Fie că parcurgi nenumărați kilometri pe motocicletă, fie că explorezi terenuri îndepărtate, dacă te plimbi relaxat pe șosea, atunci când cucerești orașul sau îți testezi limitele pe pista de curse: Echipamentul tău de motociclist este în mare măsură responsabil pentru experiența ta de condus. Colecția BMW Motorrad Riders Gear îndeplinește standardele noastre înalte de siguranță și confort. Cu materiale de înaltă calitate și o adaptare excelentă, aceasta stabilește noi standarde. Iar designerii noștri au călcat din nou cu adevărat pe accelerație și în ceea ce privește aspectul, inclusiv cu noile culori.

+ Află mai multe

ECONOMISEȘTE PÂNĂ LA 500,-* EUR

Descoperă ofertele noastre speciale pentru cea mai nouă Colecție de Echipament Moto acum și economisește până la 500,-* EUR pe elementele tale preferate, care se potrivesc cu stilul tău. Fie că vrei să te plimbi relaxat pe drumuri lăturalnice, să cucerești jungla urbană, să-ți testezi limitele pe circuit sau să explorezi lumea pe două roți. Cu cât cumperi mai mult, cu atât este mai mare reducerea. Ești gata să pornești la drum cu stil?

  • *€ 1.000,-: € 150 reducere 
  • € 1.500,-: € 250 reducere
  • € 2000,-: € 400,- reducere
  • € 2.500,-: € 500,- reducere

*Taxele incluse în toate prețurile.

 

+ Află mai multe

Dezvoltat de motocicliști pentru motocicliști: Colecția BMW Motorrad Riders Gear combină siguranța, confortul și stilul.

 ”

Repere cu street-style

În zonele urbane, preferi să te deplasezi cu scuterul sau cu eParkourer-ul electric. Te poți deplasa rapid, manevrabil și flexibil între hotspoturile tale personale. Dotarea noastră îți oferă suportul perfect. Te face vizibil în trafic și poate fi văzută și fără vehiculul tău. Printre reperele colecției #PluggedToLife se numără jachetele Tokyo Connect Gore-Tex și Singapore, pantalonii London cu echipamente de protecție pentru șolduri și genunchi și tenișii superușori Seoul.

+ Află mai multe

Repere pentru ture confortabile

Depărtarea te atrage ca prin magie: Această colecție are unul sau doi ași în mânecă pentru a te face să te simți confortabil în timpul călătoriilor lungi și să nu-ți dorești să te mai dai jos de pe motocicleta ta de touring. Amestecul de materiale este soluția magică pentru o protecție optimă, o potrivire confortabilă și libertate de mișcare. Unele sunt impermeabile, altele sunt respirabile și vei beneficia de elasticitate în toate locurile potrivite. Cele mai importante elemente ale colecției #RideAndShare includ casca System 7 Carbon Evo, jacheta și pantalonii Aravis Air și pantalonii impermeabili Gerlos.

 

+ Află mai multe

Repere pentru marea aventură

Dealuri abrupte, pietriș, nisip instabil - off-road-ul poate fi destul de inconfortabil. De aceea, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că te simți complet confortabil în echipamentul tău. Colecția #SpiritOfGS este creată pentru utilizarea în condiții dificile de off-road pe motocicleta ta de Enduro. Printre repere se numără jachetele și pantalonii GS Rallye Gore-Tex și GS Puna Gore-Tex cu întărituri în zonele cu risc de cădere, precum și cizmele GS Competition, care nu cedează nici în condiții dificile - la fel ca tine.

 

+ Află mai multe

Repere pentru ambițiile de performanță

Pe motocicleta ta de performanță, ești mereu în căutarea următoarei provocări. În goana ta după milisecunde, totul trebuie să se potrivească la milimetru. Dotarea ta trebuie să-ți ofere concomitent libertate maximă de mișcare și cât mai multă protecție. Colecția #NeverStopChallenging a fost concepută exact pentru asta. Printre repere se numără se numără casca integrală M Pro Race și jacheta Downforce cu inserții din piele stretch și elemente de protecție.

 

+ Află mai multe

Repere cu caracter Heritage

Îți iubești motocicleta Heritage în primul rând pentru aspectul său unic și nostalgic. Am conceput echipamentul potrivit pentru fanii #Soulfuel, astfel încât să nu rămâi mai prejos decât motocicleta ta în ceea ce privește aspectul. Printre acestea se numără, de exemplu, jacheta Mitte și cizmele Treptow Gore-Tex care te vor face să arăți bine în orice situație. Pe lângă stilul lor clasic cool, toate articolele îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță pentru utilizarea pe motocicletă.

 

+ Află mai multe

Colecția BMW Motorrad Riders Gear 2024

Descoperă toate echipamentele pentru motocicliști BMW Motorrad.

Către echipamentul pentru motocicliști
spinner