Motociclismul este un stil de viață cu multe fațete diferite: de la sentimentul de comunitate, la întregul stil personal și până la pofta de descoperire. Pentru ca tu să te poți bucura de întreaga experiență BMW Motorrad, îți oferim îmbrăcămintea care se potrivește perfect cu pasiunea ta. Oriunde și oricum călătorești. Dezvoltată de motocicliști pentru motocicliști. În noua noastră colecție, vei găsi ținute care nu numai că sunt funcționale, dar și arată bine – și te fac să arăți bine.

+ Află mai multe

Avem foarte multe produse excelente noi, însă și câteva noutăți pentru produsele noastre clasice.

 ”

Markus Pfister

Head of Gear & Garment BMW Motorrad

Experimentează orașul. Exact așa cum îți dorești. Indiferent dacă ești pe drumul către serviciu sau pe drumul către o cină relaxată. Cu hainele noastre ești întotdeauna în pas cu moda: funcții inteligente și tehnologie de siguranță invizibilă alături de materiale ușoare și confort maxim la purtare – pentru a vă bucura din plin de condusul în metropolă.

+ Află mai multe

Heritage și Vintage: Vremurile bune de altă dată nu s-au încheiat încă. Cine ar putea să știe asta mai bine decât tine - și decât noi desigur: Echipamentele noastre pentru motocicliști sunt produse cu materiale de cea mai înaltă calitate, cel mai înalt nivel de măiestrie și design simplu. În același timp nu renunțăm sub nicio formă la siguranță, ci garantăm că vă puteți exprima stilul.

+ Află mai multe

Călătoria ta poate fi doar la fel de confortabilă ca echipamentul cu care ai pornit la drum: Știm acest lucru datorită experienței noastre de peste 40 de ani. Prin urmare, pentru hainele noastre de touring asigurăm un nivel maxim de calitate și siguranță, confort optim și funcții practice. Astfel, te poți bucura de fiecare kilometru în orice condiții meteo.

+ Află mai multe

De la provocările sportive la spiritul de aventură fără compromisuri: Dorești să îți depășești limitele și să explorezi locuri noi? Suntem aici pentru a te ajuta. Cu echipamentul nostru ești în permanență protejat, te bucuri de libertate maximă de mișcare și descoperi lumea în orice condiții meteorologice.

+ Află mai multe

Ținute de sezon

Îmbracă-te și urcă-te pe motocicletă

Anticiparea este cel mai frumos sentiment – desigur, imediat după plăcerea de a conduce. Aici găsești deja toate ținutele și echipamentele pentru sezonul tău 2022. Nu ezita să arunci o privire.

Către echipamentul pentru motocicliști BMW Motorrad
spinner