40 de ani de aventuri

Patru decenii GS

Gata pentru orice provocare: De la 1980 până în prezent, GS a fost simbolul aventurilor fără limite și al curiozității, atât pe drum, cât și în afara lui. Acum 40 de ani, am prezentat pentru prima dată R 80 G/S ca predecesor conceptual al motocicletelor enduro de călătorie, stabilind astfel baza unei povești de succes pentru deceniile următoare. Aniversăm acest jubileu cu ediții speciale ale modelelor noastre universale GS. Edițiile "40 Years GS" sunt un omagiu adus #SpiritofGS. Ele impresionează cu cea mai modernă tehnologie, iar designul lor este inspirat de legendarul R 100 GS și amintește de prototipul GS.

Design unic cu ocazia aniversării

Inspirat de o legendă

Cea mai modernă tehnologie,: Edițiile "40 Years GS" sunt un omagiu vizual adus legendei GS: designul galben-negru se bazează pe R 100 GS, devenit faimos sub numele de Bumblebee.

  R 1250 GS – Edition 40 Years GS

  R 1250 GS în varianta „Ediție 40 Years GS” cu ghidonul și jantele sale aurii și impresionanta șa „joasă” de raliu negru-galbenă dezvăluie imediat care este originea sa.

  R 1250 GS Adventure – Edition 40 Years GS

  Aspect legendar: R 1250 GS Adventure în varianta „Ediție 40 Years GS” cu benzi galbene contrastante și protecții de mâini, precum și jante, ghidon și dispozitive de frânare în auriu.

  40 de ani de progres

  Vino, pleacă și câștigă

  Vino, pleacă și câștigă

  Când înainte de 1978 GS 80 câștigă două medalii de aur la Campionatul Mondial Six Days, nimeni nu bănuia că doar doi ani mai târziu modelele de serie vor continua acest succes pe piață. R 80 G/S a consolidat segmentul motocicletelor enduro mari pentru călătorii, care domină și astăzi. GS este cea mai de succes marcă germană de motociclete și știm de ce. Cine a urcat vreodată pe GS observă rapid: călătoria cu GS este o expresie a unei filozofii de viață.

  + Află mai multe

  Un mod de călătorie care marchează etape memorabile.

  Un mod de călătorie care marchează etape memorabile.

  Dinamica mișcării, abilitățile pe terenuri accidentate, confortul și durabilitatea sunt cele patru calități excelente pe care le dezvoltăm și le îmbunătățim continuu de 40 de ani încoace. Astfel, GS devine un motor constant al inovației: motocicleta este proiectată să depășească limitele și să cucerească noi teritorii. Totodată, este alimentată de tehnologie din viitor - de la varianta sa cu un cilindru până la motorul boxer modern.

  + Află mai multe

  Către distribuitor

  Ne-ați stârnit curiozitatea, dar doriți să obțineți mai multe informații? Căutați un dealer BMW Motorrad în apropierea dvs. și obțineți consultanță cu privire la Edițiile "40 Years GS".

  Caută un dealer
  spinner