Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW S 1000 R

Awaken the daredevil

Se simte mirosul de benzină în aer. Se turează motorul. Se dezlănțuie putere pură. Showtime pentru motocicletele BMW S 1000 R. În exterior Dynamic Roadster, în interior ADN de superbike. Deoarece șasiul și motorul poartă genele modelului RR. Ultra agilă, ultra precisă. 165 CP începând de la 196 kilograme. Mai sofisticată, mai agresivă. Pentru prima oară cu pachetul M opțional, inclusiv culorile M și jantele forjate M. Pregătită pentru provocarea supremă. #NeverStopChallenging.

We see a darkly dressed person standing in front of a red-hot steel boiler.

Nu este vorba doar despre putere. Ci și despre controlul perfect. S 1000 R le îmbină pe ambele.

 ”

Chris Pfeiffer

Campion multiplu World Streetbike Freestyle Champion și câștigător Erzbergrodeo

Accente

Iluminare cu leduri
În imagine vedem farul cu leduri al modelului S 1000 R
Lanț M Endurance
În imagine vedem lanțul M Endurance al modelului S 1000 R.
Pachetul M cu culorile M
În imagine vedem pachetul M și culorile M ale modelului S 1000 R.
Motor
În imagine vedem în detaliu motorul modelului S 1000 R.
Jante M
În imagine vedem jantele din fibră de carbon M ale modelului S 1000 R.
TFT display
În imagine vedem display-ul TFT al modelului S 1000 R.
Keyless Ride Light
În imagine vedem dispozitivul Keyless Ride Light al modelului S 1000 R.
Tobă de eșapament sport din titan
În imagine vedem toba de eșapament sport din titan și instalația de eșapament ale modelului S 1000 R.

Dinamică ieșită din comun

Greutatea? Nu are concurență. Pachetul M este optimizat până la ultimul gram – începând de la 196 kg. Chiar și complet echipat și alimentat rămâne sub 200 kg.

+ Află mai multe

Furnicături în stomac

121
(165 CP) la 11 000 rot/min în kW
999
cmc capacitate cilindrică
114
Cuplu motor max. la 9250 rot/min în Nm
199
kg gata de condus, alimentată complet, cu toate pachetele de dotare, inclusiv pachetul M
Motor în patru timpi cu patru cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

Motorul modelului S 1000 R vine direct din supersport.

 ”

Jörg Vogt

Șef dezvoltare transmisii seria S 1000

Brutală până la oprire

Transmisia? Merge până la limită. Plecați direct din ralanti. Pe drum face scântei de superbike la turația sa maximă de 12 000 rot/min. Este permanent sub control datorită celor trei moduri de condus dependente de înclinare. Nu este suficient? Modurile de condus Pro opționale oferă control complet asupra tuturor sistemelor de reglare.

+ Află mai multe

Emoții

Dresscode: rigoros

Aspectul? Nu rămâne ascuns. Este întruchiparea provocării. Vântul? Să vină! Lumea este scena. Este timpul să intre în scenă.

  Sport

  Oriunde merge, este întâmpinată cu admirație. Modelul BMW S 1000 R Sport în Bluestone metalizat domină strada. Și arată imediat că este pregătită să preia conducerea.

  Negru Storm metalizat

  Subestimare brută. Dinamică musculoasă. Modelul S 1000 R în negru Storm metalizat lasă o impresie de durată.

  Alb Light uni/M Motorsport

  Cea mai puternică literă din lume poartă cele mai puternice culori din lume: albastru deschis, albastru închis, roșu. Exclusiv în pachetul M.

  M

  M

  Litera? Fascinează. Combină cursele, puterea și entuziasmul. Și acum îți ridică pulsul cu modelul S 1000 R. Jantele forjate M, bateria Lightweight M și lanțul M Endurance transformă în realitate cunoștințele despre curse.

  + Află mai multe
  Vedem un colaj al modelului S 1000 R în argintiu Hockenheim cu trei imagini individuale care oferă o vedere laterală, o vedere a panoului lateral R și o vedere a conducătorului.

  R

  Motocicleta? Nu are nevoie de poreclă. Pentru că nu există scăpare. Față minimală, spate agresiv. Dinamică pură pentru dimensiunile tipice roadster. Cu un R pe panoul lateral. Marcat ca o cicatrice, care spune o poveste – pregătit pentru capitolul următor.

  + Află mai multe
  Vedem o imagine o secvență de conducere a motocicletei S 1000 R.

  Piele de găină

  În mijlocul furtunii

  Poziția de așezare? La atac. Totul este sub control. Datorită unghiului mărit de virare, a prinderii ghidonului reglabilă în două trepte și a celor trei înălțimi diferite ale șeii. Mai stabilă și mai exactă ca niciodată.

  + Află mai multe

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  Agonia alegerii

  Spoilt for choice

  Spoilt for choice

  Dotarea? Diversificată. Vine dintr-o combinație imbatabilă cu pachetul Confort, pachetul Dinamic, ECALL, Headlight Pro și controlul presiunii în pneuri (RDC). Disponibil pentru prima oară cu pachetul exclusiv M, inclusiv culorile M și jantele forjate M. Și cu accente precum M Performance Parts sub forma pachetului din fibră de carbon M sau a pachetului cu piese strunjite M.

  + Află mai multe

  #Neverstopchallenging

  Te rugăm să reții că unele dintre culorile afișate în videoclip nu mai sunt disponibile în gama de modele curentă. 

  + Află mai multe
  spinner