru în mod impresionant.

+ Află mai multe

Experiență de conducere M: șasiul

Experiență de conducere M: șasiul

Feedback clar și precizie care îți taie răsuflarea: șasiu cu DDC standard, elemente de suspensie complet reglabile, amortizor de ghidon reglabil și fixare a ghidonului suprafrezată. Pentru modelul M R, a fost adaptat de la RR pentru cerințele unui Dynamic Roadster. Noua ergonomie și noul ghidon oferă o poziție de așezare orientată către roata din față.

+ Află mai multe

Inteligență M: sistemele de asistență

Inteligență M: sistemele de asistență

În loc de doping: Performanță maximă datorită sistemelor de asistență High End. Trei caracteristici ale accelerației, asociate modurilor de conducere Rain, Road, Dynamic, Race și Race Pro, oferă un răspuns optim. În funcție de modul de conducere, DTC asigură cel mai înalt nivel de siguranță și dinamică maximă de condus. Iar Brake Slide Assist te sprijină în cazul derapajelor în curbe.

+ Află mai multe

Rebel printre Hyper Roadstere

Born in M Town

Alb sau negru: Aici nu există zone gri. Dar, indiferent dacă alegi M R sau M R cu pachetul M Competition, alegi întotdeauna un M autentic – recunoscut prin culorile exclusive cu schema de culori asimetrică în partea din față.

Alb Light uni/M Motorsport

Albastru deschis, albastru închis, roșu: contrastant cu Alb Light uni. Clasic, dar progresiv. Ușor, însă agresiv. Jantele din aluminiu forjat completează aspectul extrovertit.

Negru Storm metalizat/M Motorsport

Modelul M R cu pachetul M Competition înseamnă putere și dinamism pur. Culorile puterii: Negru Storm metalizat combinat cu culorile M. Numeroasele conținuturi ale pachetului fac ca aspectul brutal să fie perfect.

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Declarația M: designul

Declarația M: designul

Față dominantă, spate agresiv: M R este în formă maximă. Ia loc pe scaunul M la înălțimea perfectă și întinde mâna spre ghidonul tubular lărgit cu inscripția „BMW M 1000 R” gravată cu laser. Privirea îți cade pe oglinzile de capăt de ghidon frezate din aluminiu. Sunetul pornit, luminile aprinse: Logo-ul M apare în farul cu LED-uri. Știi asta: Strada îți aparține.

+ Află mai multe

Pachet M Competition de înaltă calitate

Pachet M Competition de înaltă calitate

Mai mult nu este posibil. Piesele exclusive M din carbon, cum ar fi capacul roții din spate și apărătoarea lanțului, capacul roții din față, masca rezervorului, capacul Airbox cu benzi, deflectorul de vânt, apărătoarea pinionului, codul de activare pentru declanșatorul de ture M GPS, pachetul M pentru pasager și un sistem frezat de suport pentru picior M pentru șofer demonstrează că: Această motocicletă este de neîntrecut. Și de neoprit: datorită jantelor din fibră de carbon M cu o reducere a greutății de 1,6 kg.

+ Află mai multe

Individualitate M: Accesorii speciale

Mai multe curse, mai multă siguranță, mai mult design – mai mult tu. Pentru modelul tău M R, pe lângă pachetul M Competition, ai la dispoziție numeroase dotări speciale, cum ar fi scaunul pentru pasager M sau parbrizul Sport, precum și piese M Performance Parts, cum ar fi protectorul de motor M și sistemul de suport pentru picior M reglabil în 6 poziții.

Spre individualizare

Performanță în vizieră

spinner