Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

BMW C 400 GT

Prin oraș și mai departe

Metropola pulsează. După fiecare colț apare ceva nou. Cu C 400 GT ai opțiuni nelimitate: stai pe el, conduci, savurezi momentul, conduci mai departe - chiar și dincolo de limitele orașului. Datorită noilor sisteme Ride by Wire și BMW Motorrad Connectivity opțional cu Navigator glisezi confortabil către destinație. Zona ta se mărește, îți descoperi lumea într-o nouă dimensiune. #PluggedToLife

Design pentru orașul tău

Conferă-i stilul tău

Orașul tău, gustul tău: C 400 GT se adaptează la tine – de la clasic la elegant. Care ți se potrivește cel mai bine?

Exclusive

Vopsirea în albastru Imperial metalizat îi conferă scuterului o notă elegantă din punct de vedere tehnic.

Style Triple Black

Elegant în negru lucios și mat: Vopseaua de înaltă calitate negru Storm metalizat 2 cu etriere de frână aurii.

Alpine white 3

Aspect clasic: Scuterul în vopseaua alb Alpin 3 emană lejeritate și agilitate.

Formă, funcție, libertate

Formă, funcție, libertate

Componentele carenajului în formă de V protejează eficient împotriva vântului și intemperiilor - și în același timp conferă modelului C 400 GT o formă elegantă. Nu trebuie trecute cu vederea: Farurile deosebite, în întregime cu leduri și cu lumini de zi cu leduri disponibile opțional - asigură o iluminare bună în întuneric și cea mai bună vizibilitate pe timp de zi. Șaua ergonomică completează designul bine gândit: Stai confortabil și ca un rege.

+ Află mai multe

Accente

ASC optimizat
Vedem instalația de eșapament și sistemul de frânare al modelului C 400 GT.
Parbrizul protejează împotriva vântului și a intemperiilor
Vedem parbrizul modelului C 400 GT.
Motor agil monocilindru cu ardere internă
Vedem trenul de rulare și toba de eșapament finală ale modelului C 400 GT.
Far cu leduri și lumină de zi
Vedem secțiunea frontală cu faruri cu leduri ale modelului C 400 GT.
Priză de încărcare USB în compartimentul interior
Vedem priza de încărcare USB în compartimentul interior al modelului C 400 GT.
BMW Motorrad Connectivity opțional cu display TFT
Vedem display-ul TFT cu BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire și Keyless Ride
Vedem Keyless Ride System al modelului C 400 GT.
Compartiment interior Flexcase cu sistem de iluminare îmbunătățit
Vedem compartimentul interior deschis Flexcase al modelului C 400 GT.

Confortabil și încrezător

Manevrabil pe străzi înguste. Dinamic prin trafic. Fără vibrații și încrezător, C 400 GT se remarcă pe toate drumurile. ASC optimizat transferă puterea cu precizie, iar tu conduci stabil și sigur. Poți porni confortabil: cu Keyless Ride standard cheia rămâne în geantă. Când cobori Flexcase, care poate fi deschis când staționezi, oferă spațiu de depozitare confortabil pentru cască, mănuși și multe altele.

+ Află mai multe

Conectat perfect

Întotdeauna pe drum, întotdeauna conectat: BMW Motorrad Connectivity opțional conectează scuterul, smartphone-ul și pe tine. Selectezi următoarea destinație, C 400 GT navighează cu săgeți pas cu pas pe afișajul TFT pe cea mai rapidă rută. Priza de încărcare USB integrată în compartimentul de depozitare oferă suficient curent în timp ce treci de oraș în sunetul playlist-ului preferat. Poți folosi controlerul multifuncțional de pe ghidon pentru a controla intuitiv funcțiile: schimbi melodia, cauți contacte sau îți suni prietenii.

+ Află mai multe

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Propulsie pentru fiecare zi

25
kW (34 CP) la 7500 rot/min
214
kg masă proprie, gata de drum, cu rezervorul plin
775
mm înălțime șa la masa proprie
3.5
consum per 100 km, conform WMTC
Motor monocilindru cu ardere internă, răcit cu apă

Eficiență antrenantă

Motorul monocilindru al modelului C 400 GT vine acum cu E-Gas: Ride by Wire. Acest lucru se observă printr-un răspuns armonios al accelerației și un mod de reacție discret chiar și la viteze reduse. Datorită arderii eficiente motorul funcționează economic, îndeplinește noile standarde Euro 5 și cu toate acestea are o bună accelerație.

+ Află mai multe

Plăcere de condus fără limite – și pentru clasa de permis de conducere A2

Poți conduce acest model cu un permis de conducere A2. Toate informațiile sunt disponibile la partenerii noștri BMW Motorrad.

Stilul tău

Adaptează-l preferințelor tale

Adaptează-l preferințelor tale

E rândul tău: Adaptează-ți modelul C 400 GT la nevoile tale individuale cu programul extins de dotare specială și accesorii originale BMW Motorrad. Lasă-te inspirat de propunerea noastră.

+ Află mai multe

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Vrei să faci mișcare după muncă? Pleci din oraș pe perioada weekend-ului? Cu noile genți din colecția noastră Black Collection, C 400 GT oferă un spațiu generos. Sunt extensibile, impermeabile și pot fi pliate și strânse pentru a economisi spațiu. În plus: Noile genți pot fi montate pe diferite modele BMW Motorrad.

+ Află mai multe

Și mai mult #PluggedToLife

spinner