Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

 

Modelul BMW G 310 GS

Sete de aventură în fiecare zi

Să fii spontan. Să spargi rutina. Cu modelul BMW G 310 GS viața ta de zi cu zi devine o aventură. Datorită motorului optimizat cu ride by wire și ambreiajului anti-hopping, face față cu brio junglei urbane și se strecoară prin împrejurimi chiar mai ușor. Pentru că aventurile nu trebuie să fie importante pentru a fi de neuitat. Esențial este să trăiești #SpiritOfGS în fiecare zi.

Repere pentru jungla urbană

Modelul G 310 GS este tovarășul perfect cu care să descoperi orașul dincolo de granițele sale și departe de drumurile asfaltate. Căci, datorită ergonomiei GS confortabile și a echipării de înaltă calitate, modelul te duce relaxat în viața de zi cu zi, în orice destinație.

+ Află mai multe
Motor monocilindru impunător
În imagine vedem motorul monocilindru al modelului G 310 GS.
Manete de ambreiaj și frână reglabile
În imagine vedem manetele de ambreiaj și frână ale modelului G 310 GS.
Linie aerodinamică GS tipică
În imagine vedem linia aerodinamică GS tipică a modelului G 310 GS.
Furcă inversă eloxată în nuanță aurie
În imagine vedem furca inversă eloxată în nuanță aurie de la modelul G 310 GS.
Suport pentru plăcuța de înmatriculare cu stopuri cu leduri și semnalizatoare
În imagine vedem suportul pentru plăcuța de înmatriculare de la modelul F 310 GS.
Faruri cu leduri cu lumini de zi în mod standard
În imagine vedem farurile cu leduri cu lumini de zi de la modelul F 310 GS.
Suspensia
În imagine vedem suspensia de la modelul F 310 GS.
Portbagaj confortabil
În imagine vedem portbagajul pentru modelul G 310 GS.

Deține controlul asupra vehiculului tău

Deține controlul asupra vehiculului tău

Manetele de ambreiaj și frână pot fi ajustate confortabil la dimensiunea mâinilor tale în patru etape. Aceasta înseamnă că se pot apropia de ghidon cu până la șase milimetri în plus. Prin urmare, manetele sunt întotdeauna ușor accesibile chiar și șoferilor cu mâini mai mici. Și ai întotdeauna totul sub control cu ​​mai puțin efort.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Transmisie puternică

28
Nm cuplu motor max. la 7.500 rot/min
313
capacitate cilindrică
11,5
litri volum rezervor
3,3
consum 3,3 litri per 100 km, în funcție de ciclul WMTC
Motor monocilindru în patru timpi, răcit cu apă

Simte dinamica

Puternicul motor monocilindru este disponibil acum cu E-Gas: Ride by Wire. Această schimbare face ca accelerația să fie semnificativ mai bună și, datorită ralantiului automat, motorul funcționează absolut stabil atunci când porniți. Pe ambreiajul autoasistat anti-hopping vă bazați întotdeauna la demaraj și la schimbarea vitezelor. Și datorită arderii eficiente, motorul funcționează economic și respectă și noile standarde Euro 5.

+ Află mai multe

Sunet armonios

Design remarcabil, stil individual

Personalizează-ți propriul model

Modelul G 310 GS vine cu o zonă mai închisă a motorului în gri Titan metalizat, tu îi alegi aspectul. Care este combinația ta?

  Rallye

  Vopsirea în roşu Racing trezeşte dorinţa pentru următorul raliu urban.

  Negru Cosmic uni 3

  Un adevărat pachet de putere: modelul G 310 GS cu vopseaua negru Cosmic uni 3.

  Sport

  Vopseaua Sport evidenţiază latura dinamică a modelului BMW 310 GS.

  Personalizează-ți propriul model

  Personalizează-ți propriul model

  Acum este rândul tău: Pregătește-ți G 310 GS cu o gamă largă de accesorii pentru aventura ta zilnică. Decideți asupra uneia dintre cele două sugestii ale noastre sau configurați-vă propriul model conform propriei imaginații.

  + Află mai multe

  Aspect perfect, protecție optimă

  spinner