NU AI ÎNCĂ UN ID BMW* DE UTILIZATOR?

* ID-ul tău BMW reprezintă conectarea centrală pentru toate ofertele referitoare la mărcile BMW Motorrad, BMW și MINI.

My BMW Motorrad

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM ȘI ÎNCEPE

Oferă-i motocicletei tale un cămin digital cu My BMW Motorrad. Aici ai întotdeauna o privire de ansamblu asupra motocicletelor actuale, a vehiculelor de odinioară și a motocicletei tale de vis. Poți accesa serviciile și funcțiile noastre online în portalul nostru.

 

GARAJUL TĂU

GARAJUL TĂU

TOTUL DESPRE MOTOCICLETELE TALE

Aici poți afla totul despre motocicleta ta BMW Motorrad, fără a sta să deșurubezi, de la detalii tehnice până la manualul de utilizare. Și motocicletele tale de vis din configuratorul nostru își găsesc aici locul de parcare, putându-le modifica în continuare. Și motocicletele tale de la alți producători? Bineînțeles că și ele au loc aici. 

+ Află mai multe

PARTENERUL TĂU BMW MOTORRAD

PARTENERUL TĂU BMW MOTORRAD

ACCESUL LA SERVICE-UL PERSONAL

Folosește linia directă către partenerul de service. Acesta îți poate oferi rapid și simplu service-ul potrivit pentru toate motocicletele BMW din garajul tău digital. Sau ce părere ai despre o tură de probă cu motocicleta ta de vis? Cu My BMW Motorrad poți stabili rapid și convenabil chiar și această tură de probă.

+ Află mai multe

CONTUL TĂU

CONTUL TĂU

UN CONT PENTRU ORICE

Alocat contului My BMW Mototrad primești un ID BMW propriu. Acesta reprezintă conectarea ta centrală pentru toate ofertele referitoare la mărcile BMW Motorrad, BMW și MINI. Dacă ai deja un ID BMW, te poți conecta imediat și beneficiezi de toate avantajele pe care ți le oferă My BMW Motorrad. Distracție plăcută.

+ Află mai multe
Cu My BMW Motorrad ai toate motocicletele tale, toate informațiile și datele actuale într-un singur loc. ”

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM ȘI ÎNCEPE AVENTURA

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM ȘI ÎNCEPE AVENTURA

Propriul tău portal pentru clienți este la doar la un clic distanță. Înregistrează-te acum și descoperă toate avantajele și funcțiile oferite de My BMW Motorrad.

+ Află mai multe
spinner