Indiferent dacă vrei o navetă rapidă sau pur și simplu să ieși din casă. BMW C 400 GT și BMW C 400 X fac din oraș pista ta de parcours. Alegerea îți aparține: vrei să fii dinamic și sportiv sau preferi să fii elegant? Conduci stabil și fără vibrații - datorită noului Ride by Wire. Care ți se potrivește?

+ Află mai multe

Descoperă noi colțuri

Descoperă noi colțuri

Navighezi spontan sau periodic spre celălalt capăt al orașului: C 400 X te duce la fel de repede și de ușor prin aglomerație ca și printre străzile înguste. Cu acest scuter vezi orașul dintr-o perspectivă nouă. Intuitiv, decis, agil.

 

+ Află mai multe

Extinde-ți zona de circulație

Extinde-ți zona de circulație

Deplasări relaxate prin oraș sau plimbări dincolo de granițele orașului tău: Fără vibrații și confortabil, acest scuter te duce cu încredere la următoarea ta destinație. Posibilitățile sunt nelimitate, tu stabilești traseul, iar unitatea ta de propulsie este C 400 GT.

 

+ Află mai multe

Ești pe drum și totuși conectat

Ești pe drum și totuși conectat

Smartphone-ul tău, casca ta și scuterul tău: BMW Connectivity te conectează la o unitate. Display-ul TFT mare de 6,5 inchi asigură un minimum de distragere și un maximum de informații. Controlezi intuitiv cu controlerul multifuncțional: schimbi melodia, îți suni prietenii din mers sau folosești afișajul cu săgeți Turn-by-Turn pentru a naviga către următoarea destinație – întotdeauna #PluggedToLife.

 

+ Află mai multe

Practice, flexibile, moderne

Practice, flexibile, moderne

Noile genți din colecția noastră Black Collection îți oferă spațiul necesar pe scuterul tău.  Sunt extensibile, impermeabile și pot fi pliate pentru a economisi spațiu. În plus: Noile genți pot fi montate pe diferite modele BMW Motorrad cu ajutorul unor adaptoare. Un lucru extrem de practic dacă ești pe drum pe diferite motociclete BMW.

+ Află mai multe

Viitorul mobilității urbane

BMW Motorrad Definition CE 04

Vezi cum BMW Motorrad Definition CE 04 continuă viziunea noastră asupra mobilității urbane.

Spre Definition CE 04
spinner