* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW C 400 GT.

ORAȘUL ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE.

Ce face orașul interesant? Diversitatea oamenilor? Trendurile care apar aici? Posibilitățile nenumărate? Sunt toate acestea, combinate! Ca să le descoperi, ai nevoie de un maxim de dinamism – unul care te însoțește în turele lungi prin viața urbană, în deplin confort: BMW C 400 GT. Cu el, pulsul orașului parcă se întețește și raza ta de acțiune crește, precum și conectivitatea ta cu lumea. Pentru că, în șaua acestui scuter de cilindree medie, te simți la fel de confortabil și de agil în oraș ca și în zonele adiacente orașului. Descoperă-ți orașul într-o nouă dimensiune cu C 400 GT și privește înainte către multe dintre cele ce fac orașul tău interesant. 

DESIGNUL LUI C 400 GT

Alege-ți stilul.

Scuterul tău C 400 GT are stil. Stilul tău! Ce culoare îți subliniază mai bine personalitatea?

  Alpine White

  Culoarea Alpine White îi conferă scuterului tău de touring un look ușor și agil. Designul independent este accentuat în mod optim cu această culoare atemporală.

  Moonwalk grey metalizat

  Sigur pe tine și dinamic: clasicul Moonwalk grey metalizat convinge cu un accent clar, sportiv.

  Blackstorm metalizat

  Scuterul are cu siguranță un aspect simplu și clasic în culoarea Black storm metalizat.

  3 ani garanție.

  Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

  Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

  Progresiv, inovator și plin de emoție.

  Repede, până în centru! Sau, mai bine: plăcere pură! Acest scuter de categorie medie agil îți permite să cucerești orașul – fiind în același timp pregătit pentru ture mai lungi în zonele adiacente. Exact asta transmite și designul lui C 400 GT: forma sportivă de V a carenajului elegant și parbrizul mare te protejează de vânt și de intemperii și sunt mărturie a poftei de aventuri urbane. Șaua desenată ergonomic, care garantează o poziție în șa confortabilă, dar care îți conferă și control (fie pentru drumuri lungi sau scurte) contribuie și ea la asta. Tehnologia LED a farurilor este deosebit de impresionantă: farul tipic cu lumini opționale pe timp de zi și semnalizări integrate asigură un aspect convingător încă din primul moment. Și ce arată foarte bine din față, arată foarte impresionant și din spate: îngust, progresiv și plin de emoție – asta face orașul chiar și mai distractiv. 

  + Află mai multe

  Conectat la oraș – și la întreaga lume.

  Conectat la oraș – și la întreaga lume.

  Așa se simte viitorul: BMW Motorrad Connectivity îți permite să experimentezi o adevărată revoluție în materie de conectivitate cu al tău C 400 GT. Cu acest accesoriu opțional, smartphone-ul și scuterul tău devin o singură unitate. Pentru a face acest lucru, telefonul tău se conectează la display-ul TFT standard și poate fi controlat intuitiv prin intermediul multi-controller-ului de pe ghidon. Priza integrată în compartimentul de depozitare te asigură că smartphone-ul tău rămâne la fel de încărcat cu energie ca tine.

  Fie că este vorba de un playlist cu sunetele tale favorite sau de cea mai bună rută prin oraș: display-ul inovator cu săgeți „pas-cu-pas” îți permite să navighezi rapid și sigur. Și stai mereu în contact cu prietenii tău. Sistemul de comunicație BMW Motorrad îți permite să accesezi cu ușurință lista de contacte a smartphone-ului tău prin multi-controller, astfel încât poți să faci apeluri din mers.

  Aruncă o privire pe videoclipul instrucțional despre cum să folosești conectivitatea. 

  + Află mai multe

  MOTOR CU ARDERE INTERNĂ CU UN CILINDRU

  25
  kW (34 CP) la 7.500 rpm
  212
  kg, greutate cu plinurile făcute
  775
  mm înălțimea șeii (fără încărcătură)
  3,5
  Consum de combustibil la 100 km, în ciclul WMTC
  Water-cooled one-cylinder combustion engine

  Eficiență care aduce distracție.

  Eficiență care aduce distracție.

  Conceptul de motor a fost dezvoltat special pentru noile scutere de categorie medie și îndeplinește în mod ideal necesitățile ridicate de traficul urban. Acest lucru este deosebit de evident la C 400 GT: turație redusă a motorului, grație designului care optimizează eficiența, viteze mari de circulație ale gazelor, ardere eficientă și minimizarea pierderilor prin frecare. Astfel, avem nu doar consum de combustibil redus, ci și plăcere maximă a conducerii. Și toate acestea, desigur, cu valori ale emisiilor care se încadrează în normele Euro 4. Astfel, fiecare plimbare dovedește că eficiența poate fi foarte distractivă. 

  + Află mai multe

  ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI C 400 GT

  Flexcase
  Flexcase C 400 GT
  Keyless Ride
  Keyless Ride C 400 GT
  Far cu LED
  Far cu LED C 400 GT
  ASC
  ASC C 400 GT
  Connectivity (ecran TFT)
  Connectivity (ecran TFT) C 400 GT
  Ergonomie și protecție la vânt
  Ergonomie și protecție la vânt C 400 GT
  Compartiment pentru smartphone
  Compartiment pentru smartphone C 400 GT
  Motor
  Motor C 400 GT

  Mergi mai departe, în condiții de confort deplin.

  Mergi mai departe, în condiții de confort deplin.

  Orașul nu este suficient pentru tine? Vrei să experimentezi mai mult? Nicio problemă, în șaua noului C 400 GT. Te propulsează fără efort pe cele mai înguste alei, cu viteză și agilitate, și este impresionant și în ture mai lungi, grație confortului său unic. Astfel, poți simți caracteristicile sale excelente de manevrabilitate, lipsa de vibrații și stabilitatea – atât pe drum drept, cât și pe viraje. ABS și controlul automat al stabilității (ASC) în echiparea standard asigură un nivel ridicat de siguranță în orice situație. Și C 400 GT cu Keyless Ride în echiparea standard este și mai convenabil. 

  + Află mai multe

  Elemente principale în detaliu.

  Ergonomie și protecție la vânt

  Protejat în mod confortabil de vânt și de intemperii. 

  Componentele carenajului cu suprafață mare, plus parbrizul înalt și lat asigură protecție optimă la vânt și la intemperii. Poziția ghidonului, șaua cu formă specială și poziția relaxată a picioarelor rezultă într-un triunghi ergonomic perfect, cu mult confort la drumuri lungi.

  Connectivity (Ecran TFT)

  Conectat pe orice drum.

  C 400 GT oferă o inovație în premieră în segmentul scuterelor, ca accesoriu opțional: BMW Motorrad Connectivity. Folosind ecranul TFT color de înaltă rezoluție, de 6,5 inci, aplicațiile de smartphone precum apelurile telefonice, ascultarea de muzică sau navigația pot fi folosite simplu și în siguranță – chiar și în mers.

  Motor

  Eficient, puternic, cu consum optim.

  Motorul lui C 400 GT se potrivește perfect cu cerințele impuse de mobilitatea în oraș, dar și cu excursiile în zonele de lângă oraș: cu o cilindree de 350 cmc și o putere de 25 kW (34 CP) la 7.500 rpm, nu este doar puternic, ci marchează puncte și la capitolul consum de combustibil.

  Far cu LED

  LED – pentru siguranță vizibil mai bună.

  Farul cu formă tipică, care este proiectat folosind tehologia LED, impresionează cu lumina pe timp de zi (opțională) și cu fluxul luminos enorm al ambelor faze. Semnalizatoarele față sunt integrate în carene, iar cele din spate sunt integrate în stop. 

  ASC

  Stabilitate și siguranță.


  Chiar și în condiții dificile de aderență, ASC îți permite să păstrezi controlul. Controlul automat al stabilității previne derapajele roții spate, asigurându-se astfel că puterea este transmisă în mod eficient pe drum, sporind astfel nivelul de siguranță activă.

  EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL LUI C 400 GT

  FĂ-L SĂ FIE AL TĂU!

  BMW C 400 GT îți permite să-ți exprimi personalitatea.

  BMW C 400 GT îți permite să-ți exprimi personalitatea. Tu decizi cum să arate. Cu gama cuprinzătoare de accesorii opționale și cu gama de accesorii Originale BMW Motorrad.

  AFLĂ MAI MULTE

  ACCESORII PENTRU C 400 GT

  ECHIPAMENT CARE SE ASORTEAZĂ CU UN SCUTER DE CATEGORIE MEDIE

  Îmbrăcăminte BMW Motorrad.

  Îmbrăcămintea și echipamentul perfect pentru scuterul de categorie medie, astfel încât să fii în siguranță, dar în același timp îmbrăcat funcțional și în pas cu moda.

  Localizare Dealer

  S-ar putea să te intereseze și...

  Mai multe modele Urban Mobility

  **Ofertă emisă de către BMW Financial Services, prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA şi este valabilă până la 31.08.2020.
  Preţurile menţionate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, inclusiv TVA. Ratele s-au obţinut prin BMW 3asy Ride Select, leasing financiar, cu un avans de 20%, 48 de luni perioadă de finanţare, 40% plata finală opţională, 3,99% dobândă fixă. Ratele includ TVA 19% şi asigurarea CASCO valabilă exclusiv pentru BMW Motorrad, prin Groupama. Plata finală opţională se achită în cazul în care clientul doreşte să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. Dacă utilizatorul doreşte să returneze motocicleta după achitarea ultimei rate de leasing, clientul nu mai achită plata finală opţională.
  Ofertă destinată exclusiv persoanelor juridice. Ofertă fără caracter obligatoriu. Pot surveni modificări şi erori.

  + Află mai multe
  spinner