Int. GS Trophy 2024 în Namibia va fi cel mai solicitant concurs GS Trophy, la care am participat vreodată.

 ”

Ralf Rodepeter

Head of Marketing BMW Motorrad

BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike

Cu BMW R 1300 GS, participantele și participanții la concursul din Namibia au cu siguranță alături un însoțitor pe care se pot baza. Cu o greutate de 237 kilograme, este surprinzător de ușoară și prin urmare perfectă pentru rularea pe teren accidentat. Conceptul modular, inovator al cadrului poate fi reglat optim la dimensiunile pilotului, iar reglarea adaptivă a înălțimii vehiculului asigură un plus de confort. Motocicleta oficială este rezervată exclusiv pentru participantele și participanții la Int. GS Trophy 2024, însă, cu doar câteva excepții, îți poți configura BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike aproape identic ca varianta GS Trophy.

+ Află mai multe
Spre Configurator external-link-arrow-slim

Caracteristicile speciale ale Competition Bike

Caracteristicile speciale ale Competition Bike

Datorită accesoriilor speciale, BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike este înarmată pentru toate eventualitățile. Dotările cuprind printre altele o înălțare pentru pilot, etrier de protecție a motorului, o protecție în partea de jos și protecția cadrului, manete reglabile ale schimbătorului de viteze și frânei, suporturi pentru picior pilot GS Vario, manetă manuală Enduro, o protecție pentru faruri și o extensie a protecției pentru mâini de culoare albă și roțile negre cu spițe, cu anvelope de teren, sunt adaptate pentru orice suprafață.

+ Află mai multe

BMW F 900 GS Trophy Marshal Bike

BMW F 900 GS Trophy Marshal Bike

Și pentru Marshals este nevoie de o motocicletă robustă în timpul competiției, pe care să se poată baza întotdeauna. Doar în acest mod pot însoți și susține participantele și participanții pe tot parcursul competiției, în orice challenge. Ce motocicletă ar fi putut fi mai potrivită pentru acest job important, dacă nu BMW F 900 GS? Aici afli totul despre model.

+ Află mai multe

Int. GS Trophy Motorcycle Hall of Fame

Int. GS Trophy de la BMW Motorrad se organizează de 16 ani. De-a lungul anilor, acest eveniment ne-a oferit ocazia să călătorim în aproape întreaga lume. Starul oricărui Int. GS Trophy este – pe lângă participantele și participanții talentați – întotdeauna motocicleta de concurs. Aici vezi toate cele 8 modele BMW Motorrad care au servit deja în anii trecuți drept Competition Bike.

+ Află mai multe

More #SpiritOfGS

spinner