2024 M 1000 XR

Disponibil în curând

MODELUL BMW M 1000 XR

Born to lead

Noul membru al familiei M. Tipic pentru seria M, modelul M XR reunește performanța maximă și exclusivitatea – elementele de bază ale ADN-ului M. Dominanță suverană din încheietura mâinii. Cine conduce această motocicletă, nu trebuie să demonstreze nimic. Preluarea conducerii: nu e obligatorie, dar e posibilă în orice moment. Nu doar pe pista de curse, ci și pe trasee lungi. XR este predestinată pentru mulți kilometri. Ești pregătit pentru cea mai puternică și mai ușoară motocicletă din segmentul său?

În toamna 2023 vei afla totul despre modelul de serie M XR. Însă chiar de azi, totul despre prototipul actual.

M Power în acord cu XR Performance

M Power în acord cu XR Performance

Mult carbon, frână M, aripioare M și moduri de conducere Race Pro: M XR livrează experiența M completă. Cu o greutate de doar 223 kg și opțional chiar mai puțin cu pachetul M Competition avem de a face cu un model ultra-ușor în adevăratul sens. Prin ergonomia excepțională, e făcut să parcurgă kilometri după kilometri – ca un adevărat XR. Motorul BMW ShiftCam în patru cilindri al RR, adaptat special pentru XR, cu o putere de peste 200 CP (147 kW) accelerează până la 280 km/h, pentru o doză de adrenalină.

+ Află mai multe

Doza ta de adrenalină

Doza ta de adrenalină

Vrei să afli mai mult despre M XR? Te interesează când va fi disponibilă la reprezentanță? Atunci abonează-te la buletinul informativ transmis prin e-mail, pentru a fi mereu la curent. Deoarece în doar câteva săptămâni acest noi campion va cuceri străzile și se va lansa în primele provocări. Ține aproape!

+ Află mai multe

Această motocicletă reunește toate caracteristicile pe care mi le doresc în afara pistei de curse: o performanță incredibilă, de la care nu mai poți face rabat.

 ”

Peter Hickman

Motociclist de curse britanic

Și mai multă performanță

spinner