MUZICĂ. MOTOCICLETE. NEW HERITAGE.

FESTIVALUL PURE&CRAFTED 2019, ÎN AMSTERDAM.
28 Sep 2019
Amsterdam, Netherlands

După trei festivaluri cu casa închisă din 2015 până în 2017 în Berlin și un tur de succes anul treuct, Festivalul Pure&Crafted uimește Olanda anul acesta.

Și noi ne distrăm alături de ei: Zona festivalului Taets Art și Events Park de anul acesta se află într-o zonă veche militară și industrială. Arhitectura ei din cărămidă, sticlă și oțel formează fundalul perfect pentru sărbătorire, schimb de idei și inspirație.

Toate informațiile suplimentare și actualizările despre eveniment se pot găsi aici:

+ Află mai multe

Vineri, petrecerea de deschidere va avea loc într-un club din Amsterdam. Sâmbătă, festivalul va continua cu artiști și compozitori, multe formații și spectacole. Cum vi se pare ideea de karaoke punk rock, spre exemplu? Tot acolo veți întâlni diverși customizatori și proiectele lor, plus, desigur, mai multe magazine care au din toate cele care fac inimile să bată mai repede. Același lucru este valabil, desigur, și pentru numeroasele chioșcuri cu băuturi și streetfood.

+ Află mai multe

Domnilor, porniți motoarele.

Costume de tweed din trei piese, jachete excentrice, cămăși albe cu papion sau cravată și pantaloni largi în cizme domină scena de duminică. Aproximativ 1.000 de rideri își vor arăta manierele la Distinguished Gentleman’s Ride și vor merge pe două roți îmbrăcați elegant pentru o cauză bună, pe motocicletele lor vintage și custom, îngrijite cu dragoste.

+ Află mai multe
Adresă
Taets Art and Event Park
Hemkade 16
1506 PR Zaandam
Netherlands
Vreau indicații external-link-arrow-bold
spinner