Motociclismul este un stil de viață și dacă ne întrebi pe noi: cel mai frumos! Pentru a putea experimenta BMW Motorrad din cap până în picioare, avem îmbrăcămintea perfectă pentru motocicleta ta - dezvoltată de motocicliști pentru motocicliști. La Echipamentul nostru pentru motocicliști 2021 vei găsi din nou ținute grozave, care abundă de caracteristici inteligente pentru siguranța ta. Vrei să îți faci o idee dinainte? Să începem!

+ Află mai multe

Nu este vorba doar de producerea de îmbrăcăminte de motocicletă remarcabilă din punct de vedere tehnic: ea trebuie și să arate bine - când ești pe motocicletă și lângă ea.

 ”

Andy Dukes

Orașul îți aparține. Și pentru ca să rămână așa, te echipăm cu îmbrăcăminte elegantă, care face față provocărilor metropolei. Aici, designul modern este combinat cu funcții inteligente și tehnologie de securitate invizibilă. Totul cu un singur scop: Plăcerea ta nemărginită de a conduce în marele oraș.

+ Află mai multe

Evadează din viața de zi cu zi - nu și din zona ta de confort. Cu îmbrăcămintea noastră confortabilă de touring ești întotdeauna gata pentru aventură. Materialele noastre de înaltă tehnologie și cei 40 de ani de experiență îți garantează că ești protejat optim și totuși ai flexibilitate absolută. E rândul pentru următorul tur. 

+ Află mai multe

Un omagiu adus vremurilor demult apuse - interpretate într-un mod modern și șlefuite până strălucesc. Cu echipamentul nostru pentru motocicliști dai un exemplu de individualism - desigur, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța. Cucerește strada cu stilul tău! 

+ Află mai multe

Lumea este locul tău de joacă. Nu ai niciun drum de bătut în lung și-n lat? Nicio problemă, dorința ta nu are nevoie de un drum. Descoperă necunoscutul și fii bine susținut în orice moment. Bucură-te de un maximum de libertate de mișcare cu cea mai bună protecție, indiferent de condițiile meteorologice. Aventura poate începe.

+ Află mai multe

Colecția noastră actuală

spinner