*Pentru motocicleta nouă comandată și achiziționată din stocurile existente între 15 ianuarie și 31 martie. Ofertă valabilă la toți dealerii BMW Motorrad participanți, doar pentru clienți individuali, nu se poate combina cu alte operațiuni comerciale în aceeași perioadă. Pentru mai multe informații despre ofertă și despre modelele eligibile, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră BMW Motorrad. Lista cu dealerii participanți BMW Motorrad este disponibilă și pe website.

Modelul BMW R 12

Cruise as you are

Nu trebuie să visezi la California. Acest cruiser imperturbabil îți aduce această nonșalanță unică chiar la ușă. Înălțimea joasă a șeii te invită să te urci imediat. În calitate de surfer rutier profund relaxat, poate vrei să asculți muzica potrivită. Și apoi: Roadtrippin' spre vara fără sfârșit. Dar poți, de asemenea, să asculți pur și simplu sunetul motorului boxer și să te folosești de propulsia sa pentru a rula prin metropole sau pentru a parcurge șosele sinuoase. Bucură-te de această senzație unică #soulfuel - viața e ușoară pe R 12.

Un original inconfundabil

Laid back în loc de fast forward

R 12 reprezintă un stil de viață relaxat. Dresscode: Smart Casual. Style: Classic. Caracteristicile emblematice ale designului, cum ar fi instrumentele rotunde, îl fac inconfundabil. Designul memorabil este definit în primul rând de rezervor, de șa, de capacul airbox-ului și de aripile față și spate.

Negru Storm metalizat

Negru Storm metalizat: Folosirea generoasă a negrului pune în valoare în mod optim silueta cool de cruiser.

Roșu Aventurin metalizat

Accentuează aspectul vintage: Vopseaua metalică de culoare roșu aventurin de pe capacele roților față și spate, precum și de pe rezervor, conferă un plus de clasicitate modelului R 12.

Option 719 Thorium

Cusături aurii pe șa, ghidon auriu, culoarea de design Avus Silver metalizat și piese frezate din belșug - cu aceste dotări, chimia este corectă de la prima vedere.

What you see is what you feel

Cum se prezintă: ca o promisiune. Așa se va simți fiecare deplasare cu ea: simplă, frumoasă, relaxată. Linia aerodinamică clasică de cruiser, care coboară spre spate, este modelată de șaua solo în combinație cu capacul mare al roții din spate. Rezervorul din oțel în formă de lacrimă, modelat după rezervoarele anterioare tip toaster, se integrează armonios. Secțiunea din spate are un aspect compact și armonios, datorită luminilor de semnalizare cu funcție integrată, cu stopul integrat. Roata față de 19" și roata spate de 16" completează aspectul plat și înclinat.

+ Află mai multe

Cruiserul casual de la BMW Motorrad invită la rideout.

 ”
Shine On: Roți cu spițe în auriu & negru
Roțile cu spițe opționale în auriu și negru ale modelului R 12 de la BMW Motorrad
Caracteristică tehnică: Far cu leduri
R 12 de la BMW Motorrad cu far cu LED cu lumină de zi
Atrăgător: Înălțime extrem de redusă a șeii
R 12 de la BMW Motorrad cu înălțime extrem de redusă a șeii
Hightech la bord: sistemul de frânare
Sistemul de frânare parțial-integral al R 12 de la BMW Motorrad
Dinamică și confort: Asistent de comutare Pro
R 12 de la BMW Motorrad cu pachet confort, inclusiv asistent de comutare Pro
Detaliu elegant: emblema cromată a ramei
Placheta cromată a cadrului a R 12 de la BMW Motorrad
Vintage modern: instrumentul rotund
Instrumentul rotund clasic R 12 de la BMW Motorrad
Inimă puternică: Motorul boxer
Motorul boxer al R 12 la BMW Motorrad

Personalizează-l!

Personalizează-l!

Baza pentru ideile individuale este conceptul de cadru backbone. Cadrul cu zăbrele din oțel, o bară de amortizor plată și noul airbox oferă libertate maximă la modelarea zonei de șezut a rezervorului. Cu ajutorul pieselor de personalizare, cum ar fi ghidonul dragbar sau închiderea spate Custom, poți conferi modelului tău R 12 un stil bobber distinctiv în cel mai scurt timp.

+ Află mai multe

Feel free to let it roll

95
CP (70 kW)
227
kg Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin
14
litri volum rezervor
754
mm înălțime șa
Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/ulei

Rock’n’roll on the road

Cu propulsia legendară și cu modurile de conducere ROLL și ROCK, poți trece de la relaxare profundă la dinamism ori de câte ori ai chef. Motorul boxer optimizat pentru cruiserul Custom oferă un cuplu mare și o accelerație bună la turații mici pe șosea. Modul de conducere ROLL este optimizat pentru o senzație de cruiser echilibrat. Modul de conducere ROCK este ideal pentru viraje dinamice cu o stabilitate optimă. Ca un punct de atracție special, R 12 se mișcă un pic mai energic la ralanti.

+ Află mai multe

Orice început este lin – varianta A2 a modelului R 12

R 12 este disponibil și într-o variantă compatibilă cu A2, cu 35 kW (48 CP). Astfel, vehiculul este de partea ta atunci când ești la drum cu permisul de conducere A2. Astfel, te poți bucura de manevrarea intuitivă a modelului R 12 nineT chiar de la început. Mai multe informații găsești aici.

Feelingul suprem de cruiser

Hang Loose

Hang Loose

Cât de relaxat poți fi pe șosea. Ergonomia specială a ghidonului și a suportului pentru picioare asigură un feeling excepțional de cruiser cu o poziție de condus relaxată. Înălțimea joasă a șeii este atrăgătoare și este perfectă și pentru începători (motocicliști inactivi). Mai multe motive pentru a rămâne relaxat: ABS Pro reglează efectul de frânare în funcție de înclinare, iar DTC sporește, de asemenea, siguranța la condus. Lean back and enjoy your ride.

+ Află mai multe

The spirit of easy

The spirit of easy

Doar urcă-te, R 12 te va duce oriunde în mod confortabil. Pornește fără cheie datorită sistemului Keyless Ride. Folosește-ți smartphone-ul ca sistem de navigație cu ConnectedRide Control opțional, inclusiv suportul pentru telefonul mobil. Beneficiază de o prezentare și mai clară a tuturor lucrurilor pe Digital Display opțional. Schimbă vitezele fără a folosi ambreiajul cu ajutorul sistemul de asistență la schimbarea treptelor de viteză din pachetul opțional confort.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Mai multe pentru fanii Heritage

spinner