BMW Motorrad Days 2020.

OAMENI, MOTOCICLETE, SENZAȚII.
3 - 5 Iul 2020
Garmisch-Partenkirchen, Germany

Din 2001 încoace a existat o singură destinație populară pentru mii de motocicliști în primul weekend din iulie – și un singur subiect de discuție în Garmisch-Partenkirchen: BMW Motorrad Days.

În 2020, atmosfera din orășelul de la poalele Alpilor va continua să se încingă de-a lungul celor trei zile, când totul se va învârti în jurul pasiunii comune pentru motociclete. Numeroasele premiere mondiale și produse noi deja trezesc curiozitatea multora. Și oricine a auzit aplauzele răsunătoare ale unei astfel de premiere nu va uita niciodată această senzație.

+ Află mai multe

Desigur, programul variat include din nou muzică live, motociclete actuale și spectacole de stunt pline de acțiune, plus ocazia de a întâlni legende din domeniu și artiști renumiți din industrie. Aici veți întâlni oameni care au încercat cam totul pe două roți. Și, dacă vrei să fii activ, numeroasele excursii și cursuri în peisajul superb de munte îți vor oferi ocazii unice și experiențe de neuitat. Exact ce te-ai aștepta de la o reuniune de familie.

+ Află mai multe
Adresă
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Deutschland
Vreau indicații external-link-arrow-bold

EVENIMENTUL 2019

BMW Motorrad Days 2019

Premiere mondiale și spectacole superbe.

AFLĂ MAI MULTE.
spinner