* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW C 400 X.

Profită mai mult de orașul tău.

În vremurile noastre, mobilitate urbană înseamnă mult mai mult decât să ne deplasăm din punctul A în punctul B. În prezent, nu vrei să ratezi nimic, ci să profiți de toate oportunitățile pe care orașul ți le oferă - chiar și atunci când ești pe două roți. C 400 X îți oferă această oportunitate. Ești permanent conectat și în rețea? La fel este și C 400 X. Este un scuter de dimensiuni medii care face față cu ușurință provocărilor ridicate de mobilitate într-un oraș. Ia cu tine melodiile tale preferate pe scuter și explorează orașul ascultând propria coloană sonoră. Sau fă-ți planuri cu prietenii pe smartphone-ul tău conectat fără să cobori din șa, în timp ce te deplasezi în confort deplin prin metropolă. Cu C 400 X, orașul și rutele tale devin un mare spațiu deschis. Un spațiu deschis care îți aparține, pe care poți să-l explorezi pentru distracție maximă.

DESIGN C 400 X

Alege-ți stilul.

Vrei ca C 400 X să îți evidențieze personalitatea? Atunci pur și simplu alege o culoare care să ți se potrivească.

  Zenith blue metalizat

  Linii distincte și caracter sportiv: Ieși în evidență prin claritate și dinamism, cu Zenith blue metalizat.

  Alpine white

  Vopseaua Alpine white îi conferă scuterului un aspect ușor și compact. Șaua coborâtă cu un accent roșu adaugă un caracter sportiv.

  Black storm metallic

  Simple and classic, the scooter in the color Blackstorm metallic.

  Designul C 400 X

  Alege-ți stilul.

  Vrei ca C 400 X să îți evidențieze personalitatea? Atunci pur și simplu alege o culoare care să ți se potrivească.

  Zenith blue metalizat

  Linii distincte și caracter sportiv: Ieși în evidență prin claritate și dinamism, cu Zenith blue metalizat.

  Alpine white

  Vopseaua Alpine white îi conferă scuterului un aspect ușor și compact. Șaua coborâtă cu un accent roșu adaugă un caracter sportiv.

  Manevrabil și agil, este o apariție distinctă peste tot în oraș.

  După cum sugerează și designul său, scuterul de dimensiuni medii C 400 X este perfect pentru oraș – ușor și manevrabil. Forma de V a carenajului îl face să pară dinamic și mobil atunci când este văzut din față – o siluetă care accentuează faptul că C 400 X este excelent pentru străzi înguste și în trafic intens. În plus, C 400 X are și spiritul robust și sigur al unui GS: postura dreaptă, o aparentă aripă față, separarea grafică clară a componentelor vopsite ale carenajului și farul asimetric mare cu lumini cu LED și cu lumina de rulare pe timp de zi cu formă de Y orizontal sunt semne clare care confirmă acest lucru. Cu toate acestea, componentele carenajului nu doar accentuează stilul cool și urban, însă protejează și de vânt și de intemperii. Spatele îngust este, de asemenea, o declarație în sine și transmite un mesaj clar celorlalți: iată cât de simplă, rapidă și fără stres poate fi mobilitatea urbană.

  + Află mai multe

  Perfect conectat la străzile orașului.

  Perfect conectat la străzile orașului.

  BMW Motorrad Connectivity este o reală inovație în clasa scuterelor de categorie medie. Cu această opțiune din fabrică, poți să-ți conectezi smartphone-ul direct la scuter. Pentru prima dată, C 400 X poate fi folosit pentru a conecta smartphone-ul la display-ul TFT și pentru a-l controla intuitiv prin multi-controller. Cauți muzica ideală pentru o plimbare prin oraș? Acest lucru este posibil cu opțiunea din fabrică Connectivity.  Care este cea mai rapidă rută către restaurantul tău preferat? Nu ar putea fi mai ușor să navighezi rapid și sigur către destinație, decât cu săgețile pas-cu-pas de pe afișaj. Când ești pe două roți, vrei să-ți întrebi prietenii unde sunt? În combinație cu sistemul de comunicație BMW Motorrad, poți să-ți accesezi lista de contacte a smartphone-ului prin multicontroller și să inițiezi sau să preiei apeluri când ești pe drum.


  Vizionează videoclipurile explicative pentru a înțelege cum se folosește opțiunea Connectivity.

  + Află mai multe

  Motor cu un cilindru în linie

  25
  kW (34 cp) la 7 500 rpm
  204
  Masă proprie kg, cu rezervorul plin, gata de drum
  775
  Înălțime șa mm (masă proprie)
  3.5
  Consum de combustibil per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial
  Motor cu combustie cu un singur cilindru, răcit cu apă

  Perfect conectat la străzile orașului.

  Perfect conectat la străzile orașului.

  Conceptul de motor al lui C 400 X a fost dezvoltat special pentru acest scuter de dimensiuni medii și adaptat perfect atât la nevoile unui oraș mare, cât și la nevoile tale. Designul foarte eficient asigură turații scăzute, viteze mari, ardere eficientă și frecări minime – sau, în alte cuvinte, consum scăzut și distracție simplă și nelimitată. Desigur, nivelurile de emisii respectă normele Euro 4. Pe scurt, manevre spontane, accelerație agilă, rulare dinamică – cu C 400 X poți să ții pasul cu ușurință cu viteza orașului.

  + Află mai multe

  Atât de confortabilă poate fi mobilitatea urbană.

  Atât de confortabilă poate fi mobilitatea urbană.

  Stresul provocat de traficul urban aparține de acum trecutului. Cunoaște orașul și traseele sale dintr-o perspectivă complet diferită, cu C 400 X. Întreaga arhitectură a acestui scuter de dimensiuni medii este gândită pentru conducere excelentă, fără vibrații și stabilitate, atât în linii drepte, cât și în viraje. Sistemele ABS și controlul automat al stabilității (ASC) fac parte din echiparea standard, pentru mai multă siguranță, chiar și pe suprafețe alunecoase. Smartphone-ul tău încape în compartimentul de încărcare cu priză integrată, astfel încât nu trebuie să ratezi nimic cât timp ești pe două roți, explorând orașul. Compartimentul rabatabil flexcase asigură spațiu de depozitare suplimentar pentru căști, genți și orice altceva are de oferit orașul.

  + Află mai multe

  Caracteristicile principale ale modelului C 400 X

  Parbriz.
  Partea frontală a C 650 GT
  Keyless Ride (opțional).
  Keyless Ride C 400 X
  Connectivity (opțional).
  Connectivity C 400 X
  Motor.
  Motor C 400 X
  Lumină frontală full-LED.
  LED C 400 X
  Toc de încărcare smartphone.
  Stație de încărcare C 400 X
  ASC.
  ASC C 400 X
  Flexcase.
  Flexcase C 400 X

  Confortabil prin tot orașul.

  Confortabil prin tot orașul.

  Prin intermediul caracteristicilor sale de design, de confort, de motorizare și de siguranță, C 400 X este ideal pentru provocările traficului urban.  

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  Lumină frontală full-LED

  Iluminare sofisticată.
  Farurile strălucesc prin intermediul tehnologiei full LED, subliniind astfel standardele ridicate ale BMW C 400 X. Lumina pe timp de zi cu formă de Y orizontal interpretează unitatea luminii frontale a a gamei GS într-un mod individual.

  Connectivity

  Complet conectat pe două roți.
  În segmentul scuterelor, C 400 X oferă o nouă lume inovativă, printr-o caracteristică specială: BMW Motorrad Connectivity. Ecranul color TFT de 6,5 inchi, de înaltă rezoluție, facilitează utilizarea aplicațiilor de pe smartphone, precum apelarea, ascultarea muzicii sau navigarea - chiar în timpul călătoriei.

  ASC.

  Stabilitate și siguranță.

  Indiferent de condițiile nefavorabile, controlul este menținut cu ajutorul ASC. Controlul automat al stabilității asigură faptul că roata din spate nu este răsucită, iar forța este transmisă eficient pe șosea, siguranța activă din timpul condusului fiind astfel mărită în mod semnificativ.

  Motor

  Consum eficient, puternic și optimizat.
  Motorul C 400 X are un design perfect pentru cerințele de mobilitate din oraș: cu o capacitate cilindrică de 350 ccm și o putere de 25 KW (34 cp) la 7 500 rpm, nu este doar puternic, ci are și un consum redus.

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL C 400 X

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  Având la dispoziție la gamă largă de echipamente și accesorii speciale originale BMW Motorrad, îți poți adapta scuterul C 400 X pentru a se potrivi perfect la preferințele tale individuale.

  Descoperă mai mult

  Accesorii pentru C 400 X

  Îmbracă experiența unui scuter de dimensiuni medii

  Îmbrăcămintea de la BMW Motorrad.

  Îmbrăcăminte și echipament care sunt perfecte pentru scuterul de dimensiuni medii, pentru ca tu să fii în siguranță, echipat și la modă.

  Localizează un dealer

  Te-ar mai putea interesa și...

  Mai multe modele Urban Mobility

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner