O diversitate pasionantă pentru aventurieri, descoperitori și entuziaști: Familia noastre GS are trei noi membri. Fie că vrei să faci doar o călătorie la sfârșit de săptămână cu prietenii apropiați, să cucerești trasee sau întreaga lume – cu aceste modele, toate drumurile îți sunt deschise. Află care ți se potrivește cel mai bine, pentru tine și planurile tale, și descoperă toate detaliile importante.

+ Află mai multe
„ 

Hungry for more Adventure

 ”

Modelul BMW F 800 GS

Modelul BMW F 800 GS

Noul model BMW F 800 GS este mereu alături de tine, indiferent ce-ți aduce drumul. Cu motorul său nou și puternic și numeroasele upgrade-uri, motocicleta este perfect adaptată pentru aventurile scurte și lungi. Fă-ți bagajul, ia-ți prietenii și trăiește spiritul #SpiritOfGS cu toate simțurile.

+ Află mai multe

Modelul BMW F 900 GS

Modelul BMW F 900 GS

Ieși din rutina zilnică și intră pe teren: BMW F 900 GS este motocicleta perfectă pentru toți cei care sunt în căutarea aventurii. Pe drumuri acoperite cu pietre și pietriș, prin vânt și apă, prin șanțuri adânci și pe cele mai înalte dealuri – această motocicletă Enduro este pur și simplu perfectă pentru experiențe unice.

+ Află mai multe

Modelul BMW F 900 GS Adventure

Modelul BMW F 900 GS Adventure

Ești pregătit pentru aventură? BMW F 900 GS Adventure este cu siguranță. Te însoțește în jurul lumii, prin diferite zone climatice și la diverse altitudini. Experimentează tururi palpitante fără a renunța la confortul necesar. Fie singur, fie în doi, pentru un sprint scurt sau călătorii lungi.

+ Află mai multe

Mai mult #spiritofgs

spinner