40 de ani de aventură

Patru decenii de GS

Gata pentru orice provocare: Încă din 1980, GS înseamnă aventură și curiozitate fără limite, atât offroad, cât și pe șosea. Acum 40 de ani am prezentat pentru prima dată modelul R 80 G/S ca un precursor conceptual al seriei enduro de călătorie, punând bazele unei povești de succes care durează deja de câteva decenii. Acest jubileu îl sărbătorim cu edițiile speciale ale modelelor noastre GS versatile. „Edition 40 Years GS” sunt fiecare un omagiu adus #SpiritofGS. Acestea impresionează prin tehnica cea mai modernă, dar designul lor este inspirat de legendarul model R 100 GS și amintește de originile modelului GS.

Design unic pentru aniversare

Inspirat de modelul reprezentativ

Cea mai modernă tehnică, inspirată de modele reprezentative: „Edition 40 Years GS” sunt un omagiu vizual adus unei legende GS: designul cu negru și galben are la bază modelul R 100 GS, devenit cunoscut sub porecla „Bumblebee”.

F 750 GS – Edition 40 Years GS

Jante negre, protecție pentru mâini în galben ostentativ și logo distinctiv „Edition 40 Years GS”: modelul F 750 GS în „Edition 40 Years GS”.

F 750 GS – Edition 40 Years GS

Cu vopseaua negru Storm metalizat, accente de culoare galbenă și jante eloxate aurii, modelul F 850 GS „Edition 40 Years GS” atrage atenția.

F 850 GS Adventure – Edition 40 Years GS

Modelul F 850 GS Adventure în „Edition 40 Years GS”, cu șaua în negru și galben, jante aurii eloxate și detalii de înaltă calitate comemorează modelul R 100 GS.

R 1250 GS – Edition 40 Years GS

R 1250 GS în „Edition 40 Years GS” cu ghidonul și jantele aurii, precum și șaua „joasă” negru-galben remarcabilă își prezintă fără echivoc proveniența.

R 1250 GS Adventure – Edition 40 Years GS

Imagine emblematică în look legendar: Modelul R 1250 GS Adventure în „Edition 40 Years GS” cu benzi galbene contrastante și protecții pentru mâini, precum și jante, ghidon și etriere de frână aurii.

G 310 GS – Edition 40 Years GS

Spontană prin marea junglă urbană cu G 310 GS în ediția „Edition 40 Years GS” în negru cosmic uni cu furcă telescopică în auriu și benzi galbene remarcabile.

R nineT Urban G/S – Edition 40 Years GS

Vopsire în negru storm metalizat, banchetă negru-galben cu inscripționare „40 Years GS” și protecții galbene pentru mâini: R nineT Urban G/S în „Edition 40 Years GS”.

40 de ani de progres

A venit, a condus și a câștigat

A venit, a condus și a câștigat

Când modelul GS 80 a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial Six Days din 1978, nimeni nu bănuia că această gamă de modele va continua să fie pe piață doi ani mai târziu. Modelul R 80 G/S a stat la baza segmentului de endurouri de călătorie cu volum mare, unde este lider și în prezent. Modelul GS este considerat cea mai de succes motocicletă germană - și știm de ce. Oricine încalecă un GS, observă rapid: Conducerea unui GS este o atitudine de viață.

+ Află mai multe

Tehnică de mers care stabilește puncte de reper

Tehnică de mers care stabilește puncte de reper

Dinamica de mers, competența offroad, confortul și robustețea sunt cele patru calități de excepție pe care le-am cultivat și le-am îmbunătățit permanent timp de 40 de ani. Prin urmare, modelul GS este un promotor constant al inovațiilor: Modelul este construit pentru a depăși limitele și pentru a cuceri noi teritorii. Acesta este propulsat de tehnologia de viitor a motoarelor, începând de la cele cu un singur cilindru până la motorul boxer de astăzi.

+ Află mai multe

Mergi la dealer

Te-am făcut curios, dar ai nevoie de mai multe informații? Caută un dealer BMW Motorrad aproape de tine și fă cunoștință cu modelele „Edition 40 Years GS”.

Găsește dealerul tău
spinner