* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW S 1000 R.

Dinamică fără compromisuri.

Pulsul tău este direct conectat la tahometru? Atunci S 1000 R este roadsterul potrivit pentru tine – redus la elementele esențiale, însă maximizând plăcerea pură a condusului. Motorul său agresiv de 121 kW (165 CP) îți va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când îl turezi. Sunetul bogat al noii tobe HP standard din titan nu lasă nicio urmă de îndoială: așa sună viața la o viteză superioară.

DESIGNUL MODELULUI S 1000 R

Alege-ți stilul.

Schema de culori contrastante pune în evidență designul sportiv și dinamic al modelului S 1000 R, conferindu-i un aspect uluitor. Este disponibil în trei culori diferite: Catalano grey, motorsport și racing red / black storm metalizat.

  San Marino blue metallic

  The new paint San Marino blue metallic compliments the clearly defined dynamic character of your S 1000 R with a sophisticated elegance – and envious glances.

  Style HP

  The traditional BMW Motorrad Motorsport colours Light white/Racing blue metallic/Racing red underline the dynamic, sporty character of your S 1000 R.

  Black storm metallic

  This paint gives the vehicle a sleek character.

  Adrenalină pe două roți.

  Unii o numesc „neechipată”, dar noi o numim pur și simplu „redusă la elementele esențiale”. Genele surorii sale, S 1000 RR, sunt destul de evidente: designul agresiv de tipul spate ridicat/față îndreptată în jos, partea frontală distinctivă, divizată asimetric, și branhiile caracteristice. Panourile ornamentale laterale reduse simțitor și culorile precise indică cu claritate că furnizarea puterii nu este singura caracteristică pură și fără compromisuri a acestui model.
  + Află mai multe

  Motor cu patru cilindri în linie

  121
  kW (165 CP) la 11000 rpm
  205
  kg greutate, cu rezervorul plin/gata de drum
  114
  Nm cuplu maxim de strângere la 9250 rpm
  814
  mm înălțime șa
  Motor în patru timpi cu patru cilindri în linie, răcit cu apă/ulei

  Sursa întregului dinamism: motorul.

  Sursa întregului dinamism: motorul.

  Motorul de înaltă performanță cu patru cilindri în linie, la fel ca și partea din spate, provine de la RR. Am crescut din nou puterea la 121 KW (165 CP), pentru un cuplu extrem de liniar și o forță de propulsie constantă pe întreaga plajă de turații. Accelerația electronică îți permite să distribui această putere cu și mai multă precizie. Iar Pro Shift Assistant, testat în curse, îți permite să cuplezi într-o treaptă superioară și inferioară fără să acționezi ambreiajul, pentru un plus de dinamism și un timp de răspuns mai scurt. Bun venit în zona de contact.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul S 1000 R

  Caracteristicile principale ale modelului S 1000 R

  Parte frontală cu caracter distinctiv.
  S 1000 R parte frontală cu caracter distinctiv
  Logoul „R” proeminent
  S 1000 R logoul „R”
  Tablou de bord multifuncțional.
  S 1000 R tablou de bord multifuncțional
  Rezervor din aluminiu ușor
  S 1000 R rezervor din aluminiu ușor
  Ornament lateral redus
  S 1000 R ornament lateral redus
  Frâne de înaltă performanță.
  S 1000 R frâne de înaltă performanță
  Pro Shift Assistant opțional.
  S 1000 R Pro Shift Assistant
  Tobă HP din titan ca dotare standard.
  S 1000 R tobă HP din titan

  Loc pentru ajustări.

  Loc pentru ajustări.

  S 1000 R îți oferă două moduri de condus ca dotare standard: „Rain” și „Road”. Modul „Rain” asigură un răspuns fin al accelerației, cu ABS-ul și ASC-ul adaptate suprafețelor rutiere umede. Modul „Road” optimizează răspunsul accelerației, cu ABS-ul și ASC-ul adaptate asfaltului uscat. Opțional, poți beneficia de două moduri suplimentare: Dynamic și Dynamic Pro. În plus, ABS Pro îți asigură întârzierea perfectă, chiar și atunci când te înclini, DTC, control la lansare și limitator de viteză pentru linia boxelor.

  Pe de altă parte, Dynamic Pro este cel mai energic mod de condus: în cazul său, nu este disponibil nici ABS, nici ABS Pro la frâna roții din spate. De asemenea, îți poți configura singur modul Dynamic Pro în modul de utilizator, cu propriile tale setări. Prin urmare, nu mai există decât o singură limită: limita ta personală.

  + Află mai multe

  Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

  Race ABS, ASC și două moduri de condus ca dotări standard.

  Pentru a se adapta în mod optim cerințelor tale, S 1000 R este prevăzut cu două moduri de condus, „Rain” și „Road”. Alături de funcția race ABS parțial integrată, beneficiezi și de controlul automat al stabilității (ASC) ca dotare standard, pentru o îmbunătățire semnificativă a siguranței și a performanțelor. Funcțiile pot fi dezactivate și activate în timpul deplasării.
  Deplasare Pro cu ABS Pro, DTC, control la lansare și limitator de viteză pentru linia boxelor.

  Datorită echipamentului special al „modurilor de condus Pro”, poți lărgi repertoriul tehnic al modelului S 1000 R cu ABS Pro și cele două moduri de condus „Dynamic” și „Dynamic Pro”. ABS devine ABS Pro în modurile de condus „Rain”, „Road” și „Dynamic”. Alte funcții oferite de acest echipament sunt controlul la lansare, pentru starturi perfecte în curse, și limitatorul de viteză pentru linia boxelor, configurabil pentru respectarea exactă a limitelor de viteză pentru linia boxelor. În plus, ASC-ul standard este înlocuit cu controlul dinamic al tracțiunii (DTC) cu girosenzor.
  Pro Shift Assistant pentru schimbare dinamică a treptelor de viteză.

  Pro Shift Assistant, disponibil ca opțiune la modelul S 1000 R, este cunoscut de la RR și S 1000 XR. Acesta îți permite să cuplezi într-o treaptă superioară și inferioară fără să acționezi ambreiajul, deci practic fără să întrerupi forța de tracțiune în deplasare: pentru un plus de sportivitate și dinamism.

  Mai multă individualitate

  Echipamente și accesorii speciale.

  Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta S 1000 R pentru a răspunde cât mai bine cerințelor tale.

  Află mai multe

  Orlando Bloom și S 1000 R

  BMW S 1000 R Custom.

  Prezentată de BMW Motorrad și Orlando Bloom.

  Munchen/Los Angeles: mulți îl cunosc pe Orlando Bloom ca actor de succes. Și se așteaptă la toată strălucirea care însoțește un star Hollywood. Dar nu mulți îi cunosc cealaltă mare pasiune: motocicletele. Ca fan de lungă durată al motocicletelor BMW, Orlando Bloom deține și folosește mai multe modele BMW, inclusiv câteva modele clasice vechi.

  Află mai multe

  Accesorii pentru S 1000 R

  Îmbrăcăminte potrivită pentru roadsterul tău

  Alte modele de roadster

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner