Costum M Pro Race Comp

Performanță de top pentru piloții adevărați

Pulsul tău: accelerat. Ochii tăi: Vedere tunelară- doar destinația în vizor. A doua ta piele: costumul M Pro Race Comp. Conceput pentru performanțe remarcabile pe pista de curse. Culorile M Motorsport semnalează ceea ce poate face. Detaliile bine gândite și materialele Hightech îți oferă siguranță. În același timp este confortabil și aerodinamic. Și nu este pentru adepți: pentru că tu îi definești designul unic.

În siguranță la putere maximă

Milimetrii noștri pentru milisecundele tale. Grosimea și rezistența ridicată la abraziune a pielii din piele nappa de vacă (disponibilă opțional cu piele de cangur) îți oferă siguranță. Numeroase detalii accentuează această senzație. La prima vedere observi echipamentul de protecție de la nivelul umerilor, coatelor, șoldurilor și genunchilor care sunt din clasa de protecție AAA. La a doua vedere, vei descoperi buzunarul pentru elementul ajustabil de protecție pentru spate care poate fi montat ulterior. Dacă dorești, poți alege și un protector pentru piept.

+ Află mai multe

Capodopera noastră pentru cele mai bune momente ale tale

Fiecare detaliu al M Pro Race Comp este conceput pentru a te proteja și pentru a îți îmbunătăți performanța. Dar opțiunile de personalizare sunt cele care transformă acest costum într-unul unic, inconfundabil și pentru colegii tăi. Cu Made-to-Measure, ai la dispoziție nenumărate opțiuni de configurare: de la dimensiuni și materiale până la culori, alegerea logo-ului și imprimarea numelui tău.

+ Află mai multe

Cum arată costumul tău M Pro Race Comp?

Configurează-ți costumul de curse personalizat în configurator și primește oferta individuală direct la tine.

Configurează acum external-link-arrow-slim

Completează-ți ținuta

spinner