Aceasta oferta este disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad si este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA si extinderea de garanție la un an in plus fata de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Ratele s-au obținut prin BMW 3asy Ride Select (care este un leasing financiar) cu un avans de 10%, pe o perioada contractuala de 48 de luni, dobândă EURO variabila (margine fixa + EURIBOR 3M) si 52% valoare reziduala garantata ca opțiune finală de plata. Ratele includ TVA 19% și asigurarea multianuala CASCO. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. In cazul in care clientul si UniCredit Leasing IFN SA agreaza returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fara achitarea valorii reziduale, in funcție de starea in care este returnata motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat in contract. 

Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice si este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisa în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificata, retrasa sau prelungita in orice moment.

Modelul BMW R 18

Soul is all that matters

Motocicleta R 18 comemorează istoria noastră și caracteristicile emblematice pe care am continuat să le dezvoltăm în mod consecvent. O moștenire pe care o trăim zilnic în spiritul #SoulFuel. Rezultatul: un cruiser caracteristic cu motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată și caracteristici de design atemporale.

Designul modelului R 18

Stilul tău contează

Fii printre primii și alege un R 18. Alegerea este a ta.

  Negru Storm metalizat mat

  Versiunea de bază a modelului R 18 în culoarea Black Storm Metalizat furtuna insistă asupra purității.

  Negru Storm metalizat/Vintage

  La fel de individualistă ca tine: vopseaua de culoare negru Storm metalizat și roșu Marte metalizat a lui BMW R 18.

  Option 719 Olivine

  Vopseaua de culoare verde Velvet metalizat subliniază aspectul iconic al modelului BMW R 18.

  Manhattan metalizat mat

  Motorul și transmisia în argintiu Nürburg, piesele din aluminiu lustruit și ghidonul cromat lucios conferă modelului R 18 accente moderne.

  Crom clasic

  Modelul în ediție limitată pentru cea de-a 100-a aniversare a BMW Motorrad, inclusiv opțiunea de design cu crom și multe alte caracteristici principale.

  Un cruiser încă de la prima vedere

  Linia aerodinamică este alungită și joasă. Cadrul din oțel cu buclă dublă include motorul puternic, care susține în mod impunător prezența vehiculului. De asemenea, există numeroase opțiuni pentru o echipare individuală: cu R 18 reducerea maximă contează pentru o individualitate maximă.

  + Află mai multe
  Capac carter frezat
  Capac carter frezat
  Praguri.
  We see the footboards of the R 18.
  Capace chiulasă, bicolor-negru
  Capace chiulasă, bicolor-negru
  Tobă de eșapament
  Tobă de eșapament în coadă de pește
  Bușon rezervor frezat
  Bușon rezervor frezat
  Motor boxer cu tacheți acționați prin tije
  R înseamnă motorul boxer și aceasta de peste 95 de ani.
  Arbore cardanic deschis și cadru cu buclă dublă
  Arborele cardanic expus, placat cu nichel, aduce în atenție cuplul.
  Coroană furcă
  We see the puristic fork bridge of the R 18.

  Fă-o motocicleta ta

  Fă-o motocicleta ta

  Modelul R 18 cu varianta sa Olivine conține un pachet exclusivist, de înaltă calitate, Option 719. Componente ale pachetului sunt, printre altele, bancheta rezistentă la intemperii cu cusături decorative romboidale și roțile forjate de mare finețe. Bineînțeles că, pe lângă acest aspect special, mai ai și alte posibilități de individualizare a motocicletei visurilor tale.

  + Află mai multe

  Experimentează sunetul modelului R 18

  Ne bazăm pe motorul boxer încă din 1923 - din convingere.  Motorul boxer cu doi cilindri și capacitate de 1802 cmc a modelului R 18 este motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Cuplul său maxim de 158 Nm este deja la 3.000 rot/min . De la 2000 până la 4000 rot/min avem întotdeauna mai mult de 150 Nm și prin urmare, un cuplu ridicat constant tipic motorului boxer. La 4750 rot/min  „Big Boxer” furnizează 67 kW (91 CP). Unde esența tradiției se combină cu tehnologia modernă. Pentru emoție pură pe drum.

  + Află mai multe
  1802
  capacitate cilindrică: 1802 cmc
  158
  158 Nm la 3000 rot/min
  690
  mm înălțime șa
  290
  autonomie min. în km

  Drumul corect? Al tău

  spinner