Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

Modelul BMW R 18 Roctane

Tururi cu factor de coolness

Modelul R 18 Roctane înseamnă nonșalanță pură. Aspect: Bagger. Confort: Tourer. Personalitate: Custom Factory Hot Rod. Împins de puternicul Big Boxer. Pe acesta, fiecare drum de țară devine Route 66. Stilul său este încăpățânat: negru și mat – iată cum poate arăta bucuria. Cel puțin pentru toți cei care trăiesc #SoulFuel. Silueta Bagger, șaua Dragster și ghidonul Mini-Apehanger arată faptul că: simplu și plictisitor nu funcționează deloc. Vrei și mai mult Rock'n Roll? Este pregătit pentru a fi personalizat. Mesajul pentru tine: Own it!

Tourer cool cu design Hot Rod

Caracter: independent

Această motocicletă extrovertită nu se adaptează. În ciuda culorilor închise, iese în evidență. Sau tocmai din această cauză. Cele trei modele își accentuează fațetele diferite. Îți place să faci lucrurile în stilul tău? Mergi mai departe cu personalizarea.

Negru Storm metalizat

Rock'n Roll din fabrică: negru și negru. În negru Storm metalizat, își celebrează caracterul rebel.

Gri Mineral metalizat mat

Nu se poate mai cool de atât: R 18 Roctane, la cerere, în gri Mineral metalizat mat.

Manhattan metalizat mat

Manhattan metalizat mat conferă motocicletei tale R 18 Roctane mai multă eleganță.

Mai mult decât o motocicletă: Declarația ta

Partea frontală emblematică indică drumul spre orizont cu un far rotund cu LED-uri și jante din aluminiu turnat de 21 inchi. Ține mai relaxat ghidonul Mini-Apehanger în mâini și pune picioarele pe pragurile standard, în timp ce scaunul Dragster îți oferă un suport perfect în tururile lungi. Silueta de Bagger alungită duce direct la partea din spate care definește stilul împreună cu cutiile din material dur.  Această motocicletă este izbitoare. Inconfundabil: sunetul unic al motorului boxer, produs de toba de eșapament finală din crom închis.

+ Află mai multe

Este cel mai simplu mod de a parcurge un tur.

 ”

Dominic Thönnes

Specialist în produse Heritage

Motor puternic Big Boxer
Prim plan cu motorul boxer al modelului R 18 Roctane de la BMW Motorrad
Roată față impunătoare de 21 inchi
Prim plan cu roata față de 21 inchi a modelului R 18 Roctane de la BMW Motorrad
Ghidon Mini-Apehanger distinctiv
Prim plan cu ghidonul Mini-Apehanger de pe R 18 Roctane de la BMW Motorrad
Tobă de eșapament finală, neagră, dreaptă
Prim plan cu toba de eșapament finală a modelului R 18 Roctane de la BMW Motorrad
Far rotund cu LED-uri
Prim plan cu farul rotund cu LED-uri al modelului R 18 Roctane de la BMW Motorrad
Șa confortabilă Dragster
Prim plan cu șaua Dragster a modelului R 18 Roctane de la BMW Motorrad
Cutii din material dur cu aspect de Bagger
Prim plan cu cutiile laterale ale modelului R 18 Roctane de la BMW Motorrad
Vitezometrul rotund nostalgic
Prim plan cu vitezometrul rotund al modelului R 18 Roctane de la BMW Motorrad

Motocicleta ta, regulile tale

Motocicleta ta, regulile tale

Mai extrovertit? Mai cool? Adaugă-i caracterul tău inconfundabil. Îți oferim o mulțime de accesorii speciale, cum ar fi panouri intermediare sau seria Machined de la Roland Sands Design. Pentru călătorii singuratici, există șaua solo. Desigur, poți merge chiar mai departe cu personalizarea. Ideile tale nu au nicio limită.

+ Află mai multe

Experimentează sunetul modelului R 18 Roctane

Big Boxer pentru tururi mari

Big Boxer pentru tururi mari

O motocicletă ca declarație – o propulsie fără compromisuri. Bineînțeles că am instalat motorul nostru Boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică. Cu un cuplu constant ridicat, asigură o plăcere pură de a conduce în timpul traseelor îndelungate. Între 2.000 și 4.000 rpm ai la dispoziție 150 Nm. La 4.750 rpm, motorul nostru Big Boxer furnizează 67 kW (91 CP). Arborele cardanic cu funcționare deschisă, placat cu nichel strălucitor, face ca transmisia să fie impresionant de vizibilă.

+ Află mai multe
1802
cmc capacitate cilindrică
158
Cuplu motor max. la 3000 rpm în Nm
270
Autonomie în km
720
înălțime șa la greutatea fără încărcătură cf. DIN
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/ulei

Începutul este lin – varianta A2 a modelului R 18 Roctane

R 18 Roctane este disponibil și într-o variantă compatibilă cu A2, cu 35 kW (48 CP). Astfel, vehiculul este adaptat ție, dacă ai permis de conducere A2. Astfel, te poți bucura de manevrarea intuitivă a modelului R 18 Roctane chiar de la început. Mai multe informații găsești aici.

Totul sub controlul tău

Numeroase sisteme de asistență te asigură că ai întotdeauna motocicleta sub control. Printre acestea se numără control automat al stabilității ASC, controlul dinamic al frânei motorului MSR și, opțional Hill Start Control și asistența în marșarier. Cele trei moduri de conducere pentru mai multă siguranță și distracție se numesc Rock, Roll și Rain. Nici aspectul de confort în timpul tururilor lungi nu este neglijat, datorită ergonomiei optime a scaunelor și a spațiului de depozitare suficient.

+ Află mai multe

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. 

Află mai multe

Mai multe pe tema #Soulfuel

spinner