Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW C 400 X

Descoperă orașul curbă după curbă

Să fii spontan. Redescoperă orașul. Ești pe drum și totuși conectat. BMW C 400 X cu noul Ride by Wire. Mai mult decât un mijloc de transport. Cu coloana ta sonoră, treci ca un rege prin traficul orașului. BMW Motorrad Connectivity opțional face acest lucru posibil. Orașul tău, locul tău de joacă. Și ești #PluggedToLife.

Design agil

Care ți se potrivește?

Designul său este, de asemenea, considerat sportiv – cât de sportiv, tu decizi. Ieși în evidență sau treci neobservat? Alege-ți aspectul individual.

Sport

Lejeritate sportivă: În culoarea alb Alpin 3 uni, motocicleta își scoate în evidență agilitatea

Passion

Mesaj clar: Vopsirea în roşu Racing evidenţiază aspectul sportiv.

Blackstorm metallic 2

Cu vopseaua negru Storm metalizat 2 și șaua potrivită de culoare neagră-gri, acesta este suveran și dinamic.

Manevrabil și plin de clasă

Manevrabil și plin de clasă

Cu acest design este clar: Modelul C 400 X este agil. Străzile înguste, trafic intens? Forma în V schițată de piesele de carenaj inspiră dinamism și mobilitate cu fiecare linie. Fac scuterul să pară ușor și manevrabil. Genele robuste GS nu pot fi trecute cu vederea: proporții verticale, aripi față schițate, faruri mari asimetrice cu lumini față complet cu leduri și în plus lumini de zi cu leduri, orizontale, în formă de Y.

+ Află mai multe

Accente

ASC optimizat
Vedem instalația de eșapament și sistemul de frânare ale modelului C 400 X.
Parbriz sportiv
Vedem parbrizul modelului C 400 X.
Motor monocilindru cu ardere internă
Vedem motorul monocilindru cu ardere internă al modelului C 400 X.
Faruri cu leduri cu lumină de zi
Vedem secțiunea frontală cu faruri cu leduri ale modelului C 400 X.
Priză de încărcare USB în compartimentul interior
Vedem priza de încărcare USB în compartimentul interior al modelului C 400 X.
BMW Motorrad Connectivity cu Multi-Controller
Vedem display-ul TFT cu BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire
Vedem accelerația modelului C 400 X.
Flexcase cu sistem de iluminare îmbunătățit
Vedem compartimentul interior deschis Flexcase al modelului C 400 X.

Relaxat pe drum

Navetă stresantă în traficul din marile orașe? Nu este și cazul tău. Cu C 400 X vezi orașul dintr-o perspectivă nouă. Glisează fără vibrații și stabil - în linie dreaptă și în curbe. Carosabil umed? ASC-ul optimizat asigură o tracțiune suficientă și o mai bună transmisie a forței. Vrei să te întâlnești cu prietenii după muncă? Flexcase-ul, care se poate deschide în staționare, îți oferă spațiu de depozitare din plin. Ai suficient spațiu pentru cască și mănuși. Te hotărăști dintr-odată să pleci iar? Nu trebuie decât să încaleci. Cu Keyless Ride opțional, cheia rămâne în geantă.

+ Află mai multe

Conectat pe drum

Smartphone-ul tău, motocicleta ta C 400 X și tu. BMW Motorroad Connectivity disponibilă suplimentar vă face unul și același. Muzica potrivită pentru călătoria prin oraș? Pe drum te întrebi unde sunt prietenii tăi? Cauți cel mai rapid traseu către punctul de întâlnire? Selectează și accelerează. Cu Multi-Controller-ul ai acces intuitiv la toate funcțiile. Ești pe drum și totuși #PluggedToLife.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Transmisie agilă

25
kW (34 CP) la 7500 rot/min
206
kg greutate fără încărcătură a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin
775
mm înălțime șa fără încărcătură
3.5
Consum 3,5 litri per 100 km, conform WMTC
Motor monocilindru cu ardere internă, răcit cu apă

Făcut pentru oraș

Manevre spontane. Agil la intersecții. Navighezi dinamic. Motorul monocilindru cu ardere internă al modelului C 400 X este creat pentru oraș. Cu noul E-Gas – Ride by Wire – reacționează întotdeauna perfect. Chiar și la viteze mici, acesta reacționează direct și lin la accelerație. La semafor se face verde și călătoria începe. Plăcere de condus simplificată, cu un consum redus – motorul îndeplinește noile standarde Euro 5.

+ Află mai multe

Plăcere de condus nesfârșită – și pentru clasa de permis de conducere A2

Poți conduce acest model cu un permis de conducere A2. Toate informațiile sunt disponibile la partenerii noștri BMW Motorrad.

Mai mult pentru tine

Echipat pentru tine

Echipat pentru tine

Totul depinde de tine: Personalizează-ți modelul C 400 X în funcție de preferințele tale, cu dotarea specială vastă și accesoriile speciale originale BMW Motorrad. Avem o propunere pentru tine - vino să te inspiri.

+ Află mai multe

O minune de spațiu de depozitare – Black Collection

O minune de spațiu de depozitare – Black Collection

Tot ce ai nevoie: Noile genți din colecția noastră Black Collection oferă spațiul necesar pentru nevoile tale. Sunt extensibile, impermeabile și pot fi pliate și strânse pentru a economisi spațiu. În plus: Pentru prima dată, noile genți pot fi montate pe diferite modele BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Și mai mult #PluggedToLife

spinner