* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW G 310 GS.

Setea pentru aventură. În fiecare zi.

Fii spontan, ieși din rutină, transformă viața de zi cu zi într-o experiență personală. Aventura este întotdeauna chiar în fața ușii tale de la intrare - fă-o să fie și aventura ta cu modelul G 310 GS. Te duce prin jungla urbană, încrezător și fără griji, și afară în zonele rurale din împrejurimi. Deoarece cu G 310 GS, aventurile nu trebuie să fie mari pentru a fi de neuitat. Ceea ce contează este că le trăiți - în fiecare zi.

DESIGNUL MODELULUI G 310 GS

Alege-ți stilul.

Modelul BMW G 310 GS este disponibil în trei variante interesante de culoare: roșu Racing, negru Cosmic și – ca adevărat element distinctiv – alb perlat metalizat.

  */-->

  Strato blue metallic

  The colour Strato blue metallic underlines the dynamic flyline and reflects carefree riding pleasure.

  */-->

  Alb perlat metalizat

  Designul grafic albastru/roșu, combinat cu caroseria de culoare alb perlat metalizat, reflectă perfect culorile clasice BMW Motorsport.

  */-->

  Negru Cosmic one

  Negrul subliniază aspectul GS inconfundabil.

  GS tipic.

  Un GS nu poate fi confundat. Robust. Divers. Și cu designul său tipic, acest model întruchipează faimosul GS Spirit. Silueta, parbrizul de protecție și renumita ergonomie GS garantează o plăcere intensă de a conduce pe orice suprafață. Cu variațiile de culoare vii și deosebite, vei atrage atenția tuturor din jungla urbană. Elementele de design de înaltă calitate evidențiază aspectul GS inconfundabil dacă ești în căutare de aventură.
  + Află mai multe

  Motor monocilindric în patru timpi

  19
  Roată față în inchi
  835
  mm înălțime șa
  180
  Cursă suspensie în mm
  3,33
  Consum de combustibil în litri per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial
  Motor monocilindric în patru timpi, răcit cu apă

  Un amestec dinamic.

  Un amestec dinamic.

  Motorul cu un singur cilindru este deosebit, deoarece cilindru înclinat spre spate, iar capul chiulasei este rotit la 180 de grade. Printre altele, aspectul neconvențional al motorului este deosebit de impresionant. Acesta poziționează centrul de greutate la un nivel jos și aproape de roata din față - permițându-ți să iei fiecare colț cu ușurință și precizie de pe G 310 GS.

  Nu numai că nu este nicio urmă de îndoială că la exterior este un GS; dar la interior vei găsi și experiența și calitatea BMW Motorrad. Datorită combustiei eficiente și sistemului de aer secundar, modelul G 310 GS respectă standardele stricte Euro IV. În același timp, configurația specială a motorului asigură nu numai un consum redus, ci și o controlare puternică și armonioasă a puterii chiar și în intervalele de turație mai joase. 313 ccm și 25 kW (34 CP) la 9 500 RPM garantează puterea și accelerația necesare.

  + Află mai multe

  Caracteristicile principale ale modelului G 310 GS

  Ușor și de încredere.

  Ușor și de încredere.

  Pilotajul relaxat și lipsit de stres nu reprezintă o problemă, datorită poziției tipice a șeii GS. Ghidoanele, scărițele și elementele de operare sunt aranjate într-un mod echilibrat, făcându-le ușor accesibile atât pentru motocicliști mai înalți, cât și pentru cei mai scunzi. Iar o cursă a suspensie de 180 mm, furca inversată stabilă și roata din față de 19" asigură o plăcere reală de a conduce pe orice suprafață. Cadrul tip pod cu grilă din oțel solid susține și el stabilitatea în timpul cursei. G 310 GS trece ușor și precis prin jungla urbană sau de-a lungul străzilor uitate către următoarea aventură - ceva nou în fiecare zi.

  + Află mai multe
  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice
  • G 310 GS oferă șaua potrivită pentru fiecare tip de motociclist și în acest fel permite un pilotaj relaxat și lipsit de stres. Alături de înălțimea standard de șa de doar 835 mm, alte două opțiuni sunt disponibile ca accesorii speciale: o varianta joasă de 820 mm și o șa mai înaltă, confortabilă, cu o înălțime a șeii de 850 mm.
  • Atât ghidoanele, cât și scărițele și elementele de operare sunt dispuse pe G 310 GS într-un mod echilibrat, garantând astfel poziția tipică a șeii GS. Acest lucru asigură o poziție relaxată și ușor ridicată a șeii pentru motocicliștii mari și mici - o privire de ansamblu perfectă și o manevrare precisă.
  • Din 2013, nu a lipsit de la nicio motocicletă BMW: ABS standard. La G 310 GS, acesta asigură manevre de frânare în condiții de siguranță la fiecare călătorie, alături de plăcuțe puternice de frână. Pentru utilizarea off-road, sistemul ABS poate fi dezactivat.

  Accesorii pentru motocicleta ta G 310 GS

  Ce se vede din culise

  Modelarea unui sentiment.

  Procesul de design BMW Motorrad.

  Caractere uimitoare lucrează în echipa de design BMW Motorrad. Fiecare designer are propriul stil și se simte ca acasă pe scena motociclismului. Și fiecare dintre ei adaugă porția proprie de inspirație și pasiune. Aceste forme diferite sunt combinate apoi în procesul de design: sunt manifestate în fiecare creație nouă BMW Motorrad. Edgar Heinrich, designer coordonator la BMW Motorrad, introduce echipa de design BMW Motorrad și procesul lor de design.

  Află mai multe

  Aspect perfect, protecție optimă

  Alte modele Adventure

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe