Expedition Leader

O nouă generație de ghizi de tururi off-road BMW

Expedition Leader BMW sunt instruiți pentru a te ghida în siguranță în aventura ta personală.

Toți aceștia au absolvit cu brio trainingurile de ghid de tururi pe șosea și de instructor off-road, iar acum au trecut la nivelul următor. Ei sunt cei care sudează un grup de motocicliști pentru a forma o echipă. Atunci când călătorești cu un Expedition Leader certificat BMW Motorrad, ești în siguranță, sportiv și ai parte garantat de o călătorie palpitantă, deoarece aceștia înțeleg terenul, tehnologia și: Pe tine.

Motocicleta ta BMW R 1300 GS

Nu este o coincidență faptul că instruirea pentru a deveni un Expedition Leader are loc pe BMW R 1300 GS. Nicio altă motocicletă nu scoate atât de mult de la piloți, reușind, în același timp, să extindă zona de confort a pilotului. Opțiunile ergonomice versatile o fac interesantă pentru o tipologie variată de piloți și facilitează anduranța. Cu o greutate fără încărcătură de 237 kg, este ușor de manevrat și impresionează printr-o nouă simplitate în experiența de pilotaj datorită echipării sale inteligente. Chiar și cu bagaje, te deplasezi mereu cu precizie, fie că ești în linie dreaptă, în poziție înclinată sau când frânezi.

+ Află mai multe

8 Expedition Leader din întreaga lume

Instructorii certificați au sosit din întreaga lume pentru a începe aventura de Expedition Leader. Participanții din Australia, Taiwan, Mexic și Europa sunt la fel de diverși precum însăși formarea de Expedition Leader. 8 națiuni, 7 bărbați și o femeie: Numitorul comun? Cu toții lucrează activ ca ghizi de tururi și instructori în țările lor. În strânsă colaborare cu voi și cu partenerii certificați BMW Motorrad, BMW Motorrad oferă tururi cu motocicleta pe care le poți rezerva pentru a te bucura de aventura vieții tale.

+ Află mai multe

Provocări acceptate

Experiența învinge orice provocare

Expedition Leader au abilitățile fizice, mentale și tehnice necesare pentru a scoate la iveală întregul potențial al fiecărui motociclist în parte. În timpul formării, aceștia învață să controleze toate situațiile care pot apărea în timpul unei expediții off-road departe de civilizație, în cele mai dificile condiții. De la efort fizic și vreme rea până la situații de accident sau reparații spontane - Expedition Leader sunt perfect pregătiți pentru orice eventualitate.

+ Află mai multe

Forță și anduranță

Forță și anduranță

În afara civilizației nu există hanuri sau gelaterii. Oricine călătorește aici în tururi de mai multe zile are nevoie de rezistență, de o concentrare totală și de combinația potrivită de forță și cunoștințe tehnice. Turele de o zi prin nisip adânc, pietriș și noroi fac parte din instruire. Acesta este modul în care îi pregătim pe Expedition Leader pentru turele pe care le faceți împreună și le oferim abilități care te vor entuziasma.

+ Află mai multe

Păstrarea calmului

Păstrarea calmului

O situație de accident în afara civilizației? O motivație scăzută? Trasee blocate? În timpul unei adevărate aventuri, există multe oportunități de a vă testa limitele rezistenței mentale. Expedition Leader sunt special pregătiți pentru astfel de evenimente și știu întotdeauna ce trebuie să facă.

+ Află mai multe

Reparații sub presiune

Reparații sub presiune

Modelele BMW GS sunt renumite pentru fiabilitatea lor. Cu toate acestea, în cazul în care apar defecțiuni tehnice neașteptate din cauza terenului solicitant, Expedition Leader sunt perfect pregătiți. Expedition Leader sunt instruiți ca mecanici de teren. Aceștia pot efectua reparațiile necesare la BMW R 1300 GS cu dotări minime în mijlocul sălbăticiei. Trebuie să fiți capabili să reacționați în echipă la problemele tehnice, în special pe un teren accidentat care pune la încercare atât motocicleta, cât și pilotul. 

+ Află mai multe

ÎN SIGURANȚĂ ÎN AVENTURĂ

Aventura ta pe mâini sigure

Ai noștri Expedition Leader sunt pregătiți profesional. Aceștia sunt supuși la diferite tipuri de provocări fizice, mentale și tehnice. Ei sunt pregătiți să evite cel mai rău scenariu. Iar dacă lucrurile nu merg tocmai bine, ei știu exact cum să te ajute. Cu ei ești pe mâini sigure pe tot parcursul aventurii tale. Indiferent de experiența pe care o rezervi prin BMW Motorrad sau prin unul dintre operatorii noștri de turism: Te poți concentra pe deplin asupra aventurii, al tău Expedition Leader se va ocupa de tot restul.

+ Află mai multe

SĂ ÎNCEPEM

spinner