Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW R 18 Classic

Iconic. Nostalgic. Soulfuel

R 18 Classic este o motocicletă de touring care trezește nostalgia. Ea amintește de începuturile primelor cruisere potrivite pentru tururi. În plus, comemorează caracteristicile atemporale ale istoriei noastre Motorrad. Inima vehiculului este în mod clar motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Aceasta înseamnă tururi relaxate și plăcere pură. Istorie dezvoltată continuu în mod consecvent – complet #SoulFuel.

Designul modelului R 18 Classic

Un cruiser inspirat de modele reprezentative

Siluetă alungită, detalii de înaltă calitate: R 18 Classic atrage toate privirile.

  R 18 Classic

  Culoarea Black Storm Metallic subliniază silueta alungită a motocicletei.

  Negru Storm metalizat/Vintage

  Vopseaua de culoare negru Storm metalizat și roșu Marte metalizat subliniază caracterul individual al lui BMW R 18 Classic.

  Option 719 Moonstone

  Vopseaua de culoare alb mineral metalizat conferă motocicletei tale un aspect nostalgic și în același timp modern.

  Manhattan metalizat mat

  Argintiul Nürburg, aluminiul lustruit și cromul lucios formează contraste izbitoare cu suprafețele vopsite în culoare închisă și șaua neagră a motocicletei.

  Caracteristicile principale dintr-o privire

  Rezervorul în formă de lacrimă este emblematic pentru istoria noastră și evidențiază - la fel ca toba finală de eșapament alungită - linia aerodinamică alungită, tipică modelului R 18 Classic. Șasiul de oțel cu buclă dublă include uriașul motor sculptural, care devine experiență cu fiecare kilometru.

  + Află mai multe
  Șa cu scaun pentru pasager
  În imagine vedem șaua împărțită cu scaunul pentru pasager.
  Boxer cu tacheți cu tije
  În imagine vedem impozantul motor boxer cu tacheți cu tije.
  Faruri auxiliare cu leduri
  În imagine vedem cele două faruri auxiliare mai mici, în stânga și în dreapta farului principal.
  Praguri
  În imagine vedem cele două faruri auxiliare mai mici, în stânga și în dreapta farului principal.
  Parbriz
  În imagine vedem parbrizul modelului R 18 Classic.
  Țevi de eșapament rotunde, arbore cardanic deschis, șasiu cu buclă dublă
  În imagine vedem țevile de eșapament rotunde, arborele cardanic deschis, șasiul cu buclă dublă.
  Rezervor negru și logo îmbinat cu șuruburi
  În imagine vedem rezervorul negru.
  Genți de șa
  În imagine vedem gențile modelului R 18 Classic.

  Configurează-ți propriul cruiser

  Configurează-ți propriul cruiser

  Modelul R 18 Classic cu varianta sa Moonstone conține un pachet exclusivist, de înaltă calitate, Option 719. Componente ale pachetului sunt, printre altele, bancheta rezistentă la intemperii cu cusături decorative romboidale și roțile forjate. Bineînțeles că, pe lângă acest aspect special, mai ai și alte posibilități de individualizare a motocicletei visurilor tale.

  + Află mai multe

  Testează motorul modelului R 18 Classic

  Un cuplu motor ridicat la turații joase asigură momente puternice ale cruiserului: Motorul boxer cu doi cilindri și capacitate de 1802 cmc al modelului R 18 Classic este motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Un motor pe care îl vei vedea, auzi și simți: Cuplul său maxim de 158 Nm este deja la 3000 rot/min. De la 2000 până la 4000 rot/min avem întotdeauna mai mult de 150 Nm și prin urmare, un cuplu ridicat constant tipic motorului boxer. La 4750 rot/min „Big Boxer” furnizează 67 kW (91 CP). Deci, începi fiecare tur în mod energic.

  + Află mai multe
  1802
  Capacitate cilindrică în cmc
  158
  Cuplu motor maxim la 3000 rot/min
  690
  Înălțime șa în mm
  290
  Autonomie (min.) în km

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  More about #Soulfuel

  spinner