Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW R 18 Transcontinental

The Road’s Best Dressed Icon

Cu R 18 Transcontinental călătorești în mod exclusivist și luxos. În calitate de membru al familiei R 18, acesta reprezintă tradiția BMW Motorrad și este încă în mișcare aici și acum: Fața sa inconfundabilă cu parbrizul înalt și Big Boxer-ul puternic promit o plăcere confortabilă și maximă la parcurgerea kilometrilor. Compensarea automată a încărcării ajustează șasiul cu precizie la încărcarea de pe motocicletă. Și grație pregătirii pentru personalizare, cu motocicleta ta R 18 Transcontinental poți defini cu precizie ce vei descoperi în fiecare din călătoriile tale: Pe tine însuți. Doar un #Soulfuel clasic.

Designul modelului R 18 Transcontinental

Călătoriile sunt un prilej de formare – a caracterului, de exemplu

Cu motocicleta R 18 Transcontinental ai senzația că kilometrii trec pur și simplu pe lângă ea. Aripa mare și partea frontală distinctivă, cu cele două faruri suplimentare, marchează începutul eleganței. Rezervorul de 24 de litri, deflectoarele de vânt, pragurile și topcase-ul cu spătar pentru pasager completează aspectul definit clar.

Racingblue metalizat

Vopseaua de culoare albastru Racing metalizat/negru Storm metalizat conferă motocicletei o siluetă armonioasă și atractivă.

Option 719 Moonstone

Vopseaua de culoare alb mineral metalizat garantează un aspect care face impresie, indiferent unde mergi cu modelul tău R 18 Transcontinental.

R 18 Transcontinental First Edition

Vopseaua negru Storm metalizat cu liniile duble albe, roțile frezate contrastante în gri argintiu și numeroasele piese cromate, precum capacul de chiulasă sau capacul carcasei motorului arată că: Stilul și încrederea în sine contează întotdeauna și peste tot.

Negru Storm metalizat

Schema de culori scoate în evidență caracterul elegant al modelului R 18 Transcontinental. Big Boxer-ul, dotarea generoasă: Aici te așteaptă un pachet de putere pregătit pentru orice.

Manhattan metalizat mat

Nobil, agil și energic: această schemă de culori dezvăluie bucuria pură de a conduce cu care lași fiecare kilometru în urmă. Aici orizontul te face să zâmbești larg.

Urmează-ți calea

Modelul R 18 Transcontinental este cel mai bine pregătit pentru orice. Este proiectat în așa fel încât să îl poți personaliza cu ușurință în funcție de ideile tale. Oferta largă de accesorii originale BMW Motorrad susține și ea această idee de personalizare. Colecțiile „Machined” și „2-Tone-Black”, concepute cu Roland Sands Design, precum și clasicul „Option 719” cu pachetul de design AERO, de exemplu, subliniază încă o dată aspectul luxos al motocicletei. În plus, modelul R 18 Transcontinental poate fi și mai mult personalizat și modernizat cu echipamente de touring elegante și confortabile, cum ar fi gențile interioare de la geamantane.

+ Află mai multe
Spre personalizare external-link-arrow-slim

Elementele distinctive dintr-o singură privire

Descoperă elementele distinctive în detaliu. De la elemente clasice la tehnologia modernă a motocicletelor, modelul R 18 Transcontinental îți oferă tot ce poți aștepta de la el. Și multe altele.

+ Află mai multe
Deplasare lină cu Active Cruise Control
Vedem R 18 Transcontinental cu sistemul Active Cruise Control.
Seria Gold Stage 2 marca Marshall
Difuzoare încorporate marca Marshall.
Cockpit
Cockpitul prezintă instrumentele cu cadran analogice și afișajul TFT.
Rezervor negru și sigilă cu șuruburi
Rezervor negru
Afișajul Power Reserve ca instrument rotund clasic.
Șaua pentru pasager cu spătar comod.
Display TFT
Display-ul TFT al modelului R 18 Transcontinental.
Carenaj frontal
Carenajul frontal al modelului R 18 Transcontinental.
Protecție împotriva vântului
Deflectorul de vânt al modelului R 18 Transcontinental.

Testează motorul modelului R 18 Transcontinental

Puterea constă în relaxare – cu fiecare kilometru

De îndată ce pornești motorul, vei observa de unde vine numele de Big Boxer. Poți simți imensa capacitate cilindrică la fiecare nou metru parcurs. De la 2000 până la 4000 rot/min vei fi însoțit de cel puțin 150 Nm ai motorului tău boxer. Cuplul mare și forța de tracțiune naturală garantează o plăcere pură pe distanțe mari – relaxant, dar niciodată plictisitor. Și arborele cardanic expus, placat cu nichel strălucitor arată câtă istorie am adunat în 1802 cmc. Și acum? Ai timp pentru poveștile tale.

+ Află mai multe
1802
Capacitate cilindrică
740
Înălțime șa
158
Cuplu motor la 3000 rot/min
24
Capacitate rezervor (aprox.)
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/ulei

Confort și siguranță

Faci kilometri relaxat și în siguranță

Faci kilometri relaxat și în siguranță

Cu modelul R 18 Transcontinental kilometrii sunt parcurși confortabil: Dynamic Cruise Control, DCC și Active Cruise Control opțional reglează automat viteza și distanța până la vehiculul din față. În plus, cele trei moduri de mers, controlul automat al stabilității ASC și controlul cuplului motorului MSR asigură implicit un grad mai mare de siguranță. Iar asistența la mers înapoi, Hill Start Control și închiderea centralizată pentru geamantane și topcase oferă și mai mult confort per kilometru, opțional.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Mai multe pe tema #Soulfuel

spinner