G 310 R

5.000 €*
91 € pe lună cu 3asy Ride

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW G 310 R.

PLĂCEREA INTENSĂ A CONDUSULUI

Modelul BMW G 310 R este esența plăcerii condusului. A fost conceput pentru orașele vibrante și pentru toți cei cărora le place pur și simplu să meargă pe motocicletă. Este manevrabil, ușor de controlat și sportiv în același timp. Indiferent de înălțime, orice tip de motociclist se simte imediat în largul său în șaua modelului BMW G 310 R! Motocicleta este ușoară, dar foarte puternică, datorită motorului său de 313 cc. Noul model te va duce la serviciu, la următorul local interesant sau în afara orașului în deplină siguranță și cu o fiabilitate incontestabilă. G 310 R este o motocicletă BMW veritabilă, dar cu o capacitate redusă. Calitatea maximă, finisajul excelent și tehnologia extraordinară asigură o plăcere intensă a condusului.

DESIGNUL MODELULUI G 310 R

Alege-ți stilul.

Modelul BMW G 310 R este disponibil în trei variante interesante de culoare: cosmic black one, Strato blue metalizat și – ca adevărat element distinctiv – pearl white metalizat.

  Cosmic black

  The further development of the Cosmic black paint, combined with the new tape positioning, underlines the dynamic, modern design of the BMW G 310 R even more clearly.

  Pearl white metalizat

  Elementele grafice proeminente în culorile sporturilor cu motor BMW albastru și roșu conferă un aspect sportiv.

  Racing red

  The G 310 R in red with the dark contrasting surfaces looks modern and sporty.

  Gene bune. Aspect atrăgător.

  Aspectul atrăgător se moștenește fără îndoială din familie: BMW G 310 R poartă în mod clar genele modelului S 1000 R. Carena sportivă a farului împreună cu farul puternic, ornamentele dinamice ale rezervorului și proporțiile tipice pentru un roadster fac ca acest model să atragă toate privirile pe stradă. G 310 R este ușor și totodată puternic, grație părții frontale dinamice și spatelui deosebit. Șaua scurtă accentuează dinamismul de roadster în partea din spate și conferă motocicletei, mai ales în culoarea albă, un aspect sportiv inconfundabil. Furca și etrierele de frână vopsite auriu în câmp electrostatic accentuează calitatea superioară a finisajului acestui vehicul.
  Un alt element interesant este bascula prelucrată din aluminiu. Decupările asigură greutate redusă și suspensia conferă stabilitate. De asemenea, anvelopele late asigură aderența corectă la drum, garantând astfel plăcerea condusului.
  + Află mai multe

  Motor monocilindric în patru timpi

  25
  kW (34 CP) la 9500 rpm
  28
  cuplu maxim de strângere în Nm la 7500 rpm
  313
  cc capacitate
  3,3
  consum de combustibil în litri per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial
  Motor monocilindric în patru timpi, răcit cu apă

  Ușor, puternic și manevrabil.

  Ușor, puternic și manevrabil.

  G 310 R nu acceptă locul doi nici în materie de tehnică. Dimpotrivă: cu elementele tehnice sofisticate și neconvenționale, nu vei urma, ci vei conduce. Motorul monocilindric în patru timpi de 313 cc, printre altele, asigură acest lucru. Înclinarea neobișnuită a cilindrului în spate și chiulasa rotită la 180° coboară centrul de greutate și îl mută în direcția roții din față. Din acest motiv, G 310 R este mai agil și mai ușor de controlat.

  Proiectarea specială a motorului permite, de asemenea, o basculă foarte lungă, în pofida ampatamentului scurt, asigurând astfel o stabilitate sporită în deplasare. Aspect atrăgător, propulsie puternică și o greutate mai mică de 160 kg, chiar și cu plinul făcut – cu G 310 R te poți bucura pur și simplu de mersul pe motocicletă.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul G 310 R

  Caracteristicile principale ale modelului G 310 R

  Furcă inversată eloxată cu aur.
  Furcă inversată eloxată cu aur.
  Etriere de frână aurii.
  Etriere de frână aurii.
  Afișaj multifuncțional.
  Afișaj multifuncțional.
  Ornament dinamic de rezervor.
  Ornament dinamic de rezervor.
  Sistem de evacuare din oțel inoxidabil.
  Sistem de evacuare din oțel inoxidabil.
  Jante din aluminiu turnat.
  Jante din aluminiu turnat.
  Basculă din aluminiu.
  Basculă din aluminiu.
  Motor monocilindric inovator.
  Motor monocilindric inovator.

  Toată lumea vrea s-o conducă.

  Toată lumea vrea s-o conducă.

  Cu G 310 R poți merge relaxat și fără stres pe străzile orașului. Chiar și în agitația și aglomerația marilor orașe, vei conduce întotdeauna cu încredere, datorită amplasării optime a tuturor comenzilor. Ergonomia excelentă a ghidonului, scărițelor și comenzilor asigură o senzație superbă la condus. În plus, pe orice suprafață, geometria și reglarea suspensiei fac din această motocicletă un vehicul agil, excelent pentru oraș. Indiferent dacă mergi în traficul aglomerat din oraș, faci naveta la serviciu sau doar ieși din oraș în weekend, cu G 310 R nu vei mai dori să te oprești!

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  Înălțimi de șa pentru orice dimensiune corporală.

  G 310 R oferă șaua potrivită pentru toți motocicliștii, asigurându-ți stabilitatea pe motocicletă. Alături de șaua standard de doar 785 mm, alte două opțiuni sunt disponibile ca accesorii speciale: o variantă mai joasă de 770 mm și o șa mai înaltă, deosebit de confortabilă, cu înălțimea de 880 mm.
  Sistem de frânare puternic și ABS standard.

  Din 2013, nu a lipsit de la nicio motocicletă BMW: ABS standard. La G 310 R, acesta asigură manevre de frânare în condiții de siguranță la fiecare călătorie, împreună cu plăcuțele de frână puternice – chiar și pe drumuri degradate sau murdare.

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  Spațiu de stocare pentru orice situație: indiferent dacă faci naveta zilnică sau ture scurte, datorită soluțiilor de înaltă calitate pentru bagaje dezvoltate de BMW Motorrad, ești întotdeauna echipat în mod optim. Descoperă acum accesoriile originale BMW Motorrad pentru G 310 R.

  MERGI LA CONFIGURATOR

  Orașul tău, terenul tău de joacă

  Provoacă orașul.

  Cu G 310 R prin São Paulo.

  Provocările sunt aceleași în toate orașele lumii: semafoare pe roșu, intrări de metrou aglomerate, coloane lungi de trafic în care înaintezi cu pas de melc. Nicio problemă pentru G 310 R. Îți va transforma drumul zilnic spre serviciu într-o plimbare plăcută și te va ajuta să privești orașul dintr-o perspectivă nouă.

  Motociclistul cascador Chris Northover traversează São Paulo pe G 310 R, în traficul haotic al orelor de vârf de seară. Acesta poate manevra motocicleta prin freamătul și agitația marelui oraș, cu grație și agilitate. După câteva viraje rapide, Chris părăsește orașul, înconjurându-l pentru a-i redefini limitele. Pe BMW Roadster, Chris demonstrează că cei 313 cc reprezintă doar un număr și că performanța reală este măsurată pe drum.

  Află mai multe

  Accesorii pentru G 310 R

  Aspect perfect, protecție optimă

  Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

  Arată foarte bine și asigură o protecție eficientă – descoperă gama amplă de îmbrăcăminte de primă clasă pentru motocicliști, un echipament la ofertă la BMW Motorrad.

  Localizează un dealer

  Alte modele de roadster

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner