Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW G 310 R

Provocarea orașului

Trezește-te cu un zâmbet pe buze. Pentru că fiecare zi este o șansă de a încerca ceva nou - cu modelul BMW G 310 R. Pachetul general are tot ceea ce ai nevoie și acum vine cu lumina de zi modernă. Datorită motorului optimizat cu ride by wire și ambreiajului anti-hopping, se conduce intuitiv și agil, indiferent că ești la muncă, la întâlnire sau în afara orașului. Trăiește agilitatea, manevrabilitatea simplă și sportivitatea modelului G 310 R și evoluează cu el în fiecare zi – tipic #NeverStopChallenging.

Repere pentru o plăcere dinamică de a conduce

Avantajul modelului G 310 R constă în ușurința și agilitatea sa. Motorul monocilindru în patru timpi de 313 cm3 nu este foarte distractiv doar în forfota marelui oraș. Este așa și atunci când redefinești limitele orașului la schimbarea rapidă a curbelor.

+ Află mai multe
25
kW (34 CP) la 9250 rot/min în kW
28
Cuplu motor max. la 7500 rot/min în Nm
313
Capacitate cilindrică cmc
3.3
litri consum per 100 km, conform WMTC
Motor monocilindru în patru timpi, răcit cu apă

Experimentează agilitatea

Motorul monocilindru neconvențional are un concept special: Chiulasa rotită cu 180 de grade înapoi deplasează centrul de greutate al vehiculului spre roata din față. Astfel, G 310 R devine mai agil și mai ușor de controlat. Cu noul E-Gas - Ride by Wire - accelerarea este stabilă în orice moment. Și ambreiajul anti-hopping autoasistat face schimbarea vitezelor în forfota traficului un joc de copii. Și grație arderii eficiente și a sistemului de aer secundar, sunt îndeplinite și standardele stricte Euro 5.

+ Află mai multe

Sunet „crocant”

Design purist

Stilul tău pentru orașul tău

Toate cele trei aspecte ale motocicletei G 310 R subliniază sportivitatea plină de energie a motocicletei. Tu pe care o alegi?

  Sport

  Sportiv în totalitate: Cu modelul G 310 R Sport, strada devine locul tău de joacă. Vopsirea distinctivă în albastru Racing metalizat îi evidenţiază spiritul de aventură.

  Passion

  De neoprit şi fără compromisuri: Modelul G 310 R Passion întruchipează pasiunea pură. Vopsirea în gri granit metalizat îi conferă un aspect plin de temperament.

  Triple Black

  Varianta de culoare negru Cosmic uni 2 exprimă cel mai bine latura dinamică a modelului G 310 R.

  Gena sportivă

  Trăsăturile frumoase le moștenește din familie, deoarece G 310 R are ADN-ul modelului BMW S 1000 R. Cu designul său necarenat își prezintă interiorul la exterior și este astfel un reper pentru ușurința, precizia și experiența de condus pură. Style Sport iese clar în evidență prin aspectul de Racing inconfundabil al motocicletei. Compartimentul motorului este acum disponibil în gri Titan metalizat. În combinație cu suporturile pentru scărițe și mânerele pentru pasageri, acesta conferă modelului G 310 R un finisaj modern.

  + Află mai multe

  Caracteristici de ergonomie și siguranță

  Ghidon și elemente de comandă ergonomice
  În imagine vedem ghidonul și elementele de comandă ale modelului G 310 R.
  Far și semnalizatoare cu leduri standard
  În imagine vedem farul și semnalizatoarele cu leduri standard pentru modelul G 310 R.
  Șa ergonomică
  În imagine vedem șaua ergonomică a modelului G 310 R.
  ABS de stabilizare
  În imagine vedem sistemul de frânare pentru modelul G 310 R.
  Roți turnate din aluminiu
  În imagine vedem roata turnată din aluminiu pentru modelul G 310 R.
  Motor monocilindru precis
  În imagine vedem motorul în gri Titan al modelului F 310 R.
  Manete de ambreiaj și frână reglabile
  În imagine vedem manetele de ambreiaj și frână reglabile ale modelului G 310 R.
  Basculă din aluminiu de înaltă calitate
  În imagine vedem bascula din aluminiu de înaltă calitate și instalația de eșapament ale modelului G 310 R.

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  Fă-l al tău

  Fă-l al tău

  Găsiți accesoriile speciale pentru G 310 R care vă vor ajuta să atingeți noi repere. Selectează sugestia noastră sau proiectează-ți motocicleta așa cum îți place.

  + Află mai multe

  Aspect sportiv cu protecție optimă

  spinner